- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
- Konu Sahibi Uzgun melek37
En nefret ettiğim tip.. Ana kuzusu erkek, anası için ona allahın bir emaneti olan eşine zulmeden karaktersiz.. Allah kurtarsın canım
ne yonden tutsak elimizde kaliyor.
En nefret ettiğim tip.. Ana kuzusu erkek, anası için ona allahın bir emaneti olan eşine zulmeden karaktersiz.. Allah kurtarsın canım
Yani annesi ile kötü olmadan önce içmiyor, sizi dövmüyor ve hiç hakaret etmiyor muydu?
Kardeşim içki her kötülüğü anası dir .önce onu birsktirmayi dene . Annesi hakkında dx kötü hiç bişey söyleme kotude olsa kimse annesine laf söyletmez .boşanmak çözüm değildir hiçbir zaman . Dua oku biraz internette araştır evin huzuru için kocaya sözünü dinlemek için bir sürü dua vaf bozmak kolay önemli olan yapmak evliliği surdurmek
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak olmuş sizinki. Kız evlat annesinin kaderini yaşar derler. Allah yardımcınız olsun.
Siginma evi sandigin kadar kotu olmayabilir bu sartlarda.. en azindan kimse seni dovmez.. bir cesaret gerek sana bence..
Yada bir muddet lanet olsun kor seytana de alttan al kocani ve anasini.. en azindan can guvemligin icin..
Baba evine don demeyecegim ben donulecek yer olmamasini iyi bilirim. Bende cektim senelerce.. o nedenle sartlarin dogrultusunda akilla hareket et
Bir kreş yada anaokuluna girebilirsiniz mahallenizdeki ilköğretim lere özel anaokullarina bir uğrayın ihtiyaç varmı sorun ,telefon numarası bırakın durumunuzu anlatın.Hem bebeğinizde yanınızda olur.Yada BİM, Şok gibi küçük market lere partime kasiyer olarak girebilirsiniz.Ama çocuğu bir yere bıramassınız herhaldeKuaföre girebilir siniz yardımcı olarak orayada çocuğunuzu kabul ederler belki durumunuzu anlatırsanız ama ev açmaya yetmez.Aklima gelenler bunlar çok üzüldüm durumunuza.Bu mübarek günde Allah bir kapı açsın size ve evladınıza.
oğlu dıye bahsettığın kocan mı ? seviye yerlerde. nıye demıcez kadın sığınma elerıne gıtme dıye. ne dememızı beklersın ? otur canım bu laflar sozler tabıkı olağan durumlar.
Şimdi geldi kaynana eşime telefon etti benim daireye giremiyor ev mustakil hem ďisarda bagirdi hem telefonda boşattiracagim o kara yilani bana cocouguma anneme onlarca hakaret etti evimden ciksin benm vs. bir dinleseniz gorseniz eşimde borcumuz btsin gdecez soz dedi inanmak istyorm ne diyeyim zaten sozunde durmazsa kesinlikle boşanacagim boşa sana kari alacam bu o...puyu yolla diyorEn nefret ettiğim tip.. Ana kuzusu erkek, anası için ona allahın bir emaneti olan eşine zulmeden karaktersiz.. Allah kurtarsın canım