Bu sefer zayiflayacagim💪😎

Günaydın kızlaar. 15.30 saat aç kaldımm🤩🤩
76.3 çıktım tartıda 100 gram daha vermişim

Merhaba canım. Bende tam IF yapmalık arkadaş arıyordumm. Senin konunun gördüm harika oldu.
Bende 77 civarındayım. Ve 3 ay içide 65 e inmek istiyorum. Yavaş ve etkili kilo vermek istiyorum hayatımın kalanında kiloyla uğraşım bitsin artık. 65 de söz bırakıcam diyorum kendime 😂😂
3 ay boyunca IF yaparak ve olabildiğince şekeri bırakarak bu 12 kiloyu vermek istiyorum. Hadi bakalım 🥰🥰
Yaklasik 1 aydır if yapiyorum. Bazen aksattim spor yapamiyorum 80 kiloydum 77 e düşmüşüm ama ben yediklerime dikkat etmedim bile. Ekmegi azalttim sekeri azalttim. Suan diyet yapıyorum umarim daha fazla vermisimdir 🙏🏻

Iyi aksamlar kizlar
Bugun iyi beslendim ama artik yediklerimi buraya yazacagim. Her ogun sonrasi. Yoksa unutuyorum miktari vs

20200 adim atmisim. Cok yogundum bugun. 6 30da evden ciktim 17.30da Eve girdim. Araba esim de olunca is cikisi hep yurudum

Spor yok

Yaklasik 1 aydır if yapiyorum. Bazen aksattim spor yapamiyorum 80 kiloydum 77 e düşmüşüm ama ben yediklerime dikkat etmedim bile. Ekmegi azalttim sekeri azalttim. Suan diyet yapıyorum umarim daha fazla vermisimdir 🙏🏻
Beraber diyet yapalım beraber zayıflayalım en güzeli 💪🏼

Iyi gunler kizlar
Ben pek if yapamadim. Baya yogun olunca acikiyorum 12 den önce. Haftasonu deneyecegim tekrar

Kahvalti 2 cavdar eknegi
Ikisinin ustunede kasar

600 ml su

Ogle
20 gr kaju
Yarim cavdar ustune pastirma
1 kucuk dilimlenmis sakata
1 dilimlenmis havuc

600 ml su tekrar

Aksami es gececegim. Sinemaya gidecegiz sonra cocuklar dürüm istedi

Yersem en fazla Salata yerim

Bugün cok fazla yemek yedim.kalori hesabi yapmaya korktum:oha:
En azindan 10890 adim attim😐

Kiloluyken o kadar yaşlı görünüyorum ki😣
Yaşlı teyzeler gibi vücudum var. Insan 11 yaşından beri boyle görünür mü 😓 hicbir zaman genç bir kız olamadım. Koca popolu olmaktan o kadar sıkıldım ki:mad:

Yaşlı teyzeler gibi vücudum var. Insan 11 yaşından beri boyle görünür mü 😓 hicbir zaman genç bir kız olamadım. Koca popolu olmaktan o kadar sıkıldım ki:mad:
Bende oyle. Kilo felaket yasli ve cirkin gosteriyor.

Yasim 32, 24 yasinda ki halime baktikca uzuluyorum. 50 kiloydum ne guzel. Kendim ettim ama. Hanilelikde abarttim. Sonra ikinci hamilelik bitti emzirme isi bitti 59 oldum. Birden hoop sismeye basladim. 64 de kaldim 1 sene simdi 1sene sonra 70 kusurum

Bugun 2 tost yedim 12 de. Ilk ögunum du. Onunla duruyorum hala. Felaket yapisti migdeme.

1 saat once spordan geldim. 30dk cardio 30dk agirlik yaptim.
Adim sayisi paylasmiyorum simdilik. Cocuklari uyutup esim ile disari cikma planimiz var. Annem de saolsun bakacak cocuklara biz gelene kadar. Suan Yemek plani yapiyorum

Ay canım benimm bende öyleydim küçükken hep 70-80 kiloyfum 60 kilo olduğum zamanları hiç hatırlamıyorum.
Hele bi gün sınıfta hoca kilomla dalga geçmişti o günden beri bir hırs yaptım diyetisyene gittim 85 den 72 ye düştüm
Şimdi 76 falanım
Bak gaza gelmek lazım. Bu iş ağlayarak falan olmaz. Önce vücudunl barışık ol. O bize ait sonuçta. Sen her halinle güzelsin. Sadece hırs yap sonunda başarıcaksın 💪🏼💪🏼💪🏼

Kızlar benimde ev baua kalabalıktı 20-30 kişi misafir var desem yalan olmaz. Dikkat edemedim ne yalan söylym. Bugün adet oldum ağrım var spor da yapamadım. Darısı yarına inşallahh çok üzgünüm yani

Ay canım benimm bende öyleydim küçükken hep 70-80 kiloyfum 60 kilo olduğum zamanları hiç hatırlamıyorum.
Hele bi gün sınıfta hoca kilomla dalga geçmişti o günden beri bir hırs yaptım diyetisyene gittim 85 den 72 ye düştüm
Şimdi 76 falanım
Bak gaza gelmek lazım. Bu iş ağlayarak falan olmaz. Önce vücudunl barışık ol. O bize ait sonuçta. Sen her halinle güzelsin. Sadece hırs yap sonunda başarıcaksın 💪🏼💪🏼💪🏼
Haklısın canım ama bazen böyle kilomu kafaya takiyorum işte. Ama yola devam💪💪 tesekkur ederim desteğin için 💕💕

Sonunda bugün tartilabildim😂😂
Güncel kilom=75.8
11 günde 1.6 kg vermişim :KK68:

Back
X