• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şekildeki görümceye siz olsanız Nasıl davranırsınız

yazdıklarınız açıkcası rahatsız etti beni konuya bu şekilde girmektense bana emirler vermeye hoşlanır beni görmezden gelip bir hoşgeldin bile demez vs yazsaydınız da konuyu anlardık. senin yerinde olsam dediklerini yapmazdım neden yapıyorsun ki ayrıca bir iki yaparsın bu kadar dert sahibi oluncaya kadar değil... duymamazlıktan gel elin yok mu de git kendin al ya da çayını kendin koy de

öncelikle ayıp olmasın diye stediklerini yapmaktan vazgeçin. çay doldurmak gibi getir götür işlerini yapmak gibi...

yazdıklarınız açıkcası rahatsız etti beni konuya bu şekilde girmektense bana emirler vermeye hoşlanır beni görmezden gelip bir hoşgeldin bile demez vs yazsaydınız da konuyu anlardık. senin yerinde olsam dediklerini yapmazdım neden yapıyorsun ki ayrıca bir iki yaparsın bu kadar dert sahibi oluncaya kadar değil... duymamazlıktan gel elin yok mu de git kendin al ya da çayını kendin koy de
İkişiliği Hakkı'nda fikir sahibi olun istedim. Maalesef tam olarak böyle biri

öncelikle ayıp olmasın diye stediklerini yapmaktan vazgeçin. çay doldurmak gibi getir götür işlerini yapmak gibi...
Haklısınız millet içinde bi çayın lafını yapıyor gibi olmayayım dedim ama ee gelince kendimi yedim bana o muamelesinden ötürü bir daha da yapmam

Ay bu ne böyle insanır ömrünü kemirir fare misali :KK70:
Hiiiç oralı olma sana hoşgeldin demiyorsa sende söyleme muhattap olma
Getir ver yap kaldır götür vıttırı zıttırı emir verdiğinde de kendi işini kendin gör uşağın yok de söyle bunu direkt
Gör bak bi da yapıyo mu
Bozucaksın böylelerini :rolleyes:
Evet öyle gerçekten o varken enerjim düşüyor

Normalde kızlarına aşıktır o an o da gördüğü için öyle Dedi
çünkü benim kv çocuklarına hayatta laf ettirmez. Eşim sabah dişini fırçalamayı unuttu çıkarken döndürdüm kapıdan dişini fırçala diye. Benim oğlum temizdir işten güçten unutr bazen, ben onu tertemz büyüttüm diyor sabahın köründe bile yani düşün :KK76:

Görümcem 38-39 yaşında ama olgun olmayan , iğreti Bi gülüşü olan ses tonu erkek gibi , kendini aşırı beğenen ve her konuda mükemmel bulan ,karşındakini çok rahat ti ye alan ve küçümseyen Bi kadın çok beceriksiz aynı Zamanda çok aç gözlü bi kadın . benimle olan kısım ise şu ; iki görümcem altlı üstlü oturuyor abartısız 5 keredir gittiğimde üstte ki görümcemede gitsem orda beni görse Hoşgeldin demiyor , bir iki unutmuştur dedim takılmadım ama kasıtlı olduğunu düşünüyorum. bunun dışında bende güzel bişey görse söylemez, teşekkür etme ve rica etme huyu yok mesela onda değil diğer görümcemde olduğumuzda o da geliyor geçen Bi toplantı gibi birşey vardı bardağını bana uzatmış çayyyy diyo ev benim evim değil neyse doldurdum kalabalıktı ev Bi çayın lafını yapmak istemedim.. kendisi hiç kimsenin evinde hiç Bi bardak çayını bile kendi doldurmaz .. bu arada emir vererek konuşur çocuğuna eşine kv sine bile, sonra ikinci kez bu kadın kapalı ama herkesin yanında acık gene öyleydi geldi bana diyorki içerden telefonumu ver , bende dedim neden sen içeri giremiyor musun ? Bozuldu tabi kv diğer görümcem de vardı neyse ben gidip aldım gene diyor ki enişte var içerde üstüm müsait değil.. Kayınvalidem de seni gördü zaten Dedi , aynen dedim bende gördü biraz önce mutfaktaydı o da dedim bozuldu .. Böyle Bi kadına Nasıl davranırsınız görümcelerime gittiğimde yardım edilecek bişey varsa muhakkak yardım ederim.. Ama o bunu kullanan biri ,,, bunun dışında arkamdan konuştuğuna da şahit oldum.. Samimiyetine hiç ama hiç inanmıyorum . siz olsanız ilişkinnizi böyle bir insanla Nasıl sürdürürdünüz??

Bir kere hata sizde! Niçin yapiyorsunuz dediklerini? ?
Kavga etmeden taktik uygulayın

Mesela çay mi istedi doldurmadan gelirgeçer otururum Sorarsa aaa unuttum abla kendine alirken bi tane de bana getirirmisin derim

Yada bardağı alır mutfağa koyar caydanliga su çekerim :)

Telefon vs bişi mi istedi duymazdan gelirim
Yada çok sikistim VC ye gıdıyorum kendin al derim :)

Çok kafam atarsa da az ye de kenine bir hizmetçi tut derim:)))

Hoşgeldin demediği her gün gözlerinin içine bakıp hoşbulduk de mesela. Emir kipiyle konuşmalarını duymazdan gel ciddiye alma. Hatta bence görüşme

Bir kere hata sizde! Niçin yapiyorsunuz dediklerini? ?
Kavga etmeden taktik uygulayın

