Bu sefer zayiflayacagim💪😎

Canlar ya ben sütlü kahve içmeden yapamıyorum gün içinde. Bazıları zararlı diyor ama özellikle IF yaparken süt tüketmeyin diyenler oluyor ? Sizce

Canlar ya ben sütlü kahve içmeden yapamıyorum gün içinde. Bazıları zararlı diyor ama özellikle IF yaparken süt tüketmeyin diyenler oluyor ? Sizce
Hiç öyle bir sey duymamistim:KK57: ben diyet yapiyorum diye kendimi hicbir şeyden kısıtlamıyorum. Zaten süt yararli bir şey neden içmeyesin ki:110:

Hiç öyle bir sey duymamistim:KK57: ben diyet yapiyorum diye kendimi hicbir şeyden kısıtlamıyorum. Zaten süt yararli bir şey neden içmeyesin ki:110:
Bende anlamadım valla canım ya. Bir ptates kızarması veya ekmek çikolata değil sonuçta
Bir kahve keyfim var. Elimden alamazlar 😂😂😂

Bugün ki menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 salatalık ve 1 kırmızı biber, 1 dilim peynir ve 3 zeytin

Öğlen yemeği yemedim. Ara öğün olarak sade kahve ve 3 dilim kavun yedim

Akşam: 1 kase çorba
3 yemek kaşığı taze fasulye ve salata

30 day shred yaptım yaklaşık 4.000 adım 🥰🥰
Ve açlık periyodunu başlatımm 💃💃

Kendimi gordum resmen
Kacinci hadi bu sefer basladim zayifladim, zayiflicam dedim ama tirt.
3gundur spor yapip yememe dikkat ediyorum. IF aslinda tam bana gore.

Acaba Bende size yoldas olabilir miyim

Kendimi gordum resmen
Kacinci hadi bu sefer basladim zayifladim, zayiflicam dedim ama tirt.
3gundur spor yapip yememe dikkat ediyorum. IF aslinda tam bana gore.

Acaba Bende size yoldas olabilir miyim
Olabilirsin tabiki. Evde tek başına kilo vermeye çalışıp almaktan yarı yolda bırakmaktansa hep beraber birbirimize destek olalım

Ya cok haklisin. Ufak bir grup olunca insan daha da bir motive oluyor.
Aksam yemegi 17de bitti bende. IF e baslamak icin guzel bir vakit. Yarin ise gitmeyecegim izin gunum. O yuzden Sporumu sabahdan yapacagim.

Ya cok haklisin. Ufak bir grup olunca insan daha da bir motive oluyor.
Aksam yemegi 17de bitti bende. IF e baslamak icin guzel bir vakit. Yarin ise gitmeyecegim izin gunum. O yuzden Sporumu sabahdan yapacagim.
Hoşgeldin canım aramızaa. Bildirmlerini bekleriyoruz her gün ❤🥰

Hadi yarın haftanın ilk günü kilo bildirimi yapalımm. Ben yarın sabah kilo bildiriminde bulunacağımm 💃💃

Iyi gunler
Simdi spordan geldim
Isinma olarak 12dk merdiven ciktim. Sonra 30dk agirlik ardindan 10dk Kosu bandinda kostum.
Otobus yerine yuruyeyim Eve dedim. 1 saat de yurudum

IF e hala devam. Aslinda hep birlikte evdekiler ile aksam yemeginde if i bozmayi dusunuyorum. Bakalim dayana bilecek miyim

Iyi gunler
Simdi spordan geldim
Isinma olarak 12dk merdiven ciktim. Sonra 30dk agirlik ardindan 10dk Kosu bandinda kostum.
Otobus yerine yuruyeyim Eve dedim. 1 saat de yurudum

IF e hala devam. Aslinda hep birlikte evdekiler ile aksam yemeginde if i bozmayi dusunuyorum. Bakalim dayana bilecek miyim
Spor güzel canım bana da bazen öyle oluyor düzenim şaşıyor. Devam ettirmeye çalış. Olmuyorsa da ıF yapma ama yinede diyet yap. Ailen gidince IF e dönersin

Back
X