Bu silik 2.çizgi mi? Yoksa görmek istediğim için mi öyle görüyorum? :( yardımm

merhaba arkadaşım bende sabahın ilk idrarıyla çok silik bi çizgi görmüştüm hatta eşimi uyandırıp burda çizgi var mı die sormuştumevet diyince hemen kan testi yaptırdım pozitif çıktı ama 3 gün sonra kimyasal gebelik olduğu anlaşıldı. Sen ne yaptın tekrar test yaptın mı

bende 3 gün gecikmede yapmıştım ve çok silik bir çizgiydi. hiç düşünmedim acaba yanlışmı diye bir hafta sonra doktora gittim minicik bir nokta görmüştüm. oğlum şimdi 3,5 aylık oldu:)

kızlar hala hastalanmadım.bugün 4. gün. sabah uyanır uyanmaz test yaptım (nimo)
geçen seferkinden daha belirgin çıktı ama hala silik çok net değil. kimyasal gebelik
yada negatif sonuçla karşılaşırım diye hala kan testi için bekliyorum.bunun üzüntüsünü
yaşamak istemiyorum. hakkımda hayırlısı neyse o olsun. bu ilk bebeğim olacak ve
hayal kırıklığı üzgünlük yaşamak istemiyorum. akışına bıraktım sanıırm bu sebeple

üstteki ilk yaptığım 1 gün adet gecikmesindeki test (kıyaslama için atmadım sakladım)
alttaki 2.bugün yaptığım 4 gün adet gecikmesindeki test..

canım hcgde yükselme olmasa çizgi koyulaşmaz bildiğim kimyasal gebelikte seviye yükselmiyo bir süre aynı kalıp daha sonra düşmeye başlıyor benim çünkü döllenme oluyor ama bebek rahime yerleşmiyor yerleşmeyincede hcg yükselmiyor. Benim bu şekilde oldu. Inşallah allahım bu mutluluğu gözünde bırakmasın ama kimyasal gebelik dahi olsa gitmen gerek doktora çünkü bana bi kaç ilaç verdi kendiliğinden gidio kürtaj olmuo ama benim 2-3 gün çok şiddetli ağrılarım pembe akıntılarım oldu anlamıştım gideceğini zaten

özür dilerim alakasız olucak ama kimyasal gebelik nedir çok duyuyorum burda

özür dilerim alakasız olucak ama kimyasal gebelik nedir çok duyuyorum burda

----interenetten alıntıdır-----
KİMYASAL GEBELİK (SESSİZ DÜŞÜK)
Kimyasak gebelik oluşan döllenme sonunu normal bir embriyo yada gebelik kesesi oluşamadan gebeliğin çok erken dönemde kendi kendine düşükle sonuçlanmasıdır. Bu gebelik kaybı çok erken dönemde olduğu için diğer düşükler gibi farkedilmezler sadece laboratuarda B-HCG hormonunun kanda yüksekliğinin farkedilmesiyle şüphelenilebilir. Kadınların çoğunluğu bu tür bir "sessiz düşük" geçirir fakat normal olarak bunun farkında olmaz ve adet gördüğünü zanneder.
B-HCG zamanla normal bir şekilde sıfıra düşerse herhangi bir tedavi veya kürtaj gerektirmez. B-HCG kan değerinin düşüşünün takip edilmesi gerekir, düşüş olmazsa dış gebelik yada başka bir patoloji olmaması açısından değerlendirmek gerekir.

konuyu görünce dayanamadim ..canim benim bence kesinlikle hamilesin..bu tür testlerde zaten ayni koyulukta nerdeyse cikmiyor..heemen gidip kan testi yaptir ve hamileleigini kutlamaya basla...Allahim kucagina da almayi nasip etsin...

teşekkür ederim peki belirtisini biz anlamıyoruz sanırım sonunda kötü birsey olmuyor değil mi ilk defa duydum bunuda

başıma hiç gelmedi bilmiyorum detaylarını , belirtilerini.
ama olası bir durum kimyasal gebelik sessiz düşük oluşum öncesi kayıp gibi
şekillerde adlandırılıyor. her kadının başına gelebilecek bi durum.
allah korusun diyorum.

