- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
- Konu Sahibi blackanqel90
cok gecmis olsun...
bunların onune nasıl gecilir ki, birsey yapamamak da agır geliyor.
aslında kocaman bir afis yapıp sokagın ortasına asacaksın, yanına da sizin camın fotografı.
ya da kayıp ilanları gibi agaclara yapıstırmak lazım.
su an sonucu degistirmez belki ama aynı maganda bizim apartmanda da var diyen mahalleliler ve ortak bir tepki ile haraketlilik olabilir...
Canım çogu insan gölgesinden korkuyorken bizim apartmanda maganda var dıyecek cesuru bulmak cıdden zor.Ben görmedım bizimkiler görmedı sokakta duran genclerde komsularda görmemiş.Bizim görmedıgımız gercekte digerlerını bılemıyorum.Kimse basına bela almak ıstemıyor korkuyor.
ayy çok gecmiş olsun iyiki de o sırada camda değilmişsiniz
Canım gecmis olsun. 2014'e uğursuz degil uğurlu girmişsiniz bence. Allah korumuş, verilmiş sadakanız varmış. Aynısı abimlerinde basına geldi. Allah'tan cok sukur onlarada birsey olmadı ama buyuk sıkıntı yasadım biliyorum. Hicbir sonuc olmuyor..
şu magandalar bi bitmedi!
çok çok geçmiş olsun...
bence kurşun döktürün :))
şaka bir yana çok çok geçmiş olsun
karadenizliyim ben,oraları hiç sorma
fındığı seren havaya beş el silah sıkar, bunu duyan köylüler (benim akrabalar dahil) "ooo,mehmetçavuş fındığı bitirmiş" der,tebrik amaçlı çıkar cama sıkar havaya...
:-/
göç yoluyla gelenler şehrin yayla olmadığını,attıkları kurşunların binalara isabet edeceğini idrak edemiyorlar sanırım,benim yorumum bu![]()
Bunun korkusu evet kaldı çamasır asarken korkuyorum şuan.Polisimiz en azından bize denk gelen polısımız bu sekılde dedi.Bende netden baktımda bu evıne bu sekılde kursun ısabet edenlerın cogunun dosya kapanmış gitmiş sonuclanmadan ancak o sılah bir suca karısaki bulunsun.Yoksa zaten kayıtlı sılah kullanan cesaret edemez kolay kolay..Kurşunu sakladım zaten dökerken kullanırım artık :)))Gülüyorum aglancak hale verilmiş sadakamız varmış bin sükür..