• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu seneki maganda kurşunu bize isabet etti

cok gecmis olsun...
bunların onune nasıl gecilir ki, birsey yapamamak da agır geliyor.

aslında kocaman bir afis yapıp sokagın ortasına asacaksın, yanına da sizin camın fotografı.
ya da kayıp ilanları gibi agaclara yapıstırmak lazım.
su an sonucu degistirmez belki ama aynı maganda bizim apartmanda da var diyen mahalleliler ve ortak bir tepki ile haraketlilik olabilir...

Canım çogu insan gölgesinden korkuyorken bizim apartmanda maganda var dıyecek cesuru bulmak cıdden zor.Ben görmedım bizimkiler görmedı sokakta duran genclerde komsularda görmemiş.Bizim görmedıgımız gercekte digerlerını bılemıyorum.Kimse basına bela almak ıstemıyor korkuyor.

ayy çok gecmiş olsun iyiki de o sırada camda değilmişsiniz

Canım gecmis olsun. 2014'e uğursuz degil uğurlu girmişsiniz bence. Allah korumuş, verilmiş sadakanız varmış. Aynısı abimlerinde basına geldi. Allah'tan cok sukur onlarada birsey olmadı ama buyuk sıkıntı yasadım biliyorum. Hicbir sonuc olmuyor..

şu magandalar bi bitmedi!

çok çok geçmiş olsun...

bence kurşun döktürün :))
şaka bir yana çok çok geçmiş olsun
karadenizliyim ben,oraları hiç sorma
fındığı seren havaya beş el silah sıkar, bunu duyan köylüler (benim akrabalar dahil) "ooo,mehmetçavuş fındığı bitirmiş" der,tebrik amaçlı çıkar cama sıkar havaya...
:-/
göç yoluyla gelenler şehrin yayla olmadığını,attıkları kurşunların binalara isabet edeceğini idrak edemiyorlar sanırım,benim yorumum bu :(

Bunun korkusu evet kaldı çamasır asarken korkuyorum şuan.Polisimiz en azından bize denk gelen polısımız bu sekılde dedi.Bende netden baktımda bu evıne bu sekılde kursun ısabet edenlerın cogunun dosya kapanmış gitmiş sonuclanmadan ancak o sılah bir suca karısaki bulunsun.Yoksa zaten kayıtlı sılah kullanan cesaret edemez kolay kolay..Kurşunu sakladım zaten dökerken kullanırım artık :)))Gülüyorum aglancak hale verilmiş sadakamız varmış bin sükür..

Çok çok geçmiş olsun, evinize gelen emniyet mensuplarının tavrını da anlayamadım doğrusu, kim olduğu bulunmaz ne demek?
Allah göstermesin siz ölebilirdiniz, yaralanabilirdiniz, o silahı eline alanların yanına kar mı kaldı yani?
Bu başka bir ülkede yaşansaydı, boşverin mi denecekti çok merak ediyorum doğrusu.
Allah beterinden korusun, tekrar geçmiş olsun:50:

yanına kar kalacaktı buyuk ıhtımal belkı vıcdan azabı duyardı hepsı bu.Ne canlar yandı izlerdikte vah vah derdık sebepsız ölduler diye.Dikkatli yasamak lazım bu ulkede nerden ne zaman ne gelecegı belırsız.

Çok büyük geçmiş olsun.
Bu şekilde ne çok insan ölüyor,siz de bunlardan biri olabilirdiniz.
Neden böyle bu Türk halkı,silahı nasıl rast gele kullanabiliyorlar aklım almıyor.
En acısı da yanlarına kalacak olması,çok yazık.

Bende karadenizliyim.. Gectigimiz yaz koyde dugun varmis.. Rahmetli babanmemin odasina denk gelmis maganda kursunu.. Kadincagiz yatakta one egilmis oturuyordu (one egilmis cunku dik duramiyirdu artik).. Tavanin kosesinden yatagin bas kosesine denk gelmis.. Rahmetli babannemin o gun eceli gelmemis demek.. Bugun 40'i doldu mekani cennet olsun.. Maganda kursununa kurban giden onca cocuk yasli gelin damat cok uzucu gercekten.. Rabbim sizi korumus..

çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış derler sanırım bu durumda...ama peşini bırakmasa mıydınız ne???

Gecmis olsun boyle gun ve gecelerde balkon dan ve camdan uzak durmak lazim anlaşılan

Bende karadenizliyim.. Gectigimiz yaz koyde dugun varmis.. Rahmetli babanmemin odasina denk gelmis maganda kursunu.. Kadincagiz yatakta one egilmis oturuyordu (one egilmis cunku dik duramiyirdu artik).. Tavanin kosesinden yatagin bas kosesine denk gelmis.. Rahmetli babannemin o gun eceli gelmemis demek.. Bugun 40'i doldu mekani cennet olsun.. Maganda kursununa kurban giden onca cocuk yasli gelin damat cok uzucu gercekten.. Rabbim sizi korumus..
Başınız sagolsun mekanı cennet olsun inşallah.Bizim pımapen kalın camlı diye hızını kesmiş sanırım tavana yan yana ıkı delik acıp kalmış.Sekememiş çok fazla ama o an ord ayakta bırı olsa ya kafasının ustune ya alnın ortasına denk gelcek mesefa.
çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış derler sanırım bu durumda...ama peşini bırakmasa mıydınız ne???
Evet cnm verilmiş sadakamız varmışi sadakada vermedım epy zamandır ama belki sokakta baktıgım pisinin sevabıdır bilemedim.Bırakmayalımda sonuç değişmeyecek aslında böyle böyle değişmiyecek diye diye belkide bunlara izin verıyoruz kim bilir.Ama sonuc acık ve net bulunamıcak mermiden sılah tespıt edıyorlar evet de mermide deforme olmuş kovanda bulamadılar sagolsunlar.

Back
X