Bu Şehirden Gitmek İstiyorum...?

VENUS_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
459
5
96
İstanbul
Hayata sıfırdan başlayıp, tanıdığım herkesten uzak bir yaşama merhaba demek istiyorum...
Bambaşka bir şehirde, sakin huzurlu bir yaşam... belki zor olacak ama, böyle yapmaya karar verdim....
Alıştığım bu yaşamın en ufak ayrıntısını dahi beraberimde götürmek istemiyorum.... sadece kendimi alıp gitmek istiyorum buralardan....
ve geride kalan herkese sadece ben gittim demek... Böylesi daha iyi olacak..

Siz olsanız hangi şehirde neden yaşamak isterdiniz....?
İstanbul haricinde diğer şehirlerle ilgili fikirlerinizi belirtebilir misiniz?
Yaşadığınız şehrin artıları, eksileri herşeyiyle lütfen yazın...Benim için çok önemli...

Şimdiden teşekkür ederim...

bewerly hillss tabiki
butun yaaşuhlu ve de zengin erkekler orda sengözlerimebaksanab
böylece koca bulma ihtimalim burdakinin 10-15 katı falan olur :ecrin_bebek:

istanbulda hayat yok huzur yok :1closedeyes:bence erzurum trabzon tercih edebilirsin kalabalık değil (istanbul kadar)insanları anlayıslı hosgörülü misafir perverler yasam sartları daha iyi ama kışın erzurum çok ağır oluyo o başka ama trabzonu tercih etmenı isterim :icecream:

gurbaacım... ben de aslında hiç düşünmeden Floransa derim...(aşık olduğum şehir) ama gel gör ki dil problemi beni kilitliyor.... İtalyanca öğrenmeye kalksam heralde iki yılımı alır.... Dilini bilsem bir dakika durmam kaçar giderimsenağlama

bewerly hillss tabiki
butun yaaşuhlu ve de zengin erkekler orda sengözlerimebaksanab
böylece koca bulma ihtimalim burdakinin 10-15 katı falan olur :ecrin_bebek:

akoca bulsanda bizde rahatlasak sende gurbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5

ben Antalya,Kemer yada
marmaris diyebilirim...nedeni ise,
ben deniz aşığı bir bayanım...
denizin olduğu yerlerde mutlu oluyorum...
kemer muhteşem bir yer..
insanın canının sıkılmaya zamanı bile olmaz sanırım...
marmaris küçük ve cennettn bir köşe...
belki şimdi değil ama emekli olduktan sonra
hayallarimdeki yerler...
sevgiler...

kesinlikle izmirde yaşamak isterdim,aşık olduğum şehir...:asigim:

ben kocaeli ni seviyorum
küçük büyük şehir orası
yani büyük şehirde olabilecek herşey var ve bu herşeye ulaşmakta bi o kadar kolay
deniz var,doğa var
çok yakın mesafede kartepe var kışın kaymak için
her yere yakın.istanbul,ankara,bursa
şehir içinde ulaşım çok rahat ve kolay
doğası şahane.maşukiye sapanca tarafı
ve dediğim gibi 20-25 dk mesafede buralar
ah izmit nasıl bırakıptım seni

Çanakkale de yaşamak isterdim.
Bu sene gittim ve resmen aşık oldum.
Belkide beni çeken tarihi yapısı,sakinliği oldu.
Bilmiyorum neydi beni bir anda bağlayan ama kesinlikle Çanakkale...

venuscum sermaye senden dil benden gidelim buralardan kaydirigubbakcemile5
ayrıca italyanca ogrenmek istiyosan seve seve yardımcı olurum :1hug:
ama huzur ne istanbulda ne ankarada ne romada ne floransadadir canım
nerdedir biliyo musun?
içindedir huzur insanın...
taa en derininde...
eğer beyninden, yüreginden kırgınlıklarını, kırıklıklarını atamıyorsan nereye gidersen git
huzur daima uzak olacaktır...
biraz kendinden uzaklaş, dertleri bertaraf et...
işte o zaman goreceksin ki her yer floransa :içelim:

akoca bulsanda bizde rahatlasak sende gurbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5

siz niye rahatlıyonuz pardon gözyaşim haanıım :mymeka:
borç isteyecekseniz vallahi billahi bi kuruş koklatmam -tatlicadiarzu-

Kayseride yasamak isterdim....
Bütün ailem....bütün sevdiklerim.....herkes orda....
Burda bi basimizayiz.....

