yarın 4 gün gecikmiş olucam eğer hastalanmamış olursam..yarın sabah tekrar evde gebelik testi
yapmayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı hala inanmak gelmiyor içimden ne biliim bi garip
hissediyorum. Sonuç ne olursa olsun hayırlısı diyorum bakalım ksımet. Yarınki sonucu da
paylaşırım. Bu arada allah bağışlasın öpüyor bebişi teyzesi :)
kızlar hala hastalanmadım.bugün 4. Gün. Sabah uyanır uyanmaz test yaptım (nimo)
geçen seferkinden daha belirgin çıktı ama hala silik çok net değil. Kimyasal gebelik
yada negatif sonuçla karşılaşırım diye hala kan testi için bekliyorum.bunun üzüntüsünü
yaşamak istemiyorum. Hakkımda hayırlısı neyse o olsun. Bu ilk bebeğim olacak ve
hayal kırıklığı üzgünlük yaşamak istemiyorum. Akışına bıraktım sanıırm bu sebeple
üstteki ilk yaptığım 1 gün adet gecikmesindeki test (kıyaslama için atmadım sakladım)
alttaki 2.bugün yaptığım 4 gün adet gecikmesindeki test..
Eki Görüntüle 254179
canım hcgde yükselme olmasa çizgi koyulaşmaz bildiğim kimyasal gebelikte seviye yükselmiyo bir süre aynı kalıp daha sonra düşmeye başlıyor benim çünkü döllenme oluyor ama bebek rahime yerleşmiyor yerleşmeyincede hcg yükselmiyor. Benim bu şekilde oldu. Inşallah allahım bu mutluluğu gözünde bırakmasın ama kimyasal gebelik dahi olsa gitmen gerek doktora çünkü bana bi kaç ilaç verdi kendiliğinden gidio kürtaj olmuo ama benim 2-3 gün çok şiddetli ağrılarım pembe akıntılarım oldu anlamıştım gideceğini zaten
özür dilerim alakasız olucak ama kimyasal gebelik nedir çok duyuyorum burda
Bu silik 2.çizgi mi? Yoksa görmek istediğim için mi öyle görüyorum?yardımm
bugün adetim 1 gün gecikti ve sabah test yaptım.
bu kadar silik çıkmasına imkan var mı ki? hamile bayanlar yada anneler bakın bakalım
bana göre değil gibi ama kafamda da acabalar yer etti hani..
Eki Görüntüle 252437
----interenetten alıntıdır-----
KİMYASAL GEBELİK (SESSİZ DÜŞÜK)
Kimyasak gebelik oluşan döllenme sonunu normal bir embriyo yada gebelik kesesi oluşamadan gebeliğin çok erken dönemde kendi kendine düşükle sonuçlanmasıdır. Bu gebelik kaybı çok erken dönemde olduğu için diğer düşükler gibi farkedilmezler sadece laboratuarda B-HCG hormonunun kanda yüksekliğinin farkedilmesiyle şüphelenilebilir. Kadınların çoğunluğu bu tür bir "sessiz düşük" geçirir fakat normal olarak bunun farkında olmaz ve adet gördüğünü zanneder.
B-HCG zamanla normal bir şekilde sıfıra düşerse herhangi bir tedavi veya kürtaj gerektirmez. B-HCG kan değerinin düşüşünün takip edilmesi gerekir, düşüş olmazsa dış gebelik yada başka bir patoloji olmaması açısından değerlendirmek gerekir.
teşekkür ederim peki belirtisini biz anlamıyoruz sanırım sonunda kötü birsey olmuyor değil mi ilk defa duydum bunuda
başıma hiç gelmedi bilmiyorum detaylarını , belirtilerini.
ama olası bir durum kimyasal gebelik sessiz düşük oluşum öncesi kayıp gibi
şekillerde adlandırılıyor. her kadının başına gelebilecek bi durum.
allah korusun diyorum.
regl günüm yarın ama ben dayanamadım ve sabahı bile bekleyemeden az önce test yaptım çünkü oldukça belirtim vardı ve aynen bu ilk testteki gibi çok silik ikinci çizgi çıktı sonuç ne olacak hamile miyimm değil miyim sabırsılıkla bekliyorum şuan..
kızlar hala hastalanmadım.bugün 4. gün. sabah uyanır uyanmaz test yaptım (nimo)
geçen seferkinden daha belirgin çıktı ama hala silik çok net değil. kimyasal gebelik
yada negatif sonuçla karşılaşırım diye hala kan testi için bekliyorum.bunun üzüntüsünü
yaşamak istemiyorum. hakkımda hayırlısı neyse o olsun. bu ilk bebeğim olacak ve
hayal kırıklığı üzgünlük yaşamak istemiyorum. akışına bıraktım sanıırm bu sebeple
üstteki ilk yaptığım 1 gün adet gecikmesindeki test (kıyaslama için atmadım sakladım)
Eki Görüntüle 254179
kızlar hala hastalanmadım.bugün 4. gün. sabah uyanır uyanmaz test yaptım (nimo)
geçen seferkinden daha belirgin çıktı ama hala silik çok net değil. kimyasal gebelik
yaşamak istemiyorum. hakkımda hayırlısı neyse o olsun. bu ilk bebeğim olacak ve
hayal kırıklığı üzgünlük yaşamak istemiyorum. akışına bıraktım sanıırm bu sebeple
Eki Görüntüle 254179
regl günüm yarın ama ben dayanamadım ve sabahı bile bekleyemeden az önce test yaptım çünkü oldukça belirtim vardı ve aynen bu ilk testteki gibi çok silik ikinci çizgi çıktı sonuç ne olacak hamile miyimm değil miyim sabırsılıkla bekliyorum şuan..
Bu silik 2.çizgi mi? Yoksa görmek istediğim için mi öyle görüyorum?yardımm
bugün adetim 1 gün gecikti ve sabah test yaptım.
bu kadar silik çıkmasına imkan var mı ki? hamile bayanlar yada anneler bakın bakalım
bana göre değil gibi ama kafamda da acabalar yer etti hani..
Eki Görüntüle 252437
belirtilerin neler canım benimde regl günüm yarın inşallah bende silikte olsa görürüm çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?