Bu Sene de Kazanamayacaksın Hissi

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.045
208
Mezunum pek iyi olmayan imkanlarda üniversite sınavına hazırlanıyorum ve moralim sıfır . Ygs Sınavına 2,5 ay var .
İstediğim bölümlerin puanları çok yüksek . Tm den hazırlanıyorum psikoloji , pdr , sosyal hizmet dışı hiçbir bölüm istemiyorum . Ama kazanamayacakmışım gibi hissediyorum . Çok kötüyüm . :KK61::KK61:Ygs 5 den 4 yıllık sosyal hizmeti garantilemek istiyordum evde mat 2 çalışmak zor diye ama geçen gün yapılan haberde ygs ile alan 4 yıllık bölüm olmayacak dendi :KK43: Evde mat 2 nasıl çalışılır bilmiyorum lise sonda mat 2 görmedik türev integral hiç bilmiyorum . Sözlellerim iyi ama matematiğim sözellerim kadar iyi değil :( Ne yapacağım bilmiyorum .
Açık uçlu soru sistemi olacakmış . Ben nasıl olacak bilmiyorum deneme alıyorum soruyorum herkes o deneme kolay diyor :KK43:

Okula gitmiyorum dershaneye gitmiyorum net desen oda yok kütüphane de yok . Üst üste gelen bir kaç sorun daha var çok bunaldım .

Son düzenleme:
internet neden yok?

Önerim:
-güzel bir konu anlatımlı mat 2 kitabı bul,çalış onu ,sonra da mat2 soru bankasından soru çöz ve burada bir başlık aç ünv okuyan arkadaşlara,ünv mezunu arkadaşlara , matematikten anlayanlara vs sor yapamadıklarını :) olmaz mı?

Son düzenleme:
Ygs ile 4 yıllık bölüm olmayacakmış ne demek onu anlayamadım? :KK64:

Mezunum pek iyi olmayan imkanlarda üniversite sınavına hazırlanıyorum ve moralim sıfır . Ygs Sınavına 2,5 ay var .
İstediğim bölümlerin puanları çok yüksek . Tm den hazırlanıyorum psikoloji , pdr , sosyal hizmet dışı hiçbir bölüm istemiyorum . Ama kazanamayacakmışım gibi hissediyorum . Çok kötüyüm . :KK61::KK61:Ygs 5 den 4 yıllık sosyal hizmeti garantilemek istiyordum evde mat 2 çalışmak zor diye ama geçen gün yapılan haberde ygs ile alan 4 yıllık bölüm olmayacak dendi :KK43: Evde mat 2 nasıl çalışılır bilmiyorum lise sonda mat 2 görmedik türev integral hiç bilmiyorum . Sözlellerim iyi ama matematiğim sözellerim kadar iyi değil :KK43: Ne yapacağım bilmiyorum .
Açık uçlu soru sistemi olacakmış . Ben nasıl olacak bilmiyorum deneme alıyorum soruyorum herkes o deneme kolay diyor :KK43:

Okula gitmiyorum dershaneye gitmiyorum net desen oda yok kütüphane de yok . Üst üste gelen bir kaç sorun daha var çok bunaldım .
Canım benim canını sıkma ben de çalışma döneminde çok problemle karşılaştım ama yapacak bir şey yok elinden geldiği kadar çalışmaya çalış mat iki çok zor ancak mat bire göre şöyle bir kolaylığı var sadece formül maçı bir birazcık daha mantık what ikinin formüla özelliğini ezberlediğini zaman hiçbir problem kalmaz deneme aldığında başkalarını kolay demesine bakma emin ol ki onlar hiçbir şey yapamıyorlar çoğu denemeden anlamayan insanlar hep böyle söyler ben de çok karşılaştım sen sadece sınavına odaklan televizyonda verilen haberlere pek aldırış etme çünkü neler neler daha çıkacak ozamana sen sadece sınavına odaklan iyi çalış what iki için biraz geç kaldın ama iyi çalışırsan başarabilirsin Bir problem olduğunda bana yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım canını sıkma iyi çalışmalar şimdiden

Güzelim moralini bozup şimdiden yenilme sınava telefonundan video izleyebilirsiniz internet paketi yapıp + konu anlatımlı kitap şart yapabileceğine İnan tm kısmı full ezber zaten 25 matematik 10 geometri yetiyor

internet neden yok?

