benim sorunum bi tanecik oğluşumla bu seneye kadar yarmazlıklarına dağınıklılarına göz yumuyodum bu sene 1 sınıfa başladı ve artık olaylar da beni aştı sene başındn beri kesinlikle ödev yapmıyor inanın sabah kalkıyorum elini yüzünü zorla yıkıyorum yedi yaşında oldu yemek yemez ben yediriyorum üstünü giydiriyorum ama hep zorla on dakikalık bişey 1 saat sürüyor hadi onları zar zor yaparım da ödevlerini demi ben yapaıcam ya ödev bizim için kabus oldu çok da sıkıcı bi öğretmenimiz galiba o da çok zorluyor zaten benim ki rahat zorladık ça öğretmenden okuldan soğudu okuması 1 dönem gayet iyiydi şimdilerde oda bozuldu babası çok üstüne gidiyorsun diyor öğretmeni de hiç ilgilenmiyorsunuz diyor pedagog a götürdüm ondan da bi yarar göremedik ne olur bana bir fikir bir akıl verin ne yapmalıyım öyle gitmez gerçekten çok zorlanıyorum benim gibi olanlar varmı varsa siz ne yaptınız yardım ediiiiiiiin ne olur ağlamaktan üzülmekten bıktım bu çocuk beni öldürecek![]()
Ayni bnm kardesim o da 8 yasnda 2. Snfa gidior. Yatmak bilmez kalkmak bilmez kalktimida ayri sorun uyurken bile yere dusuyor devamli. Odev istemiyor okulda arkadaslariyla hep dovusuyor bize saygi gostermiyor kizincada ne oldu kirmizi baslikli kiz sinirlendinmi diyor (sacimin rengi kirmizi) deliriyorum.
Biz okulunu degistirdik daha kotu oldu. Psikologa goturduk o da ise yaramadi en sonunda aikidoya verdik ordan snr saknlesti braz ama dili papuc gbi!