bu sıkıntılardan kafayı yemek üzereyim

imral

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
313
1
96
36
Antalya
merhaba kızlar
son bir haftadır içim içime sığmıyor.benim 8 yıllık bir ilişkim var ayrı şehirlerdeyiz.2011 subatta nişan yaptık ve hala nişanlıyım oda 25 günlük aasker.birbirimizi evet seviyoruz ama nişandan sonra ben biraz sıkıntı yasadım ve bunalıma girdim doktor yardımı aldım ve obsesiflik dedi.yani yersiz bir korku ve yargı içerisindeyim.acaba nişanlılıkla iyimi ettim seviyomuyum gibi aptal düşüncelere girdim ve nişanlım bunların hepsini bildiiği halde bana destek oldu.bu olayı aşmamı sağladı.1 sene ilaç kullandım ve 3 ay önce ilacı bıraktım.nişanlımda sağolsun ilk günden beri bitip azalmayan bir sevgi ve askla bağlı.kıskançlık hariç hiç bir kötü huyu yok aileside çok ilgili ve iyi.simdi bir hafdadır yine abuk sabuk düşüncelere daldım.içim daralıyor ondan ayrılmak yada mutsuz olmak istemiyorum kafam cok karısık ayrı sehirlerde yasadık aşkımızı 8 yıl ve aynı yastayız ikimizde simdi neden böle oldum yine bilmiyorum ailem artık bu ortada bişey yokken nişanlıma haksızlık edişime çok kıızıyor.evet haklılarda kızlar uzun süre ilişkide bunları yaşayan varmı
anı yaşaamıyorum hep kafamda düşünceler dolanıyor hapada başlamak istemiyorum en ufak seyi sorun ediyorum hiç bişeyle başa cıkamıyorum ve asırı takıntılıyım

Son düzenleme:
8 yıllık ilişki..2yıllık nişanlılık....dahada asker.... eh be arkadaşım bu kadar cok uzatırsanız en heyecanlı olmanız gereken gunlerı bu sıkıntılarla geçirirsiniz. kimsedemı akıl vermedı barı askerlık bıtseydı once

canım cok erken tanıstık ve cevrenin laf söz etmemesi için adı konmalıydı

ama işte bu sureç senı çok yıpratmış. daha asker yolu bekleyeceksın. ben zaten askerden once yuzuk takmayı doğru bulmuyorum. hayat bu zamanın ne getıreceği bellı olmaz

zaten uzun süre die ikimizde istedik nişanı ailelerimizde seviyorlar dedi destek oldu saolsunlar allah korusun ayrılsamda zaten hayatım boyunca aklımdan çıkmaz çünkü beraber büyüdüm onla oda benle onda hiç birşey yok ve bana karsı asırı sevgi ve düşkünlük var

8 sene çok uzun bı süre
düşünsene 8 sene ıçınde bı çocuk doğar, büyür, okula bıle başlar
belkı monotonlaşmıştır, eskısı gıbı bı heycan yoktur
keşke bu kadar uzatılmasaydı
ama yapcak bırşey yok olan olmuş
nışanlının ıyı huylarına yoğunlaş
neden aşık oldun sen bu adama? bı düşün
belkıde şuan askerde olduğu ıçın bı soğukluk, mesafe gırmıştır araya ondan öyle düşünüyorsundur

canım kafam ck karanlık bulanık sanki güzel hiç bişeyi düşünemiyorum içimde bi sıkıntı var ya evet tabiiki oldu 2 günlüğüne yanıma gelirdi ben yataklara kapanır ağlardım gidince yada gelişini iple çekerdim yanımdayken hiç bir sorunumuz yok ve benim incinip kırılmama dayanamaz ama ben bu aptal karamsarlığa kapıldım işte

merhaba kızlar
kıskançlık hariç hiç bir kötü huyu yok aileside çok ilgili ve iyi

arkadaşım daha geçen hafta kaynanam bencil diyen sen değilmiydin,yaşanmışlıklar var vs diyip bir koç olayına kafayı takmamışmıydın?Bu konunada hiç şaşırmadım sen mutsuz olabilmek için elinden geleni ardına koymuyorsun.Olumsuz ve negatif düşünmek en çok yaptığın şey zararlı çıkan tek kişi sen olursun hayata biraz ılımlı bakmayı öğrenmelisin artık.

ben size içimde ufak bir kırgınlığımı paylaştım evet beklenti içine girdim ve kırıldım ama bunu onlarada yansıtmadım burada okuduğum kaynanalara göre evet çok ta ilgili birşeyine kırıldım diye insanları o konu üzerinden değerlendiremem evet kendi evladına karsı bazen bencilde olabiliyor ama suanki durumu bu konu ile ilgili değerlendiremem evet suan cok zor bir dönemden geçiyorum bununda farkındayım

imral bazı farklılıklar seninle aynı şeyleri yaşadım..sözlendikten sonra emin olamadım bende psikoloğa gittim oda fazla endişelin vs. bilmemne dedi.ama ben hep huzursuz oldum hep mutsuz..millet nişan döneminde heyecan yaparken ben bit türlü tam mutlu olamadım..sözlümde gerçekten destek oldu yardım etti anlayışlı davrandı ama yok sevmek sonrada olmuyor..bende hiç sevmedim değil ama şöyle bu adam kocam olucak yaşasın aynı evde olucaz aynı yatağı paylaşıcaz ne mutlu diyemedim..ki ben çok istiyordum evlenmeyi..her anlamdada mükemmel bir adaydı..ama sonunda kaldıramadım ve ayrıldım..sana ayrıl demiyorum kimseye diyemem çok zor bi karar çünkü..heleki ben 30 yaşındayım:) daha iyisini bulamazsın diyenlerde oldu ama ben öylede mutlu değildim sonunda ayrıldım..konuşmak istersen mesaj atabilirsin..daha detaylı anlatabilirim neler hissettiğimi vs. ama bence bi kararın yokse şuan anın tadını çıkar önce, kafana takma..karar verme aşamasında düşün herşeyi..beim duygularımı yaşayan herkes mutlu olsun...Ne kadar zor bişey yaşadığını o kadar iyi anlıyorumki..hayatın en zor dönemiydi benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…