Hayata sıfırdan başlayıp, tanıdığım herkesten uzak bir yaşama merhaba demek istiyorum...
Bambaşka bir şehirde, sakin huzurlu bir yaşam... belki zor olacak ama, böyle yapmaya karar verdim....
Alıştığım bu yaşamın en ufak ayrıntısını dahi beraberimde götürmek istemiyorum.... sadece kendimi alıp gitmek istiyorum buralardan....
ve geride kalan herkese sadece ben gittim demek... Böylesi daha iyi olacak..
Siz olsanız hangi şehirde neden yaşamak isterdiniz....?
İstanbul haricinde diğer şehirlerle ilgili fikirlerinizi belirtebilir misiniz?
Yaşadığınız şehrin artıları, eksileri herşeyiyle lütfen yazın...Benim için çok önemli...
Şimdiden teşekkür ederim...
bewerly hillss tabiki
butun yaaşuhlu ve de zengin erkekler orda sengözlerimebaksanab
böylece koca bulma ihtimalim burdakinin 10-15 katı falan olur :ecrin_bebek:
venuscum sermaye senden dil benden gidelim buralardan kaydirigubbakcemile5gurbaacım... ben de aslında hiç düşünmeden Floransa derim...(aşık olduğum şehir) ama gel gör ki dil problemi beni kilitliyor.... İtalyanca öğrenmeye kalksam heralde iki yılımı alır.... Dilini bilsem bir dakika durmam kaçar giderimsenağlama
akoca bulsanda bizde rahatlasak sende gurbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
Evet aslında sorun bu,
iç huzurumu kaybettim...hükümsüzdür....
Ne yaparsam yapayım herşey boş geliyor...Hayal kurayım belki beni hayata bağlar diyorum.... düşünüyorum düşünüyoum yok bir hayalim.... Hep sahte hayaller.... Beni şöyle her gün yatağımdan zıpkın gibi fırlatacak, ya da gözüme uyku getirmeyecek bir hayal istiyorum ama yok.... Sanki biri hayallerimi çalmış gitmiş....Beni tekrar hayata bağlayacak bir şey aradığım....
Hani diyorum, belki başka şehirde yeniden başlarsam, iyi gelebilir o heyecan....
hiç tereddütsüz çanakkale... bir kadının yanlız yaşayabileceği kendine hayatı kolaylaştırabileceği tek şehir... iş kolay bulabilirsiniz... aşkda ... orada herşey mümkün... türkiyenin en güzel şehiri bence... geceleri korkunç değil... gece hayatı güzel... insanları içten... insan o iskelede akşam bir kez utrlasa yeter........ hayat kolaydır orada...ev kiralarını saymazsak tabi... arkadaşlarpaylaşımcı ve iyidirler...bir kere herşeyini bırakacaksan arkada orası çanakkale olmalı çünkü çanakkale geçilmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?