• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sevgi arsizligim ne olacak?

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
İyi geceler hanimlar... 27 yasina birkac ay sonra girecek bir kisiyim ve kendime gore iyi bir cevrem var soyle ki; ben sosyal bir cevre edinme istegi olan 2-3 gunde bir arkadaslarimla vakit gecirmek isteyen biriyim ki ayni zamanda calisiyorum. Boyle telefonum hic susmasin, evime gelen giden hic durmasin istiyorum, vakit buldukca da arkadaslarimla birlikteyim ama bana bu sosyallesme az geliyor. Pahali mekanlara gidip snap atma degil benim istegim, evime gelsinler goruselim. Ben gideyim onlara birlikte vakit gecirelim. Bu bazi zamanlar olmayinca ben kendimi acaip yalniz hissediyorum, nisanliyim.. Cok sukur benimle ilgilenen bir nisanlim da var ama bu sevgi arsizligi midir nedir bende oldukca fazla. Siz neler yapiyosunuz daha cok cevre edilebilmek ve arkadas ortami yaratabilmek icin? Ben arkadaslarimla bagim kopmasin diye surekli arar sorarim mesela, zoraki degil icten gelen bisey bu. Kendimi ifade edebildim mi bilmiyorum ama belki dert bile degil bircogunuza gore.. Cevrenizle iletisiminiz nasil? Yoksa bana birkac dost yeter diyenlerden misiniz?? İtiraf etmeliyim ki, bana yetmiyor..:)
Yorum olarak birakirsaniz cok mutlu olurum, tesekkur ettim..:)

Yalnız vakit geçirmekten hoşlanmıyorsunuz, sevgiyle alakası yok bu durumun.
Şahsen ben, kalabalık ortamları sevsem de kendi başıma zaman geçirmekten müthiş hoşlanırım.
Çünkü kendimi fazlasıyla seviyorum ve şımartıyorum.
Dolayısıyla, başkalarından bunu beklememe gerek kalmıyor.

Olgunluğun yaşla bir ilgisi olmuyor. Yasanmisliklarla ilgili bir durum. Yalnız kalabilmeninde insanın hayatında bir ihtiyaç olduğunu anlamanızı temenni ederim. Değilse hayatınız sırf bağlarımız kopmasin gelsinler gitsinler diye arkadaşlarınızı arayıp sormakla geçer. Bir tür bağımlılık yaşadığınız
Yine söylüyorum ki olgunlasinca geçer...

Yalnız vakit geçirmekten hoşlanmıyorsunuz, sevgiyle alakası yok bu durumun.
Şahsen ben, kalabalık ortamları sevsem de kendi başıma zaman geçirmekten müthiş hoşlanırım.
Çünkü kendimi fazlasıyla seviyorum ve şımartıyorum.
Dolayısıyla, başkalarından bunu beklememe gerek kalmıyor.
Biz kadinlar kendimizi simartiriz ondan suphem yok ben de cok yapiyorum bunu ama bu yalniz kalislarimda buhran geciriyorum nerdeyse.. Belki evet sevgi degil ama ilgi arsizligi da diyebiliriz..

Neden bagimli yasamak hosuniza gidiyorki..mesela biri geldiginde yada biryere gittigimde baska birini cagirmak zorunda olmak sinirimi bozar...isteyen arar gelir yani...bilemedim

Neden bagimli yasamak hosuniza gidiyorki..mesela biri geldiginde yada biryere gittigimde baska birini cagirmak zorunda olmak sinirimi bozar...isteyen arar gelir yani...bilemedim
Ya zaten konuda da belirttim tek ben aramamaliyim, ben de aranmaliyim :) Yani bu bana bir kisi gelsin hoppa tum arkadaslarimi ardindan cagirayim gibi bisey degil :)

Olgunluğun yaşla bir ilgisi olmuyor. Yasanmisliklarla ilgili bir durum. Yalnız kalabilmeninde insanın hayatında bir ihtiyaç olduğunu anlamanızı temenni ederim. Değilse hayatınız sırf bağlarımız kopmasin gelsinler gitsinler diye arkadaşlarınızı arayıp sormakla geçer. Bir tür bağımlılık yaşadığınız
Yine söylüyorum ki olgunlasinca geçer...
Bunu sirf baglarim kopmasin diye degil icimden geldigi icin yapiyorum aslinda :) Evet bagimlilik konusuna katiliyorum bi nevi yalniz kalma korkusu da diyebiliriz.

Ayda bir ancak çekiliyor arkadaş toplantıları. Değişiklik olsun diye gidiyordum ama eşim gitti gideli onu bile çekmiyor canım gitmiyorum.. 15 kişi toplanıyor hepsinde 2 çocuk en az. Bağırış çağırış ağlama falan kafam bir milyon oluyor. Eve koşarak geliyorum resmen. Evde tv yok. Kk var işte bir de clash of clans oyunum var. Arada kitap okuyorum , film izliyorum, temizlik yapıyorum (bu baya nadir oluyor :D )

Öğrenciyken severdim arkadaşlarla takılmayı da şimdi çocuksuz yada bekar kimse yok etrafımda. Bende de çocuk olmayınca alışkın değilim demek çok yoruyor kafamı , evde yalnız kalmak çok daha keyifli geliyor.

300 tane arkadaşım olsa 1 tanesi yeter bana
Tercih sizin elbette ama kalabalık, samimiyetsizlik , yalan dolan ne ararsan vardır ne derler bilirsiniz ;
Nerede çokluk orada ....öhömm öhömm :ıslık:
Hehe gerisini anladim:)
Kesinlikle katiliyorum nice ortamlarda sahit oldum insanlar samimiyetsiz, sadece dedikodu icin toplanmis bir maskeli balo ortamlari. Ama benim istegim boyle bisey degil elbette, samimiyet dostlugun tek kilavuzu bence.

İyi geceler hanimlar... 27 yasina birkac ay sonra girecek bir kisiyim ve kendime gore iyi bir cevrem var soyle ki; ben sosyal bir cevre edinme istegi olan 2-3 gunde bir arkadaslarimla vakit gecirmek isteyen biriyim ki ayni zamanda calisiyorum. Boyle telefonum hic susmasin, evime gelen giden hic durmasin istiyorum, vakit buldukca da arkadaslarimla birlikteyim ama bana bu sosyallesme az geliyor. Pahali mekanlara gidip snap atma degil benim istegim, evime gelsinler goruselim. Ben gideyim onlara birlikte vakit gecirelim. Bu bazi zamanlar olmayinca ben kendimi acaip yalniz hissediyorum, nisanliyim.. Cok sukur benimle ilgilenen bir nisanlim da var ama bu sevgi arsizligi midir nedir bende oldukca fazla. Siz neler yapiyosunuz daha cok cevre edilebilmek ve arkadas ortami yaratabilmek icin? Ben arkadaslarimla bagim kopmasin diye surekli arar sorarim mesela, zoraki degil icten gelen bisey bu. Kendimi ifade edebildim mi bilmiyorum ama belki dert bile degil bircogunuza gore.. Cevrenizle iletisiminiz nasil? Yoksa bana birkac dost yeter diyenlerden misiniz?? İtiraf etmeliyim ki, bana yetmiyor..:)
Yorum olarak birakirsaniz cok mutlu olurum, tesekkur ettim..:)

Bu güzel bir şey. Bu kafada bir nişanlınız da varsa süper. Bir sürü arkadaşa da gerek yok. Kafa dengi 3-5 kişi ile sağlanabilir istekleriniz. Mühim olan sizin kadar gitmeli gelmeli ilişkileri sevsinler. Haftanın bir günü birinizde toplansanız, 1 günü bir anneyi diğer günü diğer anneyi ziyarete gitseniz. 1 gününü komşulara ayırsanız, 1 gününde de işten arkadaşları çağırsanız oldu bitti. 1 günde sinemada falan geçer yani. Siz kafa dengi bir nişanlı, kafa dengi de 3-5 arkadaş bulduysanız atla deve değil istediğiniz, hallolur.

Bence zaman biticek bir şeyler yapmalıyım ..Bir muhabbet bir kavga bir dedikodu diye kendinizi sorumlu hissediyorsunuz.

Hani hayatta her an her şeyi yaşamak zorunda değiliz insan olarak.
Bu plansızlık gibi geliyor bana en çabuk yaralanan en çabuk yıpranan insan modeli gibi geliyor.
En kötüsü de artık levelleri hızlı hızlı gittiğiniz için hiç bir şeyden tat almazsınız ve daha çok he daha fazla hep daha iyisi olsun istersiniz ve sonunda bir durup baktığınız zaman gerçek hayatın yavaş yavaş yaşanması gerektiğini anlayınca kavrayınca algılayınca :)

Ne bir bardak soğuk su ne zaman ne de yaşanmışlık ..Bunlar sizi kurtaramayabilir.
Benim yovarlamam bu şeqklde :)

Ayda bir ancak çekiliyor arkadaş toplantıları. Değişiklik olsun diye gidiyordum ama eşim gitti gideli onu bile çekmiyor canım gitmiyorum.. 15 kişi toplanıyor hepsinde 2 çocuk en az. Bağırış çağırış ağlama falan kafam bir milyon oluyor. Eve koşarak geliyorum resmen. Evde tv yok. Kk var işte bir de clash of clans oyunum var. Arada kitap okuyorum , film izliyorum, temizlik yapıyorum (bu baya nadir oluyor :KK70: )

Öğrenciyken severdim arkadaşlarla takılmayı da şimdi çocuksuz yada bekar kimse yok etrafımda. Bende de çocuk olmayınca alışkın değilim demek çok yoruyor kafamı , evde yalnız kalmak çok daha keyifli geliyor.
Ya iste sıkılmıyor ve bu durumdan keyif aliyorsaniz harika, beni sanki eve zorla kapatmislar izlenimi veriyorum aileme ben mesela plan yapiyorum aniden e ev halki her zaman uyamayabiliyor. Nisanlim yogun calisiyor vakitsizce cikamiyosun birden, beni buhranlar basiyor :)))

Hehe gerisini anladim:)
Kesinlikle katiliyorum nice ortamlarda sahit oldum insanlar samimiyetsiz, sadece dedikodu icin toplanmis bir maskeli balo ortamlari. Ama benim istegim boyle bisey degil elbette, samimiyet dostlugun tek kilavuzu bence.
Ukalalik olarak görme lutfen
Zaman geçtikçe anlayacaksın
Yaşasın asil yalnızlığım diyeceksin ...
Kendini sev kendinle başbasa kal .evet arkadaslar dostluklar uzun süren dostluklar çok guzel
Lakin yasam standartları vs vs vs derken kopmalar olacaktir
En iyi arkadasin sensin bu yuzden onunla iyi gecin. :KK200:

Back
X