Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
https://www.google.com/amp/s/yemek.com/amp/mehmet-ozden-tavsiyeler/uzun süre aç kalırsan eğer vücut yağ depolar. diyetisyen eşliğinde vermen daha sağlıklı olur kesin ve kalıcı sonuç alırsın
Merhaba canım. Bende tam IF yapmalık arkadaş arıyordumm. Senin konunun gördüm harika oldu.
Bende 77 civarındayım. Ve 3 ay içide 65 e inmek istiyorum. Yavaş ve etkili kilo vermek istiyorum hayatımın kalanında kiloyla uğraşım bitsin artık. 65 de söz bırakıcam diyorum kendime
3 ay boyunca IF yaparak ve olabildiğince şekeri bırakarak bu 12 kiloyu vermek istiyorum. Hadi bakalım![]()
Hosgeldin canımayni kilolardaymışız iyi oldu. Birbirimize destek oluruz. Ben if, kalori sayimi ve 10.000 Adim atmaya calisiyorum. Istedigim her seyi az az yiyorum. Kendimi begendigim kiloya varincaya kadar devam edecegim insallah
![]()
Ben de saat beşten sonra yemeyeceğim bugun başlıyorum, ve leslie yapacağım göbek bölgesinden şikayetçiyim![]()
Sende bize katıl canım. Günde en az 16 saat aç kalalım. Spor yapalımm
Vücudun her yerine etkisi var bence. Bende kalçamdan zayıflamak istiyorum. Kalça egzersizleri yapıyorum meselaAcaba göbek için işe yarar mı ya![]()
Ne güzel canım iyi oldu böyle. Bende 30 day shred yapıyorum. 10 gün oldu
Ama if e bugün başlayacağım.
Sen nasıl 17 saat aç kalabilirsin ya bana göre çok fazla ben 16 saate zor dayanıyorum![]()
Ya benim tek sorunum mesela 3 gün aç kalıyorum 4.gün her şeyi yiyesim geliyor. Nasıl aşıcam bu sorunu ya ? Yada sabah diyete başlıyorum akşama doğru bozuluyor
Diyetisyenle 10 kilo verdiğim zamanda nasıl direnmişim anlamıyorum.
Lütfen bana bi motivasyon verin ya![]()