bu sevgi midir gerçekten??..ben anlamadım

benim yanımda yerin apayrı ama başka ihtiyaçlarım da var.. dünyaya bi kez gelkiyoruz ama değil mi? boşanbmayalım seninle başladım hayata.. ama tek senle olomaz bunu da anla..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- hayatın gerçekleri.. ama biz kadınlar asla kabul etmek istemiyoruz.. bize göre adilik pislik iğrençlik .. ama eğer bunu istiyor ve ihtiyaç duyuyorlarsa vardır bi haklılık payı o zaman. . fiziksel gerçekler olabilir. ve eğer bu bilimsel olarak açıklanmışsa duygular bunu örtemez ve bundan üstün olamaz.. kabullenmemekse basitlik.

nymph-x ; cnm lütfen bunun haklılığından bahsetme..
karşındaki insana da bu durumu haklı bulduğunu belirtirsen emin ol ipin ucunu
kurtaramazsın artık..gitti gider..neyse hayat senin tabii..

rougecim; aşk insanın kendini hiçe saymasıdır, aşık olduğunu ilah ilan etmedir, öyle bişeydirki uçurumun kenarında dahi olsan cesaretini yitirmemektir..
aşkta karşılık da beklemezki insan..ben ona aşığım hadi o da bana aşık olsun demek
mümkünmü?..tek taraflısa tabi sonu hüsrandır mecnunluktur boş yere..
karşılıklıysa şayet mutluluğu getirir..
ama o aşk perdesi zamanla aradan çekildiğinde çifti birbirine bağlayan başka bir
duygu yoksa ayrılık çanları çalar..

nymph-x ; cnm lütfen bunun haklılığından bahsetme..
karşındaki insana da bu durumu haklı bulduğunu belirtirsen emin ol ipin ucunu
kurtaramazsın artık..gitti gider..neyse hayat senin tabii..
benim karşıma da bu türden bir erkek çıkarsa yaşadık-tatlicadiarzu-..yani senin hakkındır gez gör eğlen dicek..

rougecim; aşk insanın kendini hiçe saymasıdır, aşık olduğunu ilah ilan etmedir, öyle bişeydirki uçurumun kenarında dahi olsan cesaretini yitirmemektir..
aşkta karşılık da beklemezki insan..ben ona aşığım hadi o da bana aşık olsun demek
mümkünmü?..tek taraflısa tabi sonu hüsrandır mecnunluktur boş yere..
karşılıklıysa şayet mutluluğu getirir..
ama o aşk perdesi zamanla aradan çekildiğinde çifti birbirine bağlayan başka bir
duygu yoksa ayrılık çanları çalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…