• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu seferde koca sorunu

Kurttan kuzu doğmuyor işte. Hiç çekilecek adam değil . Eminim kendi ailenin yaptıkları bunun yaptıklarına nazaran daha katlanilirdir. Otursun kendi yesin anasının bokunu da manyak herif. Karısı hastanede yatarken bile annesinin intikamının pesinde
Benim evimi sen kariştrdin diyor anasini bile bile kari gibi laf sokuyor utanma arlanma yok cok anacidir gecen sene ev tutalim dedm anam olmadan eririm ben dedi alt kati yaptrdm dunya param gitti ahhh eşşek kafam ahhh.

Kocasiz kadina kotu bakarlar diye boşamiyor eski kafa işte bende cok isterm ama annem cimridir iste calismadan yapamaz alişik sosyal hayata babam desen surekli hakaret kufur tam bi cikmazdayim

Valla şekerim keşke annen babanı atıp kurtulsa. Çalışan da bir insanmış biraz aklını başına devşirse keşke.

Ama hic birsey ocin gec degil ne olursa olsun okuyacagim ama dayanamiyorum artik kucuk bebegiminde piskolojosi bozuldu her gun kavga vs.

Peki neden çocuk? Hadi yaptınız bir hata evlendiniz de neden çocuk?
Yazık değil mi ona?
Hiç bir şey için geç değil. Dişinizi sıka sıka okuldu işti yapabilirsiniz Olmadı çocuğunuz okula başlayıncaya kadar dişinizi sıkıp o okuldayken çalışabileceğiniz bir şeyler yapabilirsiniz. Azmederseniz bir şekilde kendinizi kurtarırsınız da o arada o çocuğun psikolojisine ne olur onu bilemeyeceğim.
Ne olur 2. çocuğu falan düşünmeyin. iyice korunun.

Peki neden çocuk? Hadi yaptınız bir hata evlendiniz de neden çocuk?
Yazık değil mi ona?
Hiç bir şey için geç değil. Dişinizi sıka sıka okuldu işti yapabilirsiniz Olmadı çocuğunuz okula başlayıncaya kadar dişinizi sıkıp o okuldayken çalışabileceğiniz bir şeyler yapabilirsiniz. Azmederseniz bir şekilde kendinizi kurtarırsınız da o arada o çocuğun psikolojisine ne olur onu bilemeyeceğim.
Ne olur 2. çocuğu falan düşünmeyin. iyice korunun.
Yok canim bir daha ne cocugu allah korusun eşim boyle degildi anlaşirdik anadiyla ne zman kotu oldum bana dusman oldu bildigin koynumdaki duşman en ufak bir acigini bulayim da başina kakayim diye bekliyor kari kilikli dedikoducu anasiyla dedikoduya bayilir aynen en azindan şu cocugum buyuyene kadar allah sabir verse bana diyorm ama cok zorr cok

Yok canim bir daha ne cocugu allah korusun eşim boyle degildi anlaşirdik anadiyla ne zman kotu oldum bana dusman oldu bildigin koynumdaki duşman en ufak bir acigini bulayim da başina kakayim diye bekliyor kari kilikli dedikoducu anasiyla dedikoduya bayilir aynen en azindan şu cocugum buyuyene kadar allah sabir verse bana diyorm ama cok zorr cok

Yani annesi ile kötü olmadan önce içmiyor, sizi dövmüyor ve hiç hakaret etmiyor muydu?

Kardeşim içki her kötülüğü anası dir .önce onu birsktirmayi dene . Annesi hakkında dx kötü hiç bişey söyleme kotude olsa kimse annesine laf söyletmez .boşanmak çözüm değildir hiçbir zaman . Dua oku biraz internette araştır evin huzuru için kocaya sözünü dinlemek için bir sürü dua vaf bozmak kolay önemli olan yapmak evliliği surdurmek

Ben olsaydim esle de kaynanalayla da iyi gecinir huylarina gitmeye calisirdim ve idare ederdim.neden mi onlara yaranmak ya da bayildigim icin degil daha 1.5 yasindaki cocugumun psikolojosini bozmamak icin.

Koca evi evlenip babanın evinde oturmaktan söyle daha iyi esin çalışıyorsa sabah gidiyor akşam geliyor gündüz istediğin gibi ye iç yat ama babanin evi beri git dese batar insana bol dua et yemek yaparken ya vedud cek evinde sürekli bakara süresi dinle .

1,5 yaşında bebeğim daha diyorsun ben 3,5 aylık bebeğimi bırakıp çalışmaya başladım. İşe girerkende binbir fedekarlık yaptım işe girdikten sonrada. Oohh ne güzel devlete kapak atmış derler ya ben kocamı evimi bırakıp tayinim uzak bir yere verildiği için yeni ev tutup 3,5 aylık bebekle bilmediğim dağlara gittim.Ağlaya ağlaya gittim ama gittim.

Hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor hayatta. Zamanında bir hata yapmış erken evlenmişsin şimdi o arayı kapatmak için hem çalışıp hem çocuğa baktırıp hem okulunu okuyacaksın boyun eğmek istemiyorsan.

Zor geliyorsa ozaman hiç kv ne eşine ses etmiceksin alttan alıcaksın yaşayıp gideceksin.

Çalışan kadın olmak şart artık bu hayatta

Back
X