Bu şekilde hamile kalannir mi

Tabiki her şey kafada bitiyor ama bazı durumlarda eğer kişi kendi başına mücadele edemiyorsa, korkularına yenik düşüyorsa profesyonel destek almakta fayda var.
Bilmiylrum gercten sanki bütün korkular bana yuklenmis

Öyle olan varmı ki
Bu sitede bi üye var ve gerçekten imkansız değil bence sen psikiyatra git bu şekilde olmaz tedavini ol yaşla alakası yok ben ilk seksimi çoook daha küçük yaşta lisede yaşadım. Karnına boşalsın. Normal bile doğurdum yani ben de doğumdan çoook korkuyordum mesela

Bu sitede bi üye var ve gerçekten imkansız değil bence sen psikiyatra git bu şekilde olmaz tedavini ol yaşla alakası yok ben ilk seksimi çoook daha küçük yaşta lisede yaşadım. Karnına boşalsın
Hangi üye acaba varmı ismi

Yeni evliyiz diye gidemedim .dedim belki asarım bide çok yüksek fiyat verdiler kirada oturuyorum.bide gidemeyip aşan da var tabi dedim belki bende oyoe olurum yada ben çok büyütüyorum kafamda bilmoylrum

Ya çocuk istiykrum ama bu şekilde daha yapmadan olmasini bende istemem eşim o şekilde yaptığı için dedim açan olur mu

Ya çocuk istiykrum ama bu şekilde daha yapmadan olmasini bende istemem eşim o şekilde yaptığı için dedim açan olur mu
Sakın yapma ne zaman tavşan gibi sevişirsiniz en az 1 sene geçen sonra yaparsın ben 7 senede yaptım evlilikte cinsellik önemli

Ya zatn bende olsun demiykeum yani inşallah olur tabiki de ama bu şekilde yapıyoruz ya olma ihtimali varmı diye belkinolan vardır falan korkuyorum çünkü zatn ilişkiye giremiyorum

Evet hamile kalma ihtimaliniz var tabi spermler hareketli tam vajinaya boşalıyorsa hamile kalma olasılığı yüksek.forumda da okuduk yıllardır vajinismus olup hamile kalan çocuk doğuran.Vajinusmusu yenmek için forumda sayfalar var oraları takip edip egzersizleri yapın mutlaka , yaşla vs alakası yok bilinçaltında yatan birşeyler var demek

Slm kzilar vajinismus um bende kızlık zarım açıldı ama eşimle birlikte olamıyorum,ama eşim vajinanın üstüne deliğe bı**lyr sizce o şekilde hamile olabilir mi insan .
Dişilik meditasyonu falan yapın kadınlığınızla barışmaya çalışın.Bence o şekilde hamile kalmazsınız ama şansa bırakılır mı bilemedim bu sorunu aşmadan sağlıklı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…