- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
İyi geceler hanimlar... 27 yasina birkac ay sonra girecek bir kisiyim ve kendime gore iyi bir cevrem var soyle ki; ben sosyal bir cevre edinme istegi olan 2-3 gunde bir arkadaslarimla vakit gecirmek isteyen biriyim ki ayni zamanda calisiyorum. Boyle telefonum hic susmasin, evime gelen giden hic durmasin istiyorum, vakit buldukca da arkadaslarimla birlikteyim ama bana bu sosyallesme az geliyor. Pahali mekanlara gidip snap atma degil benim istegim, evime gelsinler goruselim. Ben gideyim onlara birlikte vakit gecirelim. Bu bazi zamanlar olmayinca ben kendimi acaip yalniz hissediyorum, nisanliyim.. Cok sukur benimle ilgilenen bir nisanlim da var ama bu sevgi arsizligi midir nedir bende oldukca fazla. Siz neler yapiyosunuz daha cok cevre edilebilmek ve arkadas ortami yaratabilmek icin? Ben arkadaslarimla bagim kopmasin diye surekli arar sorarim mesela, zoraki degil icten gelen bisey bu. Kendimi ifade edebildim mi bilmiyorum ama belki dert bile degil bircogunuza gore.. Cevrenizle iletisiminiz nasil? Yoksa bana birkac dost yeter diyenlerden misiniz?? İtiraf etmeliyim ki, bana yetmiyor..:)
Yorum olarak birakirsaniz cok mutlu olurum, tesekkur ettim..:)
Yorum olarak birakirsaniz cok mutlu olurum, tesekkur ettim..:)