arkadaşlar..bi erkek düşününki karısını aldatıyor-bunu düşünmek çok da zor olmasa gerek :Roflol: - ama dönüp de şunu diyebiliyo eşine seni çok seviyorum sen benim için çok değerlisin..:1shok: ve boşanmayı kesinlikle istemiyor adam ..belki ilerde de böyle ilişkilere devam etme niyetinde olsa bile istemiyo..
nedir bu ben gerçekten çözemedim...:uhm:
Bazı kadınlar buna müsaade edebiliyor.Nasıl tarzda olanlar mesela diyecek olursak ekonomi özgürlüğü olmayan kadınlarımız.Cahil kadınlarımız.Aman banane evime ekmeğimi getiriyor ya kiminle olursa olsun beni aç susuz bırakmıyor ya diyen kadınlarımız.
Düşüncesi bile korkunç.
yok cnm..burda anlattığım durumu yaşayan bayan düşündüğün gibi cahil işi olmayan biri de değildi..işi kocasınınkinden daha iyiydi güzelliği desen yerindeydi çocuğu da yoktu yani her bakımdan rahattı..ama körükörüne bir aşktı sanırım bu..Bazı kadınlar buna müsaade edebiliyor.Nasıl tarzda olanlar mesela diyecek olursak ekonomi özgürlüğü olmayan kadınlarımız.Cahil kadınlarımız.Aman banane evime ekmeğimi getiriyor ya kiminle olursa olsun beni aç susuz bırakmıyor ya diyen kadınlarımız.
Düşüncesi bile korkunç.
şunu demek istedim onetimescım...kadına göre kocası bu tür ilişkilere devam edebilir gibi yani mimlenmiş artık ama maalesefki kadın da ''körükörüne'' aşık kocasına ve kocası ne yaparsa yapsın ona da ayrılmak çok zor geliyor..:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?