Bu Şehirden Gitmek İstiyorum...?

ankara derim..

hem ist kadar büyük diil hem ist2dan daha modern.. bi yerden bi yere gtmek o kadar kolay ki.. banliyöleri de güzel.. zaten tam merkezde, nereye istersen git.. öteki türlü hep bi tarafa yakın oluyosun diğer taraflara uzak..

tek olumsuzluk havası.. soğuk iklim sevmiyorum ben.. ama ankara..:)

İzmir doğduğum,büyüdüğüm,ait olduğum şehir.Her şeyden önce aşık olduğum şehir.Onun dışında nereye gitsem sığamam kabıma.İzmir tutku olmuş bende...Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim tek şehir.Havası,suyu bile başka bee...Efkarlandım oFFF,Offf !..senağlama

ciddiysen eger bunu yapabileksen seni yürekten tebrik ediyorum.ben cok istesem de cesaretim yok çünkü şu an buna ama bikaç yıl beklerim en fazla...neyse canım benim tavsiyem mersin sana tabi iş imkanın ne bilmiyorum ama mersin ucuz,şirin bi sahil kentidir hiç öyle tv de olay cıktığına bakma bazen abartıyolar sorun yasamadan yasarsın orda evler süper ucuz ve güzeldir.yiyecek aynen..hava kışın da yazdır orda yakacak yok...deniz kenarından tut bi ev ohhhh otur şöyle balkonuna dinlendir ruhunu...insanları da sıcaktır havası gibi.yobaz bi yer değildir kimse kimseyi yargılamaz.mezarlığımız bile akrdeşiliği simgeler orda hristiyan müslüman yan yana yatarız bi git gör bak ısıncaksın.

ev kiraları ne kadar ki?merak ettim,belki ben de giderim.

çanakkale ev kiraları hakkında: 550 600 ytlden başlar iskeleyede biraz uzaktırlar ama 800-900ytl gözden çıkarırsan denize kARşı hoş birdairetutma şansın yüksek...ee bence çanakkalede yaşayacaksa insan denize sıfır yaşamalı bence... çünkü hayat o iskelede.... oturup insanları ve denizi izlesen yeter kahve elinde balkonundan....hem istanbuldan boğaz manzaralı ev tutsan ayda milyarlar ödemen gerekir..
çanakkalede boğazı izlemek o kadar pahalıda değil... 800-900 kiraya çanakkale manzarası değer...
ben barlar sokağında tam göbekte tek odalı bir dairede yaşamıştım stüdyo daire bile sayılmaz... ama barlarda hayat olduğu müddetçe evdede hayat kesilmiyor........

İzmir yada Karadeniz tarafını tercih ederdim...
Özelikle karadeniz bölümü yeni bir yaşama başlamak için cok uygun bir yer bana göre..

inşallah güzel bir yer bulursun canım:1hug:

İzmir diyebilirim sana... İstanbula en yakın şehirlerden biri yaşam olarak.. Hem rhat bir şehirdir hem çok tutucu degildir.. Hemde sıcak kanlıdır insanları.. Trafik sorunu yok, kirlilik sorunu yok çok büyük olmasına ragmen vasıta sorunu yok gitmek istedigin yere cok dısarıda degilse tek vesaitle gidebilecegin bir şehir.. Ayrıca çok pahali degil. Denizi var her yee otobüsü var iş olanagı diger şehirlere göre oldukca iyi..
En önemliside yukarıdada dedigim ibi sıakkanlı insanlarının olması. Sokakta yürürken gözgöze geldigin insanlar bile gülümser sana.. Merhaba der çogunlukla art niyetsiz..

ben de izmir den sıkıldım boğuluyorum burada. tercihim çanakkale ya da balıkesir erdek olur. ama çanakkale de ev kiraları izmiri aratmıyor:çok üzgünüm:

eskişehir bence
sakin güzel modern,küçük bir şehir
gençlerle dolu cıvıl cıvılkaydirigubbakcemile4

ben bır ankara aşıgı olarak ankara derım
ımkanları cok... oturup muhabbet edecegın alışverış yapıcagın
gece bır yerlere gıdecegın yerler cok
ya kalabalık koşturan ınsanlar malum memur şehrı
kımsenın kımseye hesap sormadıgı rahat edılecek yer
tabı sızcede uygunsa
suda bır gercekkı ınsanın ıcınde bıtıyor huzur yada sorunlar
kacmakla yada duzen degıstırmekle bıtmıyor
dılerım hersey yoluna gırer ve sızde huzurlu olursunuz
mutluluklar

