- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Mezunum pek iyi olmayan imkanlarda üniversite sınavına hazırlanıyorum ve moralim sıfır . Ygs Sınavına 2,5 ay var .
İstediğim bölümlerin puanları çok yüksek . Tm den hazırlanıyorum psikoloji , pdr , sosyal hizmet dışı hiçbir bölüm istemiyorum . Ama kazanamayacakmışım gibi hissediyorum . Çok kötüyüm .
Ygs 5 den 4 yıllık sosyal hizmeti garantilemek istiyordum evde mat 2 çalışmak zor diye ama geçen gün yapılan haberde ygs ile alan 4 yıllık bölüm olmayacak dendi
Evde mat 2 nasıl çalışılır bilmiyorum lise sonda mat 2 görmedik türev integral hiç bilmiyorum . Sözlellerim iyi ama matematiğim sözellerim kadar iyi değil
Ne yapacağım bilmiyorum .
Açık uçlu soru sistemi olacakmış . Ben nasıl olacak bilmiyorum deneme alıyorum soruyorum herkes o deneme kolay diyor
Okula gitmiyorum dershaneye gitmiyorum net desen oda yok kütüphane de yok . Üst üste gelen bir kaç sorun daha var çok bunaldım .
İstediğim bölümlerin puanları çok yüksek . Tm den hazırlanıyorum psikoloji , pdr , sosyal hizmet dışı hiçbir bölüm istemiyorum . Ama kazanamayacakmışım gibi hissediyorum . Çok kötüyüm .

Açık uçlu soru sistemi olacakmış . Ben nasıl olacak bilmiyorum deneme alıyorum soruyorum herkes o deneme kolay diyor

Okula gitmiyorum dershaneye gitmiyorum net desen oda yok kütüphane de yok . Üst üste gelen bir kaç sorun daha var çok bunaldım .
Son düzenleme: