Bu seneki maganda kurşunu bize isabet etti

blackanqel90

Önemli Olan Poz Değil, O Anki Mutluluktur..
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
2.973
1.379
248
mis gibi oturuyoruz eşimle saat 00:10 civarı masamızı hazırlamışız müziğimiz açık alkollerimizi içiyoruz eglene eglene.Dışardan havai fişek silah sesleri geliyor zaten oldum olası nefret ettim silah atanlardan.Bende meraklı zaten havai fişek izlemeye hep bakarım camdan böyle şeylerde dün bakmadım nedense kalkmak zor geldi.İyikide bakmamışım.Yatak odamda birisi mantar tabancası patlatmış gibi ses geldi Kalktım baktım ne göreyim camımda ve perdelerımde birer delik tavana saplanmış bir kurşun 5.kat burası aşağıda biyerde değil ne yapacagımı şaşırıp korktum kaçtım camdan bakamadım korkuma kim atmış diye...Heryer cam kırpıntısı ve duvar dökuntusu..Camdan bakıyor olsaydım her zamanki gibi delik tam alın mesafesınde şuan bunları yazamıyor alnında kurşunla hastanede yatıyor olurdum sanırım.Polis v.s geldi gerçek kursun 7. bılmem ne bişeyler dedıler. Kurşun deforme olmuş barıstıge gönderılse bıle çok zor hangı sılahtan cıktıgını bulmak bulunda bile silah kayıtsızsa gene bulunamaz.Yani ugrastırmayın bizi aksam aksam oturun dua edin size bişey olmadıgına dedıler resmen.Velhasıl eşimede mantıklı geldi yılbası gecesı sabaha kadar evımızde olay yerı bız karakolda ifade verırken geçirecektik.Dert değil belki ama benım için buyuk sorun vurulsak faili meçhule gidecegiz..REsimde camımın hali ordan dırek tavana yapışmış kurşunuda saklıyorum 2014 yılbası hedıyesı olarak..

Cok gecmis olsun..
Nefret ediyorum silahtan falan. Ne zaman akillanacak bu insanlar?

Büyük geçmiş olsun.
Allah korumuş gerçekten.
Bende hiç ama hiç anlamıyorum ne anlıyorlar bu silah olayından.
Hava fişeklerden bile çok korktum dün gece.Evin hemen karşısında yapıyorlardı bir grup genç fişekler oyana buyana patlıyor.Kurşun atanlar mı dersin bildiğin yeni yıla sürünerek girdim yerde

Bende korkup yaklaşmıyorum camlara böyle zamanlarda ve maç olduğunda. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Kurşun saçarak eğlenen bir zihniyet.. Ne denir ki?

Geçmiş olsun.

Caniiiiim cok gecmis olsun Allah korumus.. polisi arasaydiniz kursunun baristik incelemesinden hangi silaha ait oldugu bulunabilir.. boyle terbiyesiZlik olmaz ceksinler cezalarini ya sana bisey olsaydi Allah korumus..

Çok sagolun gercekten Allah korudu yani camdan bakıyor olabılırdım kötü şeyler olabılırdı. Sadece korkuyla atlatmış olduk Şükür. '014 de ugursuz gırdık bakalım sene neler göstericek bize.

Caniiiiim cok gecmis olsun Allah korumus.. polisi arasaydiniz kursunun baristik incelemesinden hangi silaha ait oldugu bulunabilir.. boyle terbiyesiZlik olmaz ceksinler cezalarini ya sana bisey olsaydi Allah korumus..

Polis geldi zaten ben direk 155 i aradım 10 dk içinde geldi ama deiğim gibi kurşun deforme olmuş baristikten sonuc cıkması zor dediler.Eşimde ustunde durmadı sagolsun ama ustunde durmak gerekıyor böyle seylerın Allah korusun biz neyse koruruz belkı bir şekilde kendımızı çoluk cocuga denk gelse ki haberlerde ızlıyoruz sureklı maganda kursunuyla hayatını kaybeden ınsanlar var hala daha faılı meshul olan. Zaten sılahı kayıtlı ınsan cesarete edemez ates acmaya.Bunu yapanlar içip içip kayıtsız sılahlarıyla rastgele ates edenler. Hayır gercek mermı sıkmak ne oluyor anlamıs degılım .Kuru sıkıda degıl ıcımden dua edıyorum sıktıgınız mermı saplansın bıyerlerınıze dıye hala daha cama yaklasamıyorum korkudan

gecçmiş olsun canım her işte bi hayır vardır iyiki üşenip kalkmamışşsın dışarıya bakmak için.bende oldum olası hiç sevmem silahı eğlence olarak gören zihniyeti

Maganda kurşunlarını sahibine doğru gidecek şekilde programlasalar, hem biz o magandalardan kurtuluruz hem de kimsenin canına malına zarar gelmemiş olur. Kaç çocuk öldü yeter artık. !

Geçen yıl yakınımızın babası öldü bu şekilde...Söylenicek hem çok şey var hem hiç bişey yok ...Çok geçmiş olsun

ya cvp verdiğim kaçıncı konu bilmiyorum, devamlı erkeklere sallıyorum ama gene erkekler ya.. nerde pislik var altından bu cins çıkıyor. Madem kullanmasını bilmiyosun silah senin neyine ama erkekliğini göstericek ya Allahın bilmemnesi töbe töbe ya..

size çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış. iyi yıllar

öldü..ölmeyede devam edecek senelerdır dur dıyen yok bunlara deselerde çare yok çare bulunamıyor.. Mal önemsizde can önemlı bir kez gelınıyor dunyaya ve bu şekilde neden öldüğünü neden ölduruldugunu bılmeyen suçsuz sebebsz ölümler bitmiyor. Can yakarak eglenmek nasıl bir zıhnıyet çözmüş degılım çözemıcemde asla. Polisimiz bile ugrasmayın bulamazsınız kim oldugnu diyor o kadar alışagelmiş artık durum.Ancak bir can yanacak bir ocak sönecek o zaman kım yaptı ögrenelım denınıyor ama yınede ögrenılemıyor.Çünkü kayıtsız sılah.Sanırın herşeyden önce kayıtsız sılah satılımına dur demek gerekli..

Canım gecmis olsun. 2014'e uğursuz degil uğurlu girmişsiniz bence. Allah korumuş, verilmiş sadakanız varmış. Aynısı abimlerinde basına geldi. Allah'tan cok sukur onlarada birsey olmadı ama buyuk sıkıntı yasadım biliyorum. Hicbir sonuc olmuyor..

cok gecmis olsun...
bunların onune nasıl gecilir ki, birsey yapamamak da agır geliyor.

aslında kocaman bir afis yapıp sokagın ortasına asacaksın, yanına da sizin camın fotografı.
ya da kayıp ilanları gibi agaclara yapıstırmak lazım.
su an sonucu degistirmez belki ama aynı maganda bizim apartmanda da var diyen mahalleliler ve ortak bir tepki ile haraketlilik olabilir...

şu magandalar bi bitmedi!

çok çok geçmiş olsun...

Çok çok geçmiş olsun, evinize gelen emniyet mensuplarının tavrını da anlayamadım doğrusu, kim olduğu bulunmaz ne demek?
Allah göstermesin siz ölebilirdiniz, yaralanabilirdiniz, o silahı eline alanların yanına kar mı kaldı yani?
Bu başka bir ülkede yaşansaydı, boşverin mi denecekti çok merak ediyorum doğrusu.
Allah beterinden korusun, tekrar geçmiş olsun

Yurdum polisi gittikce daha mi usengec oluyor ne? Aramadan arastirmadan nasil ne hakla bulunmayabilir diyebiliyor. Size de farkinda degilsiniz ama psikolojik olarak yildirma uygulanmis. Nereden mi biliyorum? Ayni olay komsumuzun basina da geldi aynisi yapildi. Ugrasmak istemiyorlar, is yogunlugundan kaciyorlar ama farkindasiniz belki onlarin zaten isi bu. Cok sukur caniniza birsey olmamis (sonradan bununla ilgili evham sahibi olacaksiniz o konuya hic girmiyorum) bu maganda baska birinin canini yakarsa? Rahat uyuyabilecekler mi cok merak ediyorum...

bence kurşun döktürün :))
şaka bir yana çok çok geçmiş olsun
karadenizliyim ben,oraları hiç sorma
fındığı seren havaya beş el silah sıkar, bunu duyan köylüler (benim akrabalar dahil) "ooo,mehmetçavuş fındığı bitirmiş" der,tebrik amaçlı çıkar cama sıkar havaya...
:-/
göç yoluyla gelenler şehrin yayla olmadığını,attıkları kurşunların binalara isabet edeceğini idrak edemiyorlar sanırım,benim yorumum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…