Mesela çay mi istedi doldurmadan gelirgeçer otururum Sorarsa aaa unuttum abla kendine alirken bi tane de bana getirirmisin derim

Yada bardağı alır mutfağa koyar caydanliga su çekerim :)

Telefon vs bişi mi istedi duymazdan gelirim
Yada çok sikistim VC ye gıdıyorum kendin al derim :)

Çok kafam atarsa da az ye de kenine bir hizmetçi tut derim:)))
Harikasınız hiç aklıma gelmedi bunlar

De
çünkü benim kv çocuklarına hayatta laf ettirmez. Eşim sabah dişini fırçalamayı unuttu çıkarken döndürdüm kapıdan dişini fırçala diye. Benim oğlum temizdir işten güçten unutr bazen, ben onu tertemz büyüttüm diyor sabahın köründe bile yani düşün :KK76:
Derler inanırım kayınvalidelerin hepsi aynı Allah yardımcımız olsun

Onu bozucam derken kendi çizginden çıkma. Teke tek lafını esirgeme ama görümcek nolcak.

Hosunuza gitmeyen seyleri soyleyebilirsiniz, deneyin bence. O kadinin problemli karakterini kendi probleminiz haline getirmeyin bence.

Hosunuza gitmeyen seyleri soyleyebilirsiniz, deneyin bence. O kadinin problemli karakterini kendi probleminiz haline getirmeyin bence.
Yani bunu düşündüm ama eleştiriye Açık bi insan değil maalesef yani kendi eksikliklerini biri söylese de kabul etmez etmediğini başka biri ile arasındaki dialogda gördüm çok net . Haklısınız sanırım bu dırumda bana düşen yokmuş gibi davranmak önemsememek emrivakili bişey istediğinde de yapmamak

Karşınızdaki kişinin sizden bir üstünlüğü yok o nasıl davranıyorsa sizde öyle davranın.

Kiz o hosgeldin dese nolur demese nolur hic ciddiye alma bisey emrettiginde de ona dogru bak duydugunu gorsun ama hic cevapta verme dedigini de yapma yada lafini sok kendi isine kendin yapsan iyi olacak bi hizmetcide sana lazim valla de ben olsam derdim yani hic affetmem

Kesinlikle görüşmem. Benden birşey isterse "Merhabalaşmış mıydık?" derim, önce selam verip hoşgeldin demeyi öğrensin kütük. Çaaaayyy derse ben de yüzüne bakarak "Çaaaayyyyy?????" derim. Asla doldurmam, yardım etmem. Evinize de çağırmayın hödüğü. Kayınvalideniz de biraz sesini çıkarsın, bu ne böyle? Dağdan kesmiş getirmişler resmen :KK11:

Görümcem 38-39 yaşında ama olgun olmayan , iğreti Bi gülüşü olan ses tonu erkek gibi , kendini aşırı beğenen ve her konuda mükemmel bulan ,karşındakini çok rahat ti ye alan ve küçümseyen Bi kadın çok beceriksiz aynı Zamanda çok aç gözlü bi kadın . benimle olan kısım ise şu ; iki görümcem altlı üstlü oturuyor abartısız 5 keredir gittiğimde üstte ki görümcemede gitsem orda beni görse Hoşgeldin demiyor , bir iki unutmuştur dedim takılmadım ama kasıtlı olduğunu düşünüyorum. bunun dışında bende güzel bişey görse söylemez, teşekkür etme ve rica etme huyu yok mesela onda değil diğer görümcemde olduğumuzda o da geliyor geçen Bi toplantı gibi birşey vardı bardağını bana uzatmış çayyyy diyo ev benim evim değil neyse doldurdum kalabalıktı ev Bi çayın lafını yapmak istemedim.. kendisi hiç kimsenin evinde hiç Bi bardak çayını bile kendi doldurmaz .. bu arada emir vererek konuşur çocuğuna eşine kv sine bile, sonra ikinci kez bu kadın kapalı ama herkesin yanında acık gene öyleydi geldi bana diyorki içerden telefonumu ver , bende dedim neden sen içeri giremiyor musun ? Bozuldu tabi kv diğer görümcem de vardı neyse ben gidip aldım gene diyor ki enişte var içerde üstüm müsait değil.. Kayınvalidem de seni gördü zaten Dedi , aynen dedim bende gördü biraz önce mutfaktaydı o da dedim bozuldu .. Böyle Bi kadına Nasıl davranırsınız görümcelerime gittiğimde yardım edilecek bişey varsa muhakkak yardım ederim.. Ama o bunu kullanan biri ,,, bunun dışında arkamdan konuştuğuna da şahit oldum.. Samimiyetine hiç ama hiç inanmıyorum . siz olsanız ilişkinnizi böyle bir insanla Nasıl sürdürürdünüz??
Özellikleri yaşı benim görümcemin tıpa tıp aynısı. Allah sabır versin ben o kadın yüzünden eşimle ne kavgalar ettim şimdi onu ve sacmaliklarini kafaya takıp eşimle kavga ettiğim için çok pişmanım. Ben yapım gereği yine istemeyerek saygı duyuyorum bu huyumada sinir oluyorum tabi bu apayrı bir şey ama eğer ses çıkaran kendini savunan ezdirmeyen biriysen sen de söyle ona laflarini onun dışındada hiç takma kafana inan olan ona değil sana olur yaşayıp gördüm şahsen.

Back
X