Her öğretmen böyle olmayacaksa sakın öğretmen olmasınlar zaten. Eğitimdeki kadronun eksiklerinin farkındayım. O sevgiyi saygıyı temellendirdikten sonra şekillendirmeliyiz çocukları. Yoksa tabiki hakarete girer itici olur. Ama burdaki konuda şımarıksın demeyi hakaret olarak görmedim ben onu demek istiyorum. Sevgiler:)
Bak sana baska bir ani aanlatiyim
3.sinif baslangicinda bizim bu sevdigimiz ogretmenimiz baska okula gecti , ogrrtmenimiz gencecik yeni mezun dunyalar tatlisi bir kizdi , biz ilk sinifiydik onun
Yerine 35 yillik bir ogretmen geldi , benim oglanin dersleri baya kotuye gitmeye basladi , normal dedim ogretmen degisti , alisacaktir , 3 ay gecti cocuk daha da kotuledi , matematigi cok seven cocuk nefret etmeye basladi
Bu arada brn surekli ogretmene gidiyorum , cok iyi sorun yok deyip duruyor
Neyse birinci donem bitti ikinci donem basladi , gecenin 9 unda ogretmen benbeni aradi burada yazamayacagim krl alaka bir konu icin
Cok sinirlendim , teli kapatinca oglumu aldim karsima konustum , lutfen bir sorun varsa soyle dedim
Cocuk deddedi ki , annecim ogretmende sorun yok ben gerizekali oldugum icin anlamiyorum , cocugum dedim o ne demek
Ogretmenim oyle soyliyor , ben gerizekaliymisim o yuzden anlamiyormusim o cok iyi anlatiyormus , ogretmen yayalan soylemez anne ben gerizekaliyim dedi
Ertesi gun eski ogretmenimizin okuluna gittim ve cocugumun kaydini aldirdim
Meger bizim 35 yillik ogretmen , tum terslerde cocuklara sen gerizekalisin , salaksin , senin kafan almiyor deyip duruyormus
Daha ne hikayeler var bende ogretmenlerle ilgili :) keske hepsi senin gibi olsa