Önerim:
-güzel bir konu anlatımlı mat 2 kitabı bul,çalış onu ,sonra da mat2 soru bankasından soru çöz ve burada bir başlık aç ünv okuyan arkadaşlara,ünv mezunu arkadaşlara , matematikten anlayanlara vs sor yapamadıklarını :) olmaz mı?

Köyde yaşıyoruz önceden vardı çok rahattım . Ortaktı ortak hattı kapatınca kutu yok alt yapı yok dediler netsiz kaldık .
Başlığım var yardımcı olanlarda vardı sağolsunlar :) Teşekkür ederim .

Köyde yaşıyoruz önceden vardı çok rahattım . Ortaktı ortak hattı kapatınca kutu yok alt yapı yok dediler netsiz kaldık .
Başlığım var yardımcı olanlarda vardı sağolsunlar :) Teşekkür ederim .
matematik geometri fizik beni de etiketle gelirim başlığına :) kolay gelsin;)

Bir cafeye oturup ders videolarını izleyebilirsin
Sakin yerler vardır illa tak kulaklığı

Valla çok az kaldı sınava ve lys olayı kötü bir sürpriz oldu
İnşallah bir an önce kazanırsın Üniversiteyi
Gittikçe zorlaşıyor her şey

İlk önce kafanı boşalt.
Bu stress seni boğar.

Sakinleşmeye ihtiyacın var, önündeki süre uzun henüz. Stress yapma..

İste, yaparsın

Stresimi yenemiyorum . Geçen sende sınavda hastalanıp erken çıkmıştım bence kalan süre o kadar az değil . Ama herşeyi değiştirdiler bir anda . Önceki gibi değil işte geçen sene hangi konudan kaç soru çıkacak vs hepsini biliyordum ama bu sene öyle değil :( Belirsizlik çok kötü bir şey .

Canım benim canını sıkma ben de çalışma döneminde çok problemle karşılaştım ama yapacak bir şey yok elinden geldiği kadar çalışmaya çalış mat iki çok zor ancak mat bire göre şöyle bir kolaylığı var sadece formül maçı bir birazcık daha mantık what ikinin formüla özelliğini ezberlediğini zaman hiçbir problem kalmaz deneme aldığında başkalarını kolay demesine bakma emin ol ki onlar hiçbir şey yapamıyorlar çoğu denemeden anlamayan insanlar hep böyle söyler ben de çok karşılaştım sen sadece sınavına odaklan televizyonda verilen haberlere pek aldırış etme çünkü neler neler daha çıkacak ozamana sen sadece sınavına odaklan iyi çalış what iki için biraz geç kaldın ama iyi çalışırsan başarabilirsin Bir problem olduğunda bana yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım canını sıkma iyi çalışmalar şimdiden

Ben mat 2 zor diye biraz geometri temeli atmıştım senenin başında . İnşallah yapacağım ya :)) teşekkürler..

Stresimi yenemiyorum . Geçen sende sınavda hastalanıp erken çıkmıştım bence kalan süre o kadar az değil . Ama herşeyi değiştirdiler bir anda . Önceki gibi değil işte geçen sene hangi konudan kaç soru çıkacak vs hepsini biliyordum ama bu sene öyle değil :KK43: Belirsizlik çok kötü bir şey .
Şu halin daha kötü.
Böyle girersen sınava olmaz. Bende gireceğim, hayırlısıyla yapacağım de, gereği kadar çalış yeterli

Önce kafanı toparla canım bende girecem sınava emin ol daha kötü durumdayım haftaların hep boşa gidiyor doğru duruş çalışamadım ama kaldığım yerden devam edecrm böyle böyle bakarsın konular bitmiş geçen sene baya kolaymış :(

lysye daha çok var ilçe merkezine gitmiyor mu minibus filan ? haftann bi gunu internet cafeye gitsen o bile yeter sana mat 2 için guzel bi site bul haftanın iki gunu git cefaye 2 ders videosu izle çok rahat yeter vaktin ya da telefonunun internetini bilgisayarına bağla hotspotla video izlemezsin soru çözümlerine bakarsın

