• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sıkıntılı dönemde eşim işten çıkarıldı ☹️

Allah razı olsun canım.Amin inşallah.
O kadar dürüst ve kalbi temiz biri ki ben inanıyorum güzel işler bulacak o.
Evimize asla 1 peçete bile haram getirmedi,Rabbim iyilerle karşılaştırsın.
İnsanıZ düşününce darlanıyoruz normal olarak .
Canim biz de pandemiden en cok etkilenen bi sektordeyiz 1.5 yilda 10 ay is yerimiz kapali kaldi o kadar iyi anliyorum ki esnaf olunca borc miktari da fazla oluyo iyi kotu idare ettik ama hic suphen olmasin daha iyisi daha guzeli olur insaAllah🤲

Canim biz de pandemiden en cok etkilenen bi sektordeyiz 1.5 yilda 10 ay is yerimiz kapali kaldi o kadar iyi anliyorum ki esnaf olunca borc miktari da fazla oluyo iyi kotu idare ettik ama hic suphen olmasin daha iyisi daha guzeli olur insaAllah🤲
Zaten Esnaflar da en üzüldüğüm kesim oldu şu dönemde.
Rabbim sizinde yardımcınız olsun...

Merhabalar...Bu kez gerçekten sıkıntılı bir gün geçirdim.
Eşim işten çıkarıldı bugun,şuan itibariyle işsiz.
6 ay henüz dolmamıştı,150 kişi daha çıkaracağız demişler.
Bulunduğum şehir iş sahası,fakat şu pandemi koşullarında iş bulabilmek gerçekten mucize, özellikle bizim gibi kalıcı olsun diyenler için.
Yaşı 42,nereye gitse önüne tecrübe sinden önce yaş engeli çıkıyor...
Ben halihazırda çalışıyorum,evimiz kendimizin,Ufak tefek borçlarımız var.Geçiniriz bir şekilde ama İnsanın alıştığı hayat standartları var.Gerçekten çok üzgünüm, her ne kadar ona canın sağolsun buluruz takma kafana desemde.
Ki her anlamda destek olacağım...
Eylülde okulların açılma durumu var,ki inşallah açılır,artık cocukların eğitimi yarım kalmaz...
Servisti yemekhaneydi, kitap vs derken 1300 gibi cocuğumun her ay okul masrafı olacak,
İnşallah bizler gibi sıkıntıya düşen,darda olan herkes iş bulur...Hayırlı kapılar açsın mevlam...
Neden mi yazdım, gerçekten içimi daraltan birşey olduğu için...
Ne bileyim işte yazdım...
Rızkı veren Allahtır, üzülmeyin bu kadar, inşallah bir kapı açılır sizlere

Malesef yaş 40'ı geçince artık emekli gözüyle bakıyorlar, kimse işe almak istemiyor. Ama emekli olma yaşı 60' lardan başlıyor. Böyle de bir tezatlık var.
Ne emekli olabiliyorsun ne de çalışabiliyorsun.
İnşallah şansı döner hemen iş bulabilir eşiniz. Hayat inişli çıkışlı. Elbet tekrar çıkacaktır. Sıkmayın canınızı.

En kisa zamanda bir is bulur insallah.
Her seyde bir hayir vardir, sıkmayın canınızı en azindan gecinebilecek seviyedeymissiniz cok sukur 🙏
Bir kapi acilacaktir.

Allah im can sagligi versin kimseyi elden ayaktan düsürmesin. Allah in izniyle bu zor günleri gecirir feraha kavusursunuz insallah.

Merhabalar...Bu kez gerçekten sıkıntılı bir gün geçirdim.
Eşim işten çıkarıldı bugun,şuan itibariyle işsiz.
6 ay henüz dolmamıştı,150 kişi daha çıkaracağız demişler.
Bulunduğum şehir iş sahası,fakat şu pandemi koşullarında iş bulabilmek gerçekten mucize, özellikle bizim gibi kalıcı olsun diyenler için.
Yaşı 42,nereye gitse önüne tecrübe sinden önce yaş engeli çıkıyor...
Ben halihazırda çalışıyorum,evimiz kendimizin,Ufak tefek borçlarımız var.Geçiniriz bir şekilde ama İnsanın alıştığı hayat standartları var.Gerçekten çok üzgünüm, her ne kadar ona canın sağolsun buluruz takma kafana desemde.
Ki her anlamda destek olacağım...
Eylülde okulların açılma durumu var,ki inşallah açılır,artık cocukların eğitimi yarım kalmaz...
Servisti yemekhaneydi, kitap vs derken 1300 gibi cocuğumun her ay okul masrafı olacak,
İnşallah bizler gibi sıkıntıya düşen,darda olan herkes iş bulur...Hayırlı kapılar açsın mevlam...
Neden mi yazdım, gerçekten içimi daraltan birşey olduğu için...
Ne bileyim işte yazdım...
Allah yardimciniz olsun.Ne olursa olsun en onemlisi birbirinize tutunmak esiniz is de bulur. Allah huzuru eksik etmesin. Yediginiz ictiginizden beraber keyif almak onemli olan. Bir sureligine esinizi idare etmeniz gerekir boyle bir devirde cok da sasirmiyorum ben isten atilmaya

Back
X