- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
- Konu Sahibi blackanqel90
-
Caniiiiim cok gecmis olsun Allah korumus.. polisi arasaydiniz kursunun baristik incelemesinden hangi silaha ait oldugu bulunabilir.. boyle terbiyesiZlik olmaz ceksinler cezalarini ya sana bisey olsaydi Allah korumus..
mis gibi oturuyoruz eşimle saat 00:10 civarı masamızı hazırlamışız müziğimiz açık alkollerimizi içiyoruz eglene eglene.Dışardan havai fişek silah sesleri geliyor zaten oldum olası nefret ettim silah atanlardan.Bende meraklı zaten havai fişek izlemeye hep bakarım camdan böyle şeylerde dün bakmadım nedense kalkmak zor geldi.İyikide bakmamışım.Yatak odamda birisi mantar tabancası patlatmış gibi ses geldi Kalktım baktım ne göreyim camımda ve perdelerımde birer delik tavana saplanmış bir kurşun5.kat burası aşağıda biyerde değil ne yapacagımı şaşırıp korktum kaçtım camdan bakamadım korkuma kim atmış diye...Heryer cam kırpıntısı ve duvar dökuntusu..Camdan bakıyor olsaydım her zamanki gibi delik tam alın mesafesınde şuan bunları yazamıyor alnında kurşunla hastanede yatıyor olurdum sanırım.Polis v.s geldi gerçek kursun 7. bılmem ne bişeyler dedıler. Kurşun deforme olmuş barıstıge gönderılse bıle çok zor hangı sılahtan cıktıgını bulmak bulunda bile silah kayıtsızsa gene bulunamaz.Yani ugrastırmayın bizi aksam aksam oturun dua edin size bişey olmadıgına dedıler resmen.Velhasıl eşimede mantıklı geldi yılbası gecesı sabaha kadar evımızde olay yerı bız karakolda ifade verırken geçirecektik.Dert değil belki ama benım için buyuk sorun vurulsak faili meçhule gidecegiz..REsimde camımın hali ordan dırek tavana yapışmış kurşunuda saklıyorum 2014 yılbası hedıyesı olarak..Eki Görüntüle 916122
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?