persembe gunu gece kahverengi bi leke geldi peceteye ve hemen dr gittik dr alttan muayene etti kese yerinde ama hafif kanama var dedi progestan verdi... dün sabah pembemsi leke geldi yine peceteye (bu arada ic camasirima bulasmadi hic temizlenirken peceteye geliyo hep) aksaama kadar 3 kez falan belli belirsiz gordum en son bugun kahverengi oldu rengi cok korkuyorum boyle durum yasayip atlatan varmi bu illa ki kotu bisey olacaginin ghabercisimi?
lekelenmelerim yine dewam ediyo kizlar bende damlama seklinde degil 2 kez pembemsi oldu ama genelde kahwerengi dun dr gittim ilgisizin onde gideni ultrason cihazini ne ara tuttuda o goruntuyu yakaladi anlamadim ucgen cikti kesem normalde 6+1 dim dun 5 haftalik gelisimi war kese yamuk sagliksiz dedi hemen baska dr gittim bugun kalp atislarini bile duydum gelisimi iyi kese saglikli dedi cok sukur ..... progestan 100 luk gunde 3 kez iciyodum 200 luk gunde 1 tane yazdi kan hapi werdi .... bu arada ilk lekelenmemde alttanda muayene etmisti baska dr
zaten başımıza ne geliyorsa bu doktorların alttan muayne merakından geliyor bidaha kabul etme
iyi dr bul önce doktorun sabit olsun degiştirme
hangi ildesin doktor seçiminde de yardımcı olacak arkadaşlar vardır canım
zaten başımıza ne geliyorsa bu doktorların alttan muayne merakından geliyor bidaha kabul etme
iyi dr bul önce doktorun sabit olsun degiştirme
hangi ildesin doktor seçiminde de yardımcı olacak arkadaşlar vardır canım
persembe gunu gece kahverengi bi leke geldi peceteye ve hemen dr gittik dr alttan muayene etti kese yerinde ama hafif kanama var dedi progestan verdi... dün sabah pembemsi leke geldi yine peceteye (bu arada ic camasirima bulasmadi hic temizlenirken peceteye geliyo hep) aksaama kadar 3 kez falan belli belirsiz gordum en son bugun kahverengi oldu rengi cok korkuyorum boyle durum yasayip atlatan varmi bu illa ki kotu bisey olacaginin ghabercisimi?
cok tesekkurler kizlar gercekten okudukca stres bastigida oluyodu bazen rahatlatanda oluyodu sukur skintim yok kesildi ins tekrarlamaz herseyin hayirlisi..
selam bende de ayni problem var 5 hafta leklenenme oldu kahverengi , hala da devam ediyor ama azaldi , progresteran igne ve hap kullaniyorum doktor dinlenmemi soyledi surekli yatmak degil de kendimi yormamak ve de normal dedi ultrasonda kanama gorulmese kanama bebek veya plasentatdan gelmiyor demektir ..bi de bunu yasayan ve dogum yapan cok var , kime sorduysam kahverengi normal dedi ..sen kalp atislarini duydun mu ve hap kullaniyormusun ?
Allah hepimize annelik duygusunu yasatsin amin
insallah canim 10 gundur coooook sukur hic lekem yok tertemiz insallah saglicakla kucagimiza aliriz meleklerimizi.... bende surekli yatmiyorum ilk zamanlar yattim yattikca stres oldum daha cok dusunup daha cok evham yapiyorum Allah yatircak kadar kotu yapmasin ins... bugun tam 8. haftadayim 6+2 de kalp atisini duyduk sukur ... 2 kutu 100mg lik gunde 3 kez progestan ictim sonra dr 200 mg sadece yatarken icmemi soyledi simdi oyle yapiyorum +folbiol+ kan hapi iciyorum ...senin durumun nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?