Bu sekılde söz atılmısmı oluyor ? yoksa bahanemı aradılar?

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
arkadaşlar sözlümle bır konuda anlaşamadık 3 ay once kızgınlıkla ben yuzugu atıyorum dedım 4 saat sonra pısman oldum aradım 2 hafta sonrada nişan vardı salon tutulmuştu bunu söyledıgımde tartışmışlar son ıkı gün kala iptal edın dedıler salonu bu sekılde benmı yuzugu attım? yüzüğü hala bende? mazeretmı aradılar?

kızgınlıkla yüzük atmak şımarıklık çocuk oyuncağı değil bu işler ve evet sen atmışsın sen bozmuşsun bu işi bahane falan yok yazdıklarına binaen.380 milya muhabbeti senin konun, yahu arkadaş düzgünce yazsanıza şunu ..konu sahibi sen hala bu işin peşinde misin git bi kurban kessene sen ,ömür boyu borç mu ödeyeceksin..

Nişanı kimin attığı belli değil ama sanırım artık o nişanlınız değil..
Bu kadar saygısız bir nişanlı ve ailesinden kurtuldunuz bence...

anlaşılan pek bahane gibi değil
konuşmadan çözemezsin
umarım son pişmalık değildir

Konu neydi bu çok önemli.

Sevgisinin olduğunu sanmıyorum sana karşı. . .Sinirli bir anına denk gelmiş anlaşılan onunda zoruna gitmiş bitirmiş. .
Boşverin düşünmeyin herkes kendi yoluna baksın

eski konunu okumuştum. ailesi zaten istemiyormuş. bahane oldu onlara. sen uzulme ben mı bozdum işi diye. adam olan sana kol kanat gererdı ve aıleye de ezdırmezdı senınle kuracagı yuvayı da dusunur borc altına gırmezdı.. Boşver. şimdiden gormussun senın ıcın fedakarlık yapmayan adam ilerde yagmurlu havada su vermez. takılma kım bozdu kım attı dıye. onlar bahane aramıs

Bu aileler bazenn cidden sinir bozucu olabiliyorlar..
Her şeyde bir hayır wardır öyle düşün..

bir ana kuzusu daha yani..adama bak ailesinin lafınla sevdiğinden vazgeçiyor..

Nisan dugun soz gibi olaylarda iki tarafta cok stresli oldg icin en ufak ve sacma selerden kavga cikio ama yuzuk atip sonrada pisman olmak hic ii olmamis sanirim sozlunuz yuzugunuzu atinca yapma etme demesini beklediniz baktiniz tepki yelkenleri suya indirdiniz heralde o yuzuk parmaktan cikinca karsi tarafin ailesine ne kadar rezil olabilicegini dusundunuz mu sozler verilmis salon tutupmus yuzuk cikiyor bence artik bi sozlunuz yok ama ins ole birsey olmaz

sen blöf yapmışsın nişanlında yememişBana göre nişanlın atmış bu durumda,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…