• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU SERTLİĞE DAYANAMIYORUM

Ayrılmalı mıyım?

• Evet

OY: 23 85,2%
  • Hayır

OY: 4 14,8%

• Ankete Katılan
    27
Yok öyle bir düşüncesi yok okulunu falan bitiremedi diye kendini biraz kötü hissedip bana yansıtıyor beni ezmeye çalışıyor...
aa o durum farklı ama
benim sevgilim de okulu uzatmıştı
aşırı stresli olunuyor o dönemde biz ayrılmıştık bile onun stresinden çekemeyip birbirimizi
bence idare edebilirsin bir süre ama okul bitince iyi gözlemle

"Eğer sen böyle yapmaya devam edersen senden ayrılmak zorunda kalicam. " cevabı kendisi versin.

Merhaba arkadaşlar. Ben italyada master yapıyorum çok güzel bir hayatım var. Ama kafam çok karışık çok. Benim bir ilişkim var 6 yıldır falan sürüyor ancak ayrıl barış karmaşık bir şekilde... Sevgilimi çok seviyorum aşırı çok seviyorum bayağı seviyorum... Ama son günlerde uzakta olduğumuz için artık çok fazla kavgalar etmeye başladık bana acayip bir şekillerde sert davranıyor. Ben de ara dönemde yanına gittiğimde konuşmak istiyorum. Ama ne desem bilemedim. Sizce devam etmeli miyim yoksa burada hazır her şeyden uzaktayken yeni bir hayata mı başlamalıyım? Çünkü çok sebepsiz yere kavgalar ediyoruz ve bu durum beni çok üzüyor bir de ailemden ve ülkemden uzaktayken gurbet ellerde bunları düşünüyor olmak beni mahvediyor... Yardım edin lütfen pls.
kimseyi "aşırı çok" sevmeyin bu sevgi değil hastalıklı bir saplantı haline gelir.kimse için " saçınızı süpürge " etmeyin bu da normal değildir.hayatta kimse sizden fazla değildir.olmamalıdır da..

Ayrıl.Sen şu an çok güzel bir deneyim yaşıyorsun , sonra ileride aman ne gerek varmış dersin.Orada kafanı bunlarla meşgul etme değmez.

bence duygularınız karşılıklı değil, seni gerçekten sevseydi kaç kilometre öteden seni darlamazdı, terslemezdi, hı hı hı ne ya, en gıcık, iletişim bilmeyen insan tipi... bence boşver... 6 yıl bi küs bi barışık diyorsun, bence daha fazla uzatmak vakit kaybı artık, bişey doğalından güzel olmalı, ama sizin ilişkiniz doğalından zor, hadi ilişki ilk seneler zor olabilir sonra taşlar yerine oturur, insanlar birbirini tanır ona göre davranı falan ama 6 sene yahu.. hiç bir şey değişmeyecek

birbirinizi özlemeye ihtiyacınız var, özlemek derken biraz muhabbet olarakta uzak durun bakalım hayatlarınızda yokluklarınızı hissedecekmisiniz?
uzakta olmanızdan kaynaklı gerginliklerde olur ufacık şey büyür.

Uzakta olunca kavga edıyorsunuz da ılıskınız boyunca her ayrı kaldıgınızda aynı muamele ıle karsılasırsanız nasıl olacak ? Bence işinize odaklanın..

Merhaba arkadaşlar. Ben italyada master yapıyorum çok güzel bir hayatım var. Ama kafam çok karışık çok. Benim bir ilişkim var 6 yıldır falan sürüyor ancak ayrıl barış karmaşık bir şekilde... Sevgilimi çok seviyorum aşırı çok seviyorum bayağı seviyorum... Ama son günlerde uzakta olduğumuz için artık çok fazla kavgalar etmeye başladık bana acayip bir şekillerde sert davranıyor. Ben de ara dönemde yanına gittiğimde konuşmak istiyorum. Ama ne desem bilemedim. Sizce devam etmeli miyim yoksa burada hazır her şeyden uzaktayken yeni bir hayata mı başlamalıyım? Çünkü çok sebepsiz yere kavgalar ediyoruz ve bu durum beni çok üzüyor bir de ailemden ve ülkemden uzaktayken gurbet ellerde bunları düşünüyor olmak beni mahvediyor... Yardım edin lütfen pls.

ben uzak ilişkilerde ayrılığın yüzyüze yapılması taraftarıyım. ama uzaklıktan ve hasretten karşılaştığınızda da doğru karar veremeyecekseniz uzatmadan da bitirebilirsiniz.
diğer yazdıklarını da okudum bence siz çok uyumlu bir çift değilsiniz. ilişkide birbirini değiştirmek diye bir şey olmaz uyumlu çiftler birlikte dönüşür bunlar çok ayrı şeyler. umarım anlatabilmişimdir. ileride bu kişiyle mutlu olabileceğini sanmıyorum.

canım ılıskın bıttı yada bıtmek uzere. yanı duzelmez

Back
X