Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sık görüştüğümüz söylenemez yani ona çok nadir eşim ister öyle gideriz o da gelmez bize görüştüğümde de böyle oluyorGorusmeyin? Kendi eviniz degil anladigim kadariyla gorustugunuz yerler, ee dolayisiyla zorunlulugunuz yok
Çok sık görüşmüyoruz görüştüğümüzde de böyle Tarzı saçma ki ne saçmaHakeden saygı gösterilir. Sen onun hizmetçisi misin de, çay bardağını sana uzatıyor?
Kapalıysan kapalı ol, bana ne senin açık giyinip de, evde erkek var diye salondan çıkmamandan! Saçma geldi bana tamamen.
Sonuç olarak bu kadar sık görüşmezdim.
Karşılaştığımda görmezden gelirdim,mesela o telefonu istediğinde vermezdim....[/QUOTE bende keşke vermeseydim diyorum
Anladim. Valla esiniz yalniz gorussun bacilariyla. Senin zorunlulugun yok ki. Ben haddini bilmeyen gorumcemi esime postaladim. Artik eve almayacagim. Abisiyle disarida gorussunlerÇok sık görüştüğümüz söylenemez yani ona çok nadir eşim ister öyle gideriz o da gelmez bize görüştüğümde de böyle oluyor
Haklısınız diyecek bişey yok bundan sonrası için bu şekilde davranıcam inşallahHem laf atıp hem ettigin lafi yutup o işi yapan kişiler , böyle bir muamele görür tabi.
Emir vererek cay" diyorsa ve siz bundan hoslanmiyorsaniz net olarak diyeceksiniz ve o şekilde doldurmanizi istediginde doldurmayacaksiniz.
Böylece insanlar sizden elini çeker, bir süre sonra saygı duyar.
Sevgi karsiliklidir. O da size bu duyguları besliyor belli ki. Elbette mesafe koyacaksınız.
Gülüşüne kadar takildiginiza göre muhatap olmanıza gerek yok.
Eşim mükemmel görüyor ablalarını onlarla ilgili bişey duymaya tahammülü yok bu Yüzden kendim belirleyebilirim mesafemi zaten samimi değiliz ona rağmen böyleAnladim. Valla esiniz yalniz gorussun bacilariyla. Senin zorunlulugun yok ki. Ben haddini bilmeyen gorumcemi esime postaladim. Artik eve almayacagim. Abisiyle disarida gorussunlersen de oyle yap, esine durumu anlat, ben ayni ortamda bulunmak istemiyorum de
Çok sık görüştüğümüz söylenemez yani ona çok nadir eşim ister öyle gideriz o da gelmez bize görüştüğümde de böyle oluyor
Eşim görmüyor ki benim ailemden herhangi biri ona böyle yapsa selam bile vermezee bunlara rağmen eşin ne diyor, bence bayramdan bayrama görüşmekte fayda var, tabii eşin görüşür, tek başına görüşmesi bi tehlike mi onu da sen bilirsin sanırım
Eşim görmüyor ki benim ailemden herhangi biri ona böyle yapsa selam bile vermez
ee canım görmüyorda sen anlatmıyor musun ablan böyle böyle yaptı diye, ne bileyim karı-koca konuşur böyle şeyleri[/QUOTEbiz yeni evliyiz 14 aylık böyle şeyler olduğunda söyledim başta ,, çok fazla tartıştık artık söylemiyorum duymaya tahammülü yok hak verdiği de yok sorunu çözdüğü de yok o Yüzden söylemiyorum bari tartılmayalım dlye
Mukemmel gorebilir. Herkesin kardesi kendine mukemmel. Onlar senin kardesin degil sonucta.Eşim mükemmel görüyor ablalarını onlarla ilgili bişey duymaya tahammülü yok bu Yüzden kendim belirleyebilirim mesafemi zaten samimi değiliz ona rağmen böyle