Ben de ikinci seneme kaldım. Ve tıp istiyorum. Dershane veya özel ders yok bende de.
Ama Allah'tan internetim tamamen bana ait. Bütün her dersi rahatlıkla izleyebiliyorum.
Canım bak şöyle yapsan nasıl olur? Gel istersen özel mesajda konuşalım ben sana kitap tavsiyesi yapıyım.
Yani amaç bir sürü kitap bitirmek değil. Kaliteli bir iki kitap bitirmen yeterli olur her ders için.
Tamamen kendi kendine çalışma. En azından matematik gibi bir ders konu anlatımlı kitap okuyarak yapılamaz.
Eğer ilçeye gitme imkanın varsa en azından haftada bir. Git bir internet cafeye. Eminim ki internet hızları yüksektir.
Her hafta atıyorum 3-4 matematik konusunu ordan indirip usb ye atıp dinlersen senin için çok çok daha iyi olur.
Zaten tm sin edebiyat tarih coğrafya gibi dersleri kitaptan çalışabilirsin. O dersler için illa bir hocaya ihtiyacın olmaz.
Daha sorun olursa özel mesajdan yaz bana. Yardımcı olmaya çalışırım. Aynı bela var başımızda. :) Ama bu arada yanlış anlamadıysam ygs den 2 senelik olayı falan bu sene olmayacak. Hemen verdikleri bir kararı aynı sene uygulamazlar diye düşünüyorum. Ama tabii ki tam emin değilim :)

İstediğim bölümlerin puanları çok yüksek . Tm den hazırlanıyorum psikoloji , pdr , sosyal hizmet dışı hiçbir bölüm istemiyorum . Ama kazanamayacakmışım gibi hissediyorum . Çok kötüyüm . :KK61::KK61:Ygs 5 den 4 yıllık sosyal hizmeti garantilemek istiyordum evde mat 2 çalışmak zor diye ama geçen gün yapılan haberde ygs ile alan 4 yıllık bölüm olmayacak dendi :KK43: Evde mat 2 nasıl çalışılır bilmiyorum lise sonda mat 2 görmedik türev integral hiç bilmiyorum . Sözlellerim iyi ama matematiğim sözellerim kadar iyi değil :( Ne yapacağım bilmiyorum .

Ygs (Yüksek Ögretime Geçiş Sınavı) fazladan sınav yazarak anlatım bozuklugu yapmissiniz,normalde yanlislari pek duzeltmem ama sinavinizda cikabilir diye belirtmek istedim.

O bahsettiginiz haber ygs ile alan ogretmenlik bolumleri icin gecerli degil mi,yani artik ygs puani ile ogretmenlik okunamayacak ve Lysde 240 bin baraji uygulanacak,sosyal hizmet bolumu ile alakasi yok diye biliyorum ben,iyice arastirdiniz mi?

Birincisi ben yapamam diye dusunurseniz ki dusunuyosunuz büyük bi ihtimal yapamayacaksınız zaten.once kendinize guvenin sizin durumda olup kazanan binlerce insan var.cobanlık yapıp tıpı kazananları görüyoruz.koyde yasamanız şartları zorlamanızı gerektirir ama imkansız degil.bi kerelik gidin ilceye butun konuları atın flasha evde izleme imkanınız varsa izleyin olmadı güzel Bi kitap alın.2,5 ay cok bi sure degil.ben dersanesiz kutuphanesiz 3 aylık surede öğretmenlik kazandım ve emin olun benim psikolojik acıdan sizden daha kotu Bi ortamım vardı.anlayacagınız kazanmak zorundaydım.sizde gerçekten istiyosanız bahaneler uretmek yerine cozumlere odaklanın.dunyada tek bi kişi bile o sınavı kazanacaksa bu ben olmalıyım dıyın.kendinize guvenin

Back
X