ne düşünüyorsun hayatım:sm_confused:atla gel buraya....kaydirigubbakcemile4 gayet rahat yaşamını idame ettirirsin....solunda bafra ovası,sağında çarşamba ovası...yeme içme_giyim kuşam sosyal hayat diğer şehirlere kıyasla çok daha uygun....aradığın her şeyi bulabilirsin...yalnız olmaktan korkulmayan,insanı sıcak sevecen doğası,denizi,sahili,mesire yerleri ne ararsan herşey var...he birde ben varım:1hug:daha ne istiyorsun :sm_confused:gel işte burayakaydirigubbakcemile

canım sen bence bi süre daha kal orada ve iyice düşün.seni seven insanları nasıl bırakıp gideceksin.özellikle aileni.zaman zaman tartışsak da ailemiz bizi hayatta en çok düşünen insanlardır.onlara bu acıyı yaşatma bence.ama illa gidicem diyosan,onlardan uzak heryer zindan olur sana inan

nereye gidersen git
kendini götüreceksin...
eğer gitmek kesin seni rahatlatacaksa..
eğer paranda varsa..
git bir küçük sahil kasabasına..
gökyüzü ve denizin tadını çıkar..

ne düşünüyorsun hayatım:sm_confused:atla gel buraya....kaydirigubbakcemile4 gayet rahat yaşamını idame ettirirsin....solunda bafra ovası,sağında çarşamba ovası...yeme içme_giyim kuşam sosyal hayat diğer şehirlere kıyasla çok daha uygun....aradığın her şeyi bulabilirsin...yalnız olmaktan korkulmayan,insanı sıcak sevecen doğası,denizi,sahili,mesire yerleri ne ararsan herşey var...he birde ben varım:1hug:daha ne istiyorsun :sm_confused:gel işte burayakaydirigubbakcemile

ayyy şimdi anlatınca özledim memleketimi!a.spide ve çiftlik caddesinde döner yemeyi de yazalımcokacimcoook!gelecem ben bu yaz gelecem!..yerimseniben

Ne kadar gidicem durmam dediysem, o kadarda çakıldım buraya:mymeka:
Vardır bundada bir hayır..
İmkanın varsa hayat senin hayatın git bence

benim yaşamak istediğim tek şehir istanbul.
sana bir öneride bulunmak istersem de izmir,bursa ya da eskişehir derim.
bu şehirlerde istanbulda alışmış olduğun hayatını kolaylıkla devam ettirebilirsin.
ben bursada yaşadığım için özellikle bursanın yaşanılabilir bir şehir olduğnu söyleyebilirim.

bende bu şehirden gitmek isterdim...
aşık olduğum,heyecan duyduğum,boğazının manzarasına hayran olduğum..
bu dünyanın en güzell şehrinden gitmek isterdim..
yanıma 3 şey almak da istemezdim..kendimi götürsem,ruhumdaki kırık çıkıklar bu şehirde kalsa ben arınarak yeni bi başlangıca yeniden doğarak gitsem daha ne isterimki..
bodrum mesela..deniz kenarı minik bi yer işte..ruhum arınsa yenilense..yeniden hayat için güç bulsam..keşkee.....keşkeee....arkamı dönmeden gidebilsem keşkee..

Hayata sıfırdan başlayıp, tanıdığım herkesten uzak bir yaşama merhaba demek istiyorum...
Bambaşka bir şehirde, sakin huzurlu bir yaşam... belki zor olacak ama, böyle yapmaya karar verdim....
Alıştığım bu yaşamın en ufak ayrıntısını dahi beraberimde götürmek istemiyorum.... sadece kendimi alıp gitmek istiyorum buralardan....
ve geride kalan herkese sadece ben gittim demek... Böylesi daha iyi olacak..

Siz olsanız hangi şehirde neden yaşamak isterdiniz....?
İstanbul haricinde diğer şehirlerle ilgili fikirlerinizi belirtebilir misiniz?
Yaşadığınız şehrin artıları, eksileri herşeyiyle lütfen yazın...Benim için çok önemli...

Şimdiden teşekkür ederim...

peki neden gitmek istiyorsunki?? :uhm:

zor olur herkesi geride birakmak.. sonra düsmanini bile ararsin..

Back
X