Bu silik 2.çizgi mi? Yoksa görmek istediğim için mi öyle görüyorum? :( yardımm

canım bence hamılesın bende pazartesı yaptım sılık cıkmıstı ertesı gun yaptım bıraz dah abelırgın cıktı dun kan verdımmm pozıtıf cıktı bence hemen bı kan verr

canım bence hamılesın bende pazartesı yaptım sılık cıkmıstı ertesı gun yaptım bıraz dah abelırgın cıktı dun kan verdımmm pozıtıf cıktı bence hemen bı kan verr

tatlım senin de silik çizgin benimki kadar silikmiydi? yoksa daha mı belirgindi?

hamılesın canım :) benımde ılk hamılelıgımde oyle cıkmıstı

başka bi konuda bi bayan arkadaş yazmıştı sabah evde test yaptım çift çizgi çıktı hemen kan testine gidiyorum demişti.
şimdi forumun devamına baktım gittim geldim test yaptırdım olumsuz ama evde neden çift çizgi çıktı diyor..
böyle bir durum yaşamak nasıl hissettirir bilemiyorum.bende pko var ayrıca o durumdan dolayıda moralimi bozmamaya
çalışıyorum ama hayırlısı Allah bilir herşeyin hayırlısı..heyecanımı bastırıp beklemem lazım akışına bırakıcam.
yoksa çok daha fazla üzülürüm

bendede çift çizgi çıkmıştı peşine kan testi yaptırdık babayı aldık;(

çok kötü bir psikoloji...Allah düşmanıma vermesin..eşine belli etmemek için ağlayamıyosunda..
öyle gerizekalı gibi konuşuyosun...bidaha test falan yaptırmam..

arkadaşlar hamilesin flan demeden önce iyice düşünün...

testin sahibi arkadaş kesinlikle kan testi yaptırmalı..

sonradan yıkılmak istemiyorsanız beni dinleyin

iki kez hamile kaldım her ikisini de aynen böyle silik çıkan testlerden öğrendim.bence hamilesin.hayırlısı olsun inşallah canım...

Seni ümitlendirmek istemem kesinlikle bence gidip kan testi yaptır kesin sonuç
ama ben reglime daha 10 gün falan varken test yapmaya başladım regl tarihime kadar 6 kez tekrarladım
çoğunluğu böyle silikti son ikisi daha belirgindi
sonra kan testi yaptırdım pozitif çıktı

İnşallah hamilesindir canım Allah hakkında hayırlısını versin

Son düzenleme:
iki kez hamile kaldım her ikisini de aynen böyle silik çıkan testlerden öğrendim.bence hamilesin.hayırlısı olsun inşallah canım...

1 gün gecikme adet gecikmesi sayılmaz..en az 1 hafta beklemen lazım canım ama bu kadar erken yapılan idrar testinden gebelik sonucu çıkması mümkün değil zaten..kan testinde betahcg değerinden tahmin yürütülebilir..

merhabalar ben de hamile olduğumu eşimin 1,5 tl ye aldığı bir testle öğrendim benim çizgim çok az daha koyuydu ve ben ucuz olduğu için güvenememiştim şükür ki kanda da pozitif çıktı.bir arkadaş bu kadar erken çıkmaz demiş evet kimisinin çıkmayabiliyor ama benim çevremdeki birçok kişi adet gününde ya da bir iki günlük gecikmeyle hamile olduğunu öğrendi.orda hayali bir çizginin varlığı bile pozitif kabul ediliyor ama en güvenilir sonuç kan testi kesinlikle.

Lutfen yanlis bilgi vermeyelim. Çıkmaz diye birsey yok. Ben adetime 1 gün kala öğrendim idrar testiyle cok coksilikti ve su an 11 haftalık hamileyim. Daha önce dusukle sonuçlanan 3 hamileliğim daha oldu ve hepsinde de idrar testiyle öğrendim öyle 1 haftalık Bir gecikme filan da yoktu. Forumda adetine 4-5 gün kala idrar testiyle hamile olduğunu öğrenen arkadaslar bile var. Yani oyle çıkmaz filan diye kesin konuşmamanda fayda var.

