Bu şekilde kilo verebilir miyim?

mrb paptya emn ol bende senn gibi düşünüyodum ama beynde bitrdikten sonra emn ol istemyosun ben diete baslıyalı 6gn oldu cnm abur cubur kola istedi ama tuttum kendimi hedefm var bnm dedim hazirana kadar 55 kilo olucm dedm suanki kiol 80.

Kafada bitirmekle oluyor da kafamda bitiriyorum almiycam etmiycem yemiycem derken evimiz kalabalık abim var ablam var eve sürekli abur cubur alıp geliyorlar onlar karşımda yerken ben nasıl kafamda bitirebilirim ki? Arkadaş ortamları da aynen öyle, sürekli bi şeyler yiyorlar. Evden dışarı çıksam yiyen insanları görüyorum, evde dursam yiyen ailemi görüyorum. Tek yaşasam ağzıma sürmem şuanda haftada bir bile yesem iyidir ama o bile mümkün değil kalabalık ailesi olanlar için, yani yapacak hiç bir şey yok azaltmaktan başka..

Kafada bitirmekle oluyor da kafamda bitiriyorum almiycam etmiycem yemiycem derken evimiz kalabalık abim var ablam var eve sürekli abur cubur alıp geliyorlar onlar karşımda yerken ben nasıl kafamda bitirebilirim ki? Arkadaş ortamları da aynen öyle, sürekli bi şeyler yiyorlar. Evden dışarı çıksam yiyen insanları görüyorum, evde dursam yiyen ailemi görüyorum. Tek yaşasam ağzıma sürmem şuanda haftada bir bile yesem iyidir ama o bile mümkün değil kalabalık ailesi olanlar için, yani yapacak hiç bir şey yok azaltmaktan başka..

haklısın o konuda aynı sorunları ben de yaşadım.üni okuyorm ne zaman eve gitsem yapma dediğim halde annem tatlılar börekler çörekler yapmış oluyo ve yemeden de duramıyorm. evdekileri bu konuda baya bi destek olması gerekiyo kişiye.evde hamur işi yapmamaları lazım en azından abur cuburu sen yokken ya da senin yanında değilken yemelerini iste yoksa yemeden durmak çooooook zor...eğer ille de yerim diyosan ki herkes yer, sabah kahvaltısında ye ki gün içinde yak.akşam yememeye özen göster

haklısın o konuda aynı sorunları ben de yaşadım.üni okuyorm ne zaman eve gitsem yapma dediğim halde annem tatlılar börekler çörekler yapmış oluyo ve yemeden de duramıyorm. evdekileri bu konuda baya bi destek olması gerekiyo kişiye.evde hamur işi yapmamaları lazım en azından abur cuburu sen yokken ya da senin yanında değilken yemelerini iste yoksa yemeden durmak çooooook zor...eğer ille de yerim diyosan ki herkes yer, sabah kahvaltısında ye ki gün içinde yak.akşam yememeye özen göster

Ailem destek vermiyor işte maalesef, zayıfsın ne gerek var hastalanıcaksın falan diyip duruyorlar anlayış gösteren yok en sevdiğim yemekleri/hamur işlerini yapmaya devam ediyorlar zor tutuyorum kendimi valla.. Bugün yemedim hiç abur cubur, 5 günlük bi diyete girdim sonrasında 2-3 günde bir istediğimi yerim kahvaltıdan sonra ara öğün olarak yiyorum zaten:)

Son durum: 4 günde 4 kg verdim tavuk yiyerek, yarın diyetin son günü umarım kiloları geri almam...

Protein diyeti yaptım 4 gün boyunca her öğün 1 but (yağsız tuzsuz haşlanmış) yedim ve 2.5 lt su içtim. Hiç kaçamak falanda yapmadım.. Normalde 5 günlük bu diyet ama ben daha fazla dayanamadım, halsizlik üşüme falan oluyordu ve bıkmıştım tavuktan. Tavuk yerine kırmızı et veya balıkta olabilir ama en etkilisi tavuk. 2 gündür normal şeyler yiyorum günde 1000-1500 arası kalori alıyorum ama 1 kg daha vermişim 53 kiloyum şuanda. Geri almazsam süper:)

Back
X