Eee o zmn git yerles desen....
yok oda olmuyor....alistik bi kere buraya....
Ne kadarda elin gavurunun memleketi olsa,
gidemiyoruz iste....
Bide dogma büyüme burasi olunca....

Evet aslında sorun bu,

iç huzurumu kaybettim...hükümsüzdür....

Ne yaparsam yapayım herşey boş geliyor...Hayal kurayım belki beni hayata bağlar diyorum.... düşünüyorum düşünüyoum yok bir hayalim.... Hep sahte hayaller.... Beni şöyle her gün yatağımdan zıpkın gibi fırlatacak, ya da gözüme uyku getirmeyecek bir hayal istiyorum ama yok.... Sanki biri hayallerimi çalmış gitmiş....Beni tekrar hayata bağlayacak bir şey aradığım....

Hani diyorum, belki başka şehirde yeniden başlarsam, iyi gelebilir o heyecan....

Venüscüm; bence güzel düşünmüşsün..
Sanırım senin yerinde olsam,imkanım da olsa ben de giderdim...
Köklü değişiklikler insanı ister istermez etkiliyor.. Problem çıksa da en azından şimdi yaşadıklarından farklı olacak o olumsuzluklar bile..
Ben kalabalık severim,gürültü severim.. Sessiz,sakin ortamlar beni daha da dellendirir. Kaybolmalıyım ben o hengamenin içinde....
Büyük ihtimalle ya İstanbul ya da Ankara olurdu benim tercihim.. Büyükşehirden vazgeçebileceğimi sanmıyorum..Sen de İzmir'e gel,inan ki çok güzel memleket havası,suyu,yolları herşeyi başka İzmir'in..
Venüscüm hiç bir şey yapamasan bile küçük bir tatile çıkmalısın,iyi gelir inşallah..
Ne demişler; "tebdil-i mekanda ferahlık vardır"hihoyyyt

o mekan heyecanı seni belki 1 ay belki 2 ay uzaklaştıracak kafandaki böceklerden ya sonra
sonra yine aynı hep gidemezsin Venüsçüm
hep kaçamazsın kendinden
aç kafanı bak böceklere kurtulduklarını önemseme at gitsin
kalanlara bak seni üzüyolarsa geri de bırak umursama
beynini boşalt sonra gitmek isiyorsan git ama kafan rahat git

zaman zaman basimi alip gitmeyi hayal etmisimdir ama ben sizin kadar cesaretli degilim gidemiyorum
ama her zaman kücük tatil kasabalari beni cezbeder cok bilindik bir yer olmayacak
yada adalardan birisinde yasamayi isterdim

Ya hayatim gel almanyaya:lepi:

Aha bizim yan dairede bos, ne güzel komsu oluruzkaydirigubbakcemile5

Aman sakin ha, saka yapiyorum, burda yasasan simdiki yasadigin yerden ne kadarda nefret etsen inanki cennet gibi gelir sana.....

Ah türkiyem ah, bir firsat verse rabbimde geri gidebilsekkk, almanyada türk olmak ne demek bilirmisiniz??? of offf diyorum size:çok üzgünüm:

Ben de istiyorum bunu. Hem de çooook. İstesem gidebilirim de, beni burada tutan hiçbir şey yok.

Ama gittiğim yere kafamı da götürdükten sonra, dünyanın diğer ucuna da gitsem biliyorum ki aynı hissedeceğim. Değişen bir şey olmayacak. Önce kafamın içini seyehatlere çıkarmam, bulunduğu kısırdöngüden kurtarmam lazım. Sonra gidebilirim.

Nereye diye sorarsan kesinlikle Eski Foça'ya. Başka bir mekan düşleyemiyorum bile.
Bir gün inşallah.

venus'cum cıkmadan once bişiy rica edicem senden;

lütfen aç ve son ses "Gayret Et Güzelim"i dinle düş sokağı sakinlerinden :lepi:

hiç tereddütsüz çanakkale... bir kadının yanlız yaşayabileceği kendine hayatı kolaylaştırabileceği tek şehir... iş kolay bulabilirsiniz... aşkda ... orada herşey mümkün... türkiyenin en güzel şehiri bence... geceleri korkunç değil... gece hayatı güzel... insanları içten... insan o iskelede akşam bir kez utrlasa yeter........ hayat kolaydır orada...ev kiralarını saymazsak tabi... arkadaşlarpaylaşımcı ve iyidirler...bir kere herşeyini bırakacaksan arkada orası çanakkale olmalı çünkü çanakkale geçilmez...

ev kiraları ne kadar ki?merak ettim,belki ben de giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…