- 29 Kasım 2016
- 24
- 12
- 3
- 33
- Konu Sahibi pisa_ayisi
kesin aldattığını filan düşünüyordur zaten bence
Yok öyle bir düşüncesi yok okulunu falan bitiremedi diye kendini biraz kötü hissedip bana yansıtıyor beni ezmeye çalışıyor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesin aldattığını filan düşünüyordur zaten bence
aa o durum farklı amaYok öyle bir düşüncesi yok okulunu falan bitiremedi diye kendini biraz kötü hissedip bana yansıtıyor beni ezmeye çalışıyor...
kimseyi "aşırı çok" sevmeyin bu sevgi değil hastalıklı bir saplantı haline gelir.kimse için " saçınızı süpürge " etmeyin bu da normal değildir.hayatta kimse sizden fazla değildir.olmamalıdır da..Merhaba arkadaşlar. Ben italyada master yapıyorum çok güzel bir hayatım var. Ama kafam çok karışık çok. Benim bir ilişkim var 6 yıldır falan sürüyor ancak ayrıl barış karmaşık bir şekilde... Sevgilimi çok seviyorum aşırı çok seviyorum bayağı seviyorum... Ama son günlerde uzakta olduğumuz için artık çok fazla kavgalar etmeye başladık bana acayip bir şekillerde sert davranıyor. Ben de ara dönemde yanına gittiğimde konuşmak istiyorum. Ama ne desem bilemedim. Sizce devam etmeli miyim yoksa burada hazır her şeyden uzaktayken yeni bir hayata mı başlamalıyım? Çünkü çok sebepsiz yere kavgalar ediyoruz ve bu durum beni çok üzüyor bir de ailemden ve ülkemden uzaktayken gurbet ellerde bunları düşünüyor olmak beni mahvediyor... Yardım edin lütfen pls.
Merhaba arkadaşlar. Ben italyada master yapıyorum çok güzel bir hayatım var. Ama kafam çok karışık çok. Benim bir ilişkim var 6 yıldır falan sürüyor ancak ayrıl barış karmaşık bir şekilde... Sevgilimi çok seviyorum aşırı çok seviyorum bayağı seviyorum... Ama son günlerde uzakta olduğumuz için artık çok fazla kavgalar etmeye başladık bana acayip bir şekillerde sert davranıyor. Ben de ara dönemde yanına gittiğimde konuşmak istiyorum. Ama ne desem bilemedim. Sizce devam etmeli miyim yoksa burada hazır her şeyden uzaktayken yeni bir hayata mı başlamalıyım? Çünkü çok sebepsiz yere kavgalar ediyoruz ve bu durum beni çok üzüyor bir de ailemden ve ülkemden uzaktayken gurbet ellerde bunları düşünüyor olmak beni mahvediyor... Yardım edin lütfen pls.
canım ılıskın bıttı yada bıtmek uzere. yanı duzelmezMerhaba arkadaşlar. Ben italyada master yapıyorum çok güzel bir hayatım var. Ama kafam çok karışık çok. Benim bir ilişkim var 6 yıldır falan sürüyor ancak ayrıl barış karmaşık bir şekilde... Sevgilimi çok seviyorum aşırı çok seviyorum bayağı seviyorum... Ama son günlerde uzakta olduğumuz için artık çok fazla kavgalar etmeye başladık bana acayip bir şekillerde sert davranıyor. Ben de ara dönemde yanına gittiğimde konuşmak istiyorum. Ama ne desem bilemedim. Sizce devam etmeli miyim yoksa burada hazır her şeyden uzaktayken yeni bir hayata mı başlamalıyım? Çünkü çok sebepsiz yere kavgalar ediyoruz ve bu durum beni çok üzüyor bir de ailemden ve ülkemden uzaktayken gurbet ellerde bunları düşünüyor olmak beni mahvediyor... Yardım edin lütfen pls.