Biliyorum tabiki olmaz ama merak etim soruim dedimOlmayın hamile. Cinsel bir düzen oturmadan çocuk yapılmaz. Evliliğiniz iğrenç olur.
Hamile kalmayın diyorum. Kalmaya çalışmayın.Biliyorum tabiki olmaz ama merak etim soruim dedim
Vajinismus sorununu aşmadan çocuk sahibi olma meselesini erteleyin. Doğum sonrası,bebek sorumluğundan dolayı çevremde gördüğüm tüm evli çiftlerin hayatını sekteye uğrattı.Slm kzilar vajinismus um bende kızlık zarım açıldı ama eşimle birlikte olamıyorum,ama eşim vajinanın üstüne deliğe bı**lyr sizce o şekilde hamile olabilir mi insan .
Orası öyle tabiBebek doğunca emzirmesi, uyku düzeninin değişmesi, hastaneye getirip götürmesi, gazı, diş çıkarma süreci vs her şeyi emek ve sabır istiyor. O nedenle vajinismusu aşmadan çocuk sahibi olmayı düşünmeyin bence. Evliliğinizi eşinizle baş başa yaşayın önce.
Ya zatn hani biliyorum olmaz tabiki ama ,bazıları olabilir dediği için merak etim vajinismus um asamiyorum zorlanıyorum gercten,o şekilde ilişkiye görebiliyorum eşim olabilir belki dedi .bende asmdan yapamama zatn cunku hamilik demek doktor hastene demek ve asmadan kontollere nasıl giderim bilmiyorumVajinismus sorununu aşmadan çocuk sahibi olma meselesini erteleyin. Doğum sonrası,bebek sorumluğundan dolayı çevremde gördüğüm tüm evli çiftlerin hayatını sekteye uğrattı.
Kaç yaşındasınız? Ne kadar süredir evlisiniz? Korkmayın, endişe etmeyin. Kendi sağlığınız için Jinekolojiye randevu alın mutlaka.Ya zatn hani biliyorum olmaz tabiki ama ,bazıları olabilir dediği için merak etim vajinismus um asamiyorum zorlanıyorum gercten,o şekilde ilişkiye görebiliyorum eşim olabilir belki dedi .bende asmdan yapamama zatn cunku hamilik demek doktor hastene demek ve asmadan kontollere nasıl giderim bilmiyorum
Hayır içeriye sperm verilmeden çocuk olmaz, ama sizin zaten şu an çocuk yapmamanız gerekiyorSlm kzilar vajinismus um bende kızlık zarım açıldı ama eşimle birlikte olamıyorum,ama eşim vajinanın üstüne deliğe bı**lyr sizce o şekilde hamile olabilir mi insan .
22 yaşındayım :-| eşimle uzun zamandır bilikteydik 4 ay oldu evleneli ama olmuyor işte korkiykrum çok kötü bi duurum sevgiliyken eşimle hep derdik çocuğumuz olsun söyle böyle şimdi bu şekilde bişi başıma geldi çok korkuyorum doktora da gitim boş herşey kafada bitiyorKaç yaşındasınız? Ne kadar süredir evlisiniz? Korkmayın, endişe etmeyin. Kendi sağlığınız için Jinekolojiye randevu alın mutlaka.
Kaç yaşındasınız? Ne kadar süredir evlisiniz? Korkmayın, endişe etmeyin. Kendi sağlığınız içi
Biliyorum sadece merak ettiğim için sordum emin olmak icinHayır içeriye sperm verilmeden çocuk olmaz, ama sizin zaten şu an çocuk yapmamanız gerekiyor
4 ay olmuş daha çok yeni evlisiniz. Uzun zamandır tanışıyor olsanız bile, evlilikte birbirinizi görün, gezin dolaşın, farklı aktiviteler yapın. 22 yaş anne olmak için çoook erken bence. Bu sorunu jinekolog ve cinsel terapistle çözen çok kadın var. O yüzden hafife almayın.22 yaşındayım :-| eşimle uzun zamandır bilikteydik 4 ay oldu evleneli ama olmuyor işte korkiykrum çok kötü bi duurum sevgiliyken eşimle hep derdik çocuğumuz olsun söyle böyle şimdi bu şekilde bişi başıma geldi çok korkuyorum doktora da gitim boş herşey kafada bitiyor
Doktora gitim ,hep piskiyatrise yonlendirdi daha da gitmedim .yeni evliyiz evet öğrenmek istedim zatn emin olamk için ,zor bı durum insan neyi ne yaptığını bilmiyor4 ay olmuş daha çok yeni evlisiniz. Uzun zamandır tanışıyor olsanız bile, evlilikte birbirinizi görün, gezin dolaşın, farklı aktiviteler yapın. 22 yaş anne olmak için çoook erken bence. Bu sorunu jinekolog ve cinsel terapistle çözen çok kadın var. O yüzden hafife almayın.
Psikiyatriye gitmediniz mi?Doktora gitim ,hep piskiyatrise yonlendirdi daha da gitmedim .yeni evliyiz evet öğrenmek istedim zatn emin olamk için ,zor bı durum insan neyi ne yaptığını bilmiyor
Yok yani şöyle düşünüyorum herşey kafada bitiyor,o kadar güzel yorumlar motiveler okudum şunu bunu yap diyen çok şey ama gene yok korku dan yenik düşünüp deneyemeiylrumPsikiyatriye gitmediniz mi?
Tabiki her şey kafada bitiyor ama bazı durumlarda eğer kişi kendi başına mücadele edemiyorsa, korkularına yenik düşüyorsa profesyonel destek almakta fayda var.Yok yani şöyle düşünüyorum herşey kafada bitiyor,o kadar güzel yorumlar motiveler okudum şunu bunu yap diyen çok şey ama gene yok korku dan yenik düşünüp deneyemeiylrum
Çocuksun daha tabi korkarsın.22 yaşındayım :-| eşimle uzun zamandır bilikteydik 4 ay oldu evleneli ama olmuyor işte korkiykrum çok kötü bi duurum sevgiliyken eşimle hep derdik çocuğumuz olsun söyle böyle şimdi bu şekilde bişi başıma geldi çok korkuyorum doktora da gitim boş herşey kafada bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?