teşekkür ederim peki belirtisini biz anlamıyoruz sanırım sonunda kötü birsey olmuyor değil mi ilk defa duydum bunuda

sen sadece adetinin 5 veya 10 gün geciktiğini sanıyorsun bide normalden çok daha farklı şiddette bel ve kasık ağrısı yaşıyosun. Zaten bir problem oluşsa ya kanaman durmaz yada hasta olmazsın ille doktora gidersin sonunda yani korkulacak birşey değil genelde çoğu kişi farketmiyor. Anca bizim gibi ( artık bunu beklemeyen biri olarak sizin gibi demek istedim) her ay gebelik bekleyip sürekli test yapanlarda ortaya çıkabiliyor.bende 1 hafta gecikmiştim çıkmıodu testte sabah ilk idrarla yapınca çok ince çizgi çıktı. zaten 3 gün sonra kanamam geldi.

Son düzenleme:

canimcim sen buyuk ihtimal hamilesin ama korkup doktora gitmemekle hata yapiyorsun git bir gorun kan testi yaptir ne durumdasin sanirim kimyasal gebelikten supheleniyorsun bence git suphen dogrumu dilmi ogren bi eger kimyasal gebelik riski varsa kullanman icin ilac takviyesi yapilir ama bu sekilde beklersen icinde kendi kendini yersin

regl günüm yarın ama ben dayanamadım ve sabahı bile bekleyemeden az önce test yaptım çünkü oldukça belirtim vardı ve aynen bu ilk testteki gibi çok silik ikinci çizgi çıktı sonuç ne olacak hamile miyimm değil miyim sabırsılıkla bekliyorum şuan..

bende belirtiler artıyor..hala hastalanamadım bugün 5.gün. sanki hastaymış gibi acayip karın ağrım var.
hani adetin 1-2 günü dayanılmaz bi ağrı olıur ya ara ara onu yaşıyorum arada kramp giriyor zor doğruluyorum.
ama hala hastalanamadım kanamam yok. acayip kafa karıştırıcı bi durum. ya sıcaklardan(antalyadayım)
stresten vs. psikolojik sebeplerden geciktim yada hamileyim sanırım ama kan testi yaptırmadım.
adet gecikmesinin 10 günü bulmasını bekliyorum.sabırsızlıkla.

hakkımızda hayırlısı canım

canım bendede böyle çıkmıştıı şimdi 22 aylık oğlum var inş bebişin geliyodurrr

canım resmen hamilesin işte
belirtilerin neler
yarın benimde regl günüm dilerimki olmam
ve hamiş olduğumu öğrenirim

belirtilerin neler canım benimde regl günüm yarın inşallah bende silikte olsa görürüm çizgiyi

belirti derken öle kusma aş erme falan durumum yok tabiiki :) sanki hastaymış gibi acayip karın ağrım var.
hani adetin 1-2 günü dayanılmaz bi ağrı olıur ya ara ara onu yaşıyorum arada kramp giriyor zor doğruluyorum.
ve durumumu bilmediğim i,çin ağrı kesicide içmek istemiyorum bu ağrıları çekiyorum anlayacağın

sende var mı herhangi bi sıkıntı - belirti vs. ?

Evet arkadaşım az da olsa çizgi görünüyor,bende de silik çıkmıştı 2 gün gecikmişti,
yoksa boşuna hayal kurmayayım diye hemen gidip kan testi yaptırdım hastahanede,
3-4 haftalık hamileymişim.Sende hamile olabilirsin.O silik çizginin ne zaman çıktığı da önemli,eğer ilk 5 dakika da filan hemen çıktıysa bence hamilelik vardır,ama çok uzun süre bekleyince çıkıyorsa olmayabilir.Uzun süre hamile kalamayan herkesin yaptığı şeydir eminimki,o ikinci çizgiyi görebilmek için saatlerce test bozulana kadar bekleriz.Umarım hamilesindir arkadaşım...

belirtilerin neler canım benimde regl günüm yarın inşallah bende silikte olsa görürüm çizgiyi

canım sürekli uyku ve halsizlik vardı hele dün dışardaydım adım atamayacak hale geldim ve başıma bir ağrı girdi eşim hemen oturtup bişeyler yedirdi ve kendime geldim, iştahım çok açık ve göğüslerim şiş. İnşallah hayırlısıyla sen hamile kalırsın hepimiz için hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…