Doktora gidiyorum panik atak ve anksiyete için, sanırım ilaçlar pek işe yaramadı.Sinirleriniz yıpranmış.. belli ki sinirlerinizi kontrol edemiyorsunuz,dra gidip yardım alın daha kötü bir depresyon geçirmeyin..
Doktora gidiyorum panik atak ve anksiyete için, sanırım ilaçlar pek işe yaramadı.
Slm arkadaşlar son günlerde çok gerginim sebep ne bilemiyorum belki de biliyorum ama zannetmiyor muyum? İş ev herşey beni çok gerdi, ençok da eşim geriyor 1 yaşında çocuğumız var çok aşırı üzerine düşüyor ne yedi nsl yedi ne kadar yedi kaşık hesabı yapıyor bunun gibi şeyler. Devamlı hesap verme durumundayım bu beni sinir ediyor, kendimle ilgilide öyle ses tonun neden öyle niye öyle dedin, ne demek istedin boğuyo artık beni. Kaç kere uyardım aynı şeyler. Artık en ufak birşeyde parlıyorum. Anksiyete ve panik atak rahatsızlığım var eşimin bu durumları iyice nüksettiriyo. Bebek deseniz o da huysuz bi bebek. Kafayı yicem die korkuyorum. Nasıl baş edicem ben bu sinirliliğimle bi akıl verin.
Valla bayadır kullanıyorum, ama bu ilacı yeni verdi pek etki etmediNe kadar süredir kullanıyorsunuz peki bu ilaçları?
Yardımcı olması çocuk konusunda oyalar oyun falan yapar. Evnişlerinde yardımcıdır hakkını yiyemem; ama bu kadar sorgu sual yapması beni artık iyice gerio, uyardım kaç kez tamam dio yine aynı.Yani zor bu durumda eşinizin sizi biraz idare etmesi gerekiyor.
Özellikle de bu kadar sorgu sual 'i bırakması lazım,hayrola bir tek kendi yavrusu mu ?
Veyahut bu kadar kaşık hesabına kadar karışıyorsa o kaşıktaki yemekleri kendi yedirmeye başlayabilir.
Üstünüzdeki yükü alabilir.
Çalışan bir bayan olarak sizi anlıyorum ve sabırlar diliyorum gerçekten zor hele ki yarın bir gün 1.sınıf sendromu daha zor olacak.Size eşiniz kesinlikle yardımcı olmak zorunda .
kocanız bir psikiyatra gitsin başak burcu mu kendisi?Slm arkadaşlar son günlerde çok gerginim sebep ne bilemiyorum belki de biliyorum ama zannetmiyor muyum? İş ev herşey beni çok gerdi, ençok da eşim geriyor 1 yaşında çocuğumız var çok aşırı üzerine düşüyor ne yedi nsl yedi ne kadar yedi kaşık hesabı yapıyor bunun gibi şeyler. Devamlı hesap verme durumundayım bu beni sinir ediyor, kendimle ilgilide öyle ses tonun neden öyle niye öyle dedin, ne demek istedin boğuyo artık beni. Kaç kere uyardım aynı şeyler. Artık en ufak birşeyde parlıyorum. Anksiyete ve panik atak rahatsızlığım var eşimin bu durumları iyice nüksettiriyo. Bebek deseniz o da huysuz bi bebek. Kafayı yicem die korkuyorum. Nasıl baş edicem ben bu sinirliliğimle bi akıl verin.
Kendimii gördüm açıkçasıYardımcı olması çocuk konusunda oyalar oyun falan yapar. Evnişlerinde yardımcıdır hakkını yiyemem; ama bu kadar sorgu sual yapması beni artık iyice gerio, uyardım kaç kez tamam dio yine aynı.
Yengeç canım, gerçekten gitmesi lazım takıntı adam resmen.kocanız bir psikiyatra gitsin başak burcu mu kendisi?
aynı manik depresif yengeç burcu kardeşim gibi o zaman.Yengeç canım, gerçekten gitmesi lazım takıntı adam resmen.
Ayni sorun bende de var eşim hatta evde herşeye karışıyor yardım da etmiyor.Slm arkadaşlar son günlerde çok gerginim sebep ne bilemiyorum belki de biliyorum ama zannetmiyor muyum? İş ev herşey beni çok gerdi, ençok da eşim geriyor 1 yaşında çocuğumız var çok aşırı üzerine düşüyor ne yedi nsl yedi ne kadar yedi kaşık hesabı yapıyor bunun gibi şeyler. Devamlı hesap verme durumundayım bu beni sinir ediyor, kendimle ilgilide öyle ses tonun neden öyle niye öyle dedin, ne demek istedin boğuyo artık beni. Kaç kere uyardım aynı şeyler. Artık en ufak birşeyde parlıyorum. Anksiyete ve panik atak rahatsızlığım var eşimin bu durumları iyice nüksettiriyo. Bebek deseniz o da huysuz bi bebek. Kafayı yicem die korkuyorum. Nasıl baş edicem ben bu sinirliliğimle bi akıl verin.
Benim eşimde yengeç ve çok takıntılı yaYengeç canım, gerçekten gitmesi lazım takıntı adam resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?