Son düzenleme:
arkadaslar herkezin gebelik testleriynde karistirdiklari bir nokta var testlerin uzerinde yazar souc bir dakika 30 sn de veya 50 sn cikar diye eger o an icinde silikte olsa ikinci cizgi cikarsa hamilesin demektir ornegin testi yapin bes on dakika bekleyin ikinci cizgi ciktiginda hamilesin demek dildir bunu karistirmayin bazi arkadaslar yazmis evde yaptim ikinci cizgi cikti ama kan testinde cikmadi oyle isi olamazki idrar testleri sadece betahcg yi algilar baska bir hormnondan etkilenip pozitif cikmaz eger vucutta algilarsa en fazla bir dakika icinde testte gosterir zaten birde dikkat edin testi yapin bes on dakika bekleyin ikinci cizgi silikte olsa beliriyor bu hamielsin demek dildir...canim sen bu testte silik ikinci cizgi yaklasik bir dakika icinde belirmisse buuk ihtimal hamilesin ama bes on dakika bekleyip fark ediosan sonuc negatifdir...yerinde olsam kan testi yaptiririm onuda istemezsen testi yenile ben ayni gun icinde iki saat arayla yaptim iki test arasindaki ikinci cizgi cok farkliydi ilki cok silik ikinci cok daha belirgindi...yarin bir test al hamileysen bugunkunden daha koyu cikacaktir

kan testi yaptırıp eğer negatifse üzülmek istemiyorum.
birkaç gün sabırsızlıkla heyecanlada olsa bekleyip testi tekrar yapıcam.
olumlu-olumsuz sonuçtan haberdar ederim kızlar

Bencede bekle canim , kimysalmi degilmi emin olmus olursun
gecen ay bende adete 2 gun kala yaptim aynen seninki gibi cikti.
2 gun sonrada tam vaktinde kirmizilar geldi biraz daha uzun surdu adetim
belkide kimyasaldi diye dusunuyorum cunku ben hapla korunuyordum

bu ayda ben bekliyorum 8 gunum kaldi cok heyecanliyim insallah bebegim benimledir.
cumlesiyle aliriz kucaklarimiza insallah canim.

benim adetime nerdeyse 10 gün vardı diyorum tam 6 kez test yaptım hepsinde de ikinci çizgi çıktı
varsa çıkmaz diye birşey yok bence

inşallah hamilesindir

bende reglimden 1 gün önce yapmıstım aynı bu sekilde cıkmıstı
öbür günde kan testi yaptırmıstım 1602 cıkmıstı kan değerim
inşallah hamilesindir

ben de adet tarihimi 5 gün geçtikten sonra test yapmıştım benimki de silik çıkmıştı şu an 31 haftalık hamileyim genelde kız çocuklarında 2. çizgi silik oluyormuş ama bu sadece bi söylenti inşallah istediğin gibi olur

Ben de bu silik çizgiyi iki defa gördüm.
İlkinde kimyasal gebelik diye birşey yaşadım kan tahliline göre gebelik çıkıyordu fakat olması gereken kadar yüksek değildi sonuç ve ultrasonda gebelik kesesi falan da gözükmüyordu 10 gün sonra adet olmuştum zaten.
İkincisinde hamileydim adetim 1 hafta gecikmesine rağmen çok silik çizgi çıkmıştı hamile değilimdir yine aynı şey olmuştur diye düşünmüştüm biraz daha bekleyeyim dedim iki hafta sonra kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim sanırım geç döllenmeden dolayı çizgi öyle silik çıkıyormuş.
Tabi sen testi erken yapmışsın seninki benimki gibi bir durum olmayabilir ama bana hamileymişsin gibi geliyor. Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…