Tebrik ederim canım. Insallah hep böyle devam edersinKızlar dünden önceki gün beşten sonra, dün de üç buçuktan sonra hiiiç bir şey yemedim, iki gün de yürüyüş+leslie yaptımm✌

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canım. Insallah hep böyle devam edersinKızlar dünden önceki gün beşten sonra, dün de üç buçuktan sonra hiiiç bir şey yemedim, iki gün de yürüyüş+leslie yaptımm✌
Hiç öyle bir sey duymamistimCanlar ya ben sütlü kahve içmeden yapamıyorum gün içinde. Bazıları zararlı diyor ama özellikle IF yaparken süt tüketmeyin diyenler oluyor ? Sizce
Bende anlamadım valla canım ya. Bir ptates kızarması veya ekmek çikolata değil sonuçtaHiç öyle bir sey duymamistimben diyet yapiyorum diye kendimi hicbir şeyden kısıtlamıyorum. Zaten süt yararli bir şey neden içmeyesin ki
![]()
Olabilirsin tabiki. Evde tek başına kilo vermeye çalışıp almaktan yarı yolda bırakmaktansa hep beraber birbirimize destek olalımKendimi gordum resmen
Kacinci hadi bu sefer basladim zayifladim, zayiflicam dedim ama tirt.
3gundur spor yapip yememe dikkat ediyorum. IF aslinda tam bana gore.
Acaba Bende size yoldas olabilir miyim
Hoşgeldin canım aramızaa. Bildirmlerini bekleriyoruz her gün ❤Ya cok haklisin. Ufak bir grup olunca insan daha da bir motive oluyor.
Aksam yemegi 17de bitti bende. IF e baslamak icin guzel bir vakit. Yarin ise gitmeyecegim izin gunum. O yuzden Sporumu sabahdan yapacagim.
Ben haftaya pazartesi yapacagim canım. Evime anca o zaman giderim. Senden güzel haberler bekliyorumHadi yarın haftanın ilk günü kilo bildirimi yapalımm. Ben yarın sabah kilo bildiriminde bulunacağımm![]()
Maşallah canım sana. Ben dün gece biraz yenik düştüm kendime kurabiye yedimIf 16 saat aç kaldım![]()
Spor güzel canım bana da bazen öyle oluyor düzenim şaşıyor. Devam ettirmeye çalış. Olmuyorsa da ıF yapma ama yinede diyet yap. Ailen gidince IF e dönersinIyi gunler
Simdi spordan geldim
Isinma olarak 12dk merdiven ciktim. Sonra 30dk agirlik ardindan 10dk Kosu bandinda kostum.
Otobus yerine yuruyeyim Eve dedim. 1 saat de yurudum
IF e hala devam. Aslinda hep birlikte evdekiler ile aksam yemeginde if i bozmayi dusunuyorum. Bakalim dayana bilecek miyim
Bir şey olmaz canım, sen diyetine devam etMaşallah canım sana. Ben dün gece biraz yenik düştüm kendime kurabiye yedim
Bu sabah hala aynı kiloda çıktım 76.4![]()
Tebrik ederim canimAciktigimi hissettim. IF 17,5 saat sonra bozdum
Cavdar, balik ve muz yemeyi dusunuyorum