Bu sinirlilik gerginlik beni korkutuyor

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Slm arkadaşlar son günlerde çok gerginim sebep ne bilemiyorum belki de biliyorum ama zannetmiyor muyum? İş ev herşey beni çok gerdi, ençok da eşim geriyor 1 yaşında çocuğumız var çok aşırı üzerine düşüyor ne yedi nsl yedi ne kadar yedi kaşık hesabı yapıyor bunun gibi şeyler. Devamlı hesap verme durumundayım bu beni sinir ediyor, kendimle ilgilide öyle ses tonun neden öyle niye öyle dedin, ne demek istedin boğuyo artık beni. Kaç kere uyardım aynı şeyler. Artık en ufak birşeyde parlıyorum. Anksiyete ve panik atak rahatsızlığım var eşimin bu durumları iyice nüksettiriyo. Bebek deseniz o da huysuz bi bebek. Kafayı yicem die korkuyorum. Nasıl baş edicem ben bu sinirliliğimle bi akıl verin.

bende de anksiyete ve panik atak var canım
uzun süre ilaçlarımı kullanmadım ama söyledğin şikayetlerle dr um yeniden ilaca başlattı şimdi rahatım

Çarpık kentleşen toplumlarda stres yokluğu yok denecek kadar az..
Yani bir tek siz muzdarip değilsiniz, içinizi ferah tutup sakin davranmaya eşinizin hareketlerini azda olsa görmezden gelmeye çalışın.

Çarpık kentleşen toplumlarda stres yokluğu yok denecek kadar az..
Yani bir tek siz muzdarip değilsiniz, içinizi ferah tutup sakin davranmaya eşinizin hareketlerini azda olsa görmezden gelmeye çalışın.
Hiç böyle bir insan değildim gayet sakindim ama bünye artık sinyal veriyor galiba. Siz nasıl baş ediosunız tavsiyeleriniz varsa..

Kişiye göre stres atma metotları başkadır, ben genellikle çalışarak stresimi atarım siz belki iş ortamından bunala bilirsiniz. Yani stres atma yolları kişisel, kişiye özel olmalıdır. Kendi metotunuzu geliştirdiğiniz zaman ortada bir sorun kalmayacaktır

Başka bir konuyada yazmıştım.toplum olarak psikolojimiz bozuldu.artk hiçbirşeye tahammülümüz kalmadı.turkiyenin durumu haberlerde hep kötü şeyler duymak ve geçim sıkıntısı mahvetti bizi.

Başka bir konuyada yazmıştım.toplum olarak psikolojimiz bozuldu.artk hiçbirşeye tahammülümüz kalmadı.turkiyenin durumu haberlerde hep kötü şeyler duymak ve geçim sıkıntısı mahvetti bizi.
Doğru diosun arkadaşım bunlar yetmez gibi bi de evdeki sıkıntılar eklenince sinir yumağı olduk

Ben kötü birşey duymuyorum
Bir kanal neyse diğerine onun tekrarı ve biz herseyde mükemmeliz ve bütün dünyada bizi kıskanıyor kıskançlar :)

Katılmamak elde değil. Evde tv izlemiyoruz kızımdan dolayı. Bi misafirliğe gelip de akşam haberlerini gördüysem vay halime . Psikolojim alt üst oluyor. Gece haberlerinde ntv falan yetiyor. Maşallah birçok kanal kara haber tellalı gibi.

Sizin rahatsızlıklarınız bir yana ama sizce eşinizin bu düşkünlüğü normal mi?
Sizde bir sıkıntı göremedim. Kim olsa bu kadar müdahaleye çıldırır.

Sizin rahatsızlıklarınız bir yana ama sizce eşinizin bu düşkünlüğü normal mi?
Sizde bir sıkıntı göremedim. Kim olsa bu kadar müdahaleye çıldırır.
Psikolojik rahatsızlıklarda hasta insanlar asıl insanı hasta edermiş, eşimin durumu anormal ve takıntılı bi insan artık onu boşverdim ne kadar anlatsamda sar başa yapıyor, ben bu stresli durumdan nasıl kurtulurum ona çare aramaya başladım artık

Şöyle eşiniz bir şekilde tedavi alsa sizin için de iyi olmaz mı
Stresin kaynağı o çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…