Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canim. Ne güzel kilo veriyorsun masallahGünaydın kızlaar. 15.30 saat aç kaldımm
76.3 çıktım tartıda 100 gram daha vermişim
100 gram kesmiyor beni şöyle her çıktığımda 1 er kilo gitse ancaGünaydın canim. Ne güzel kilo veriyorsun masallah![]()
Yaklasik 1 aydır if yapiyorum. Bazen aksattim spor yapamiyorum 80 kiloydum 77 e düşmüşüm ama ben yediklerime dikkat etmedim bile. Ekmegi azalttim sekeri azalttim. Suan diyet yapıyorum umarim daha fazla vermisimdirMerhaba canım. Bende tam IF yapmalık arkadaş arıyordumm. Senin konunun gördüm harika oldu.
Bende 77 civarındayım. Ve 3 ay içide 65 e inmek istiyorum. Yavaş ve etkili kilo vermek istiyorum hayatımın kalanında kiloyla uğraşım bitsin artık. 65 de söz bırakıcam diyorum kendime
3 ay boyunca IF yaparak ve olabildiğince şekeri bırakarak bu 12 kiloyu vermek istiyorum. Hadi bakalım![]()
Beraber diyet yapalım beraber zayıflayalım en güzeliYaklasik 1 aydır if yapiyorum. Bazen aksattim spor yapamiyorum 80 kiloydum 77 e düşmüşüm ama ben yediklerime dikkat etmedim bile. Ekmegi azalttim sekeri azalttim. Suan diyet yapıyorum umarim daha fazla vermisimdir![]()
Bende oyle. Kilo felaket yasli ve cirkin gosteriyor.Kiloluyken o kadar yaşlı görünüyorum ki
Yaşlı teyzeler gibi vücudum var. Insan 11 yaşından beri boyle görünür mühicbir zaman genç bir kız olamadım. Koca popolu olmaktan o kadar sıkıldım ki
![]()
Ay canım benimm bende öyleydim küçükken hep 70-80 kiloyfum 60 kilo olduğum zamanları hiç hatırlamıyorum.Kiloluyken o kadar yaşlı görünüyorum ki
Yaşlı teyzeler gibi vücudum var. Insan 11 yaşından beri boyle görünür mühicbir zaman genç bir kız olamadım. Koca popolu olmaktan o kadar sıkıldım ki
![]()
Haklısın canım ama bazen böyle kilomu kafaya takiyorum işte. Ama yola devamAy canım benimm bende öyleydim küçükken hep 70-80 kiloyfum 60 kilo olduğum zamanları hiç hatırlamıyorum.
Hele bi gün sınıfta hoca kilomla dalga geçmişti o günden beri bir hırs yaptım diyetisyene gittim 85 den 72 ye düştüm
Şimdi 76 falanım
Bak gaza gelmek lazım. Bu iş ağlayarak falan olmaz. Önce vücudunl barışık ol. O bize ait sonuçta. Sen her halinle güzelsin. Sadece hırs yap sonunda başarıcaksın![]()