Hanımefendi ben kimseye naz yapmıyorum. O benim sevdiğim adam asıl naz yapan oSadece sevgili çok fazla sıfat yükleyip nazlanıp durursan sonuç bu olur
Haklisiniz zaten bir işe yaramıyor bu yaptıklarım da.Yapmayın bu kadar ezik olmayın lütfen. Biraz gururlu olun aramayın yalvarmayın, bir erkek için kişiliğinizi alt üst etmeyin. Değmez.
Ben kapris yapmıyorum işte aksine yalvarıyorum resmen"Amaaan kapris çekmeye mi geldim dünyaya, zaten kafam dolu" diye düşünüyor bence
Benim meleğim var zaten. Lakin haklisiniz kendimi küçük düşürüyorum bunun farkındayım ama duygularıma engel olamıyorum.Bırakın istediği gibi davransn neden kendinizi küçük düşürüyorsunuz ısrar ederek ?
Ayrıca...
Ailesine bakan bir erkek evlendikten sonra da iki hane birden bakmak zorunda kalacak bundan adınız gibi emin olabilirsiniz... Siz de zamanla yıpranacak ve hatta " bıktım artık kendime bişey alamıyorum" diye söyleyeceksiniz...
Mesleğiniz olması sizin bunları sorun etmeyeceğiniz anlamına gelmiyor... Bu sefer " ben çalışıp eve bakıyorum eşim ailesine veriyor" olur... Biz burada bunların örneklerini çok gördük...Benim meleğim var zaten. Lakin haklisiniz kendimi küçük düşürüyorum bunun farkındayım ama duygularıma engel olamıyorum.
Ayrıca burada ben çok seviyorum deyip kendi başını yakan o kadar çok kişi var ki ... Takipte kalın bence burayı...Benim meleğim var zaten. Lakin haklisiniz kendimi küçük düşürüyorum bunun farkındayım ama duygularıma engel olamıyorum.
Adama da aynen böyleysen çekilmezHanımefendi ben kimseye naz yapmıyorum. O benim sevdiğim adam asıl naz yapan o
Mümkünse siz yorum yapmayın banaAdama da aynen böyleysen çekilmez
Haklisiniz takipteyim teşekkür ederim :)Ayrıca burada ben çok seviyorum deyip kendi başını yakan o kadar çok kişi var ki ... Takipte kalın bence burayı...
Tabiki olabilir gelecekte yani haklı olabilirsiniz işte mantık devre dışı kalınca insan bunları düşünemiyorMesleğiniz olması sizin bunları sorun etmeyeceğiniz anlamına gelmiyor... Bu sefer " ben çalışıp eve bakıyorum eşim ailesine veriyor" olur... Biz burada bunların örneklerini çok gördük...
Kendinize bunu hak görmeyin.. inanın başınıza bu şeyler gelince ne aşk kalır ne sevgi..Tabiki olabilir gelecekte yani haklı olabilirsiniz işte mantık devre dışı kalınca insan bunları düşünemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?