Sanal dünya,yalan dünya cümlesinin yalan olduğunu öğretti bana bu site..:1hug:
Aslında dışarıdaki dünyaymış gerçek olmayan,dost olmayan,elini uzatmayan..![]()
inanki banada öyle geliyor bazen laalem, sanki burasi daha dogru disarisi daha yanlis oldu

fiziksel olarak yaşlandığın gibi kkda da yaşlandın be sümbül sultan...
bu site bana ne veriyor...evlilik hazırlıkları yaparken buldum kkyı ben...o stresli dönemde hafifletti beni rahatlattı...abartmamam gerektiğini farkettirdi...evimde de internet vardı ozaman...her an nette kkdaydım...
çok şey öğrendim burdan...bazen de çok zorlandım...çok şey öğrendim çünkü senin de dediğin gibi kocaman zannettiğim sıkıntılarım küçücük oldu gözümde...neler yaşıyormuş insanlar dedim...şükret haline...
kusursuz bir aileye sahip olduğumu yeniden farkettim...
eşimle ilgili kafama taktığım şeylerin ne kadar genel yaygın olduğunu farkettim...
hayat bana nekadar cömert davranmış onu farkettim...
insanlar tanıdım, hiçbiri birbirine benzemeyen hatta bana benzemeyen, hatta bazı konularda taban tabana zıt...ama can...sıcacık...bir fincan çay içmediğim insanların bebeklerine sevindim, en sevdiklerinin vefatına üzüldüm, dua ettim onlar için...buradan tanıdığım bir canın evine gittim 8 saat mesafede, hem de eşimle...evinde uyudum...sabah bergamotlu çayını beğenmedim, dolaplarını karıştırdım normal çay var mı diye...yıllardır tanıdığınız kaç kişi ile yapabilirsiniz ki bunu...şahaneydi...
ama beni yorduğu zamanlar da oldu kknın...hakkımı savunamadığım zamanlar ki asla tahammül edemeiğim tek şeydir...boşver dedim...sen seni biliyorsun...bak boşver demeyi de öğrendim...bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunduğunu gördüm...bir kısım için doğrucu betiş bir kısım için kendini beğenmiş...ama dışarda da öyle değil mi...bir grup için sıcacık bir grup için buz dağı değil miyim...
hayatta var olan herşeyin burada da olduğunu bilmek çekiyor beni buraya...hayatta vereceğim tepkileri burada veremesem de boşverebiliyorum...bu yüzden de kkyı seviyorum...
ve belki en önemlisi gerçek yaşamımdaki yaklaşımlarım da burada geçerli...değer verdiğimin fikri önemlidir...tanımam yakın olmam gerekmez...benim için düşünce olarak değerli olmasını yazdığı herhangi bir cümle sağlayabilir...akıllı derim...ya da boşveerrrr...
Öncelikle hicte bile yaslanmadim gayet suh ve sahane bir hatunumdur ibretcigim

Evet tamamiyle zit oldugun bir insanla bile burda paylasimda olabilmen belki reelde yanindan bile gecmek istemedigin fakat burda seni ne kadar cok etkilendigni bende farkt ettim canim. Buda KK nin veridgi birsey, objektiv olarak bakabilmek ve olabilmek...
sanal da olsa, bir yaşam alanı burası da..
yaşam da nasıl irkiliyorsak,,ürküyorsak.. şaşırıp,üzülüp,sevinebilip, çoşabiliyorsak..
aynısı.. aynıları da yaşanıyor burada..
gerçek olduğu için,, samimiyet olduğu için,, gösterişten upuzak olduğundan..
en az yeterli geldiği için..
sen,klavyen,monitörün.. esasen sen önemlisin.. içinde ki seni çıkartabildiğin için seviyorum burayı...
görüşümü genişlettiği için.. genişletmeme yardımcı olanlar..
şükretmeme aracı olan yaşanmışlıklar..
yaradana şükürler olsun larım ardı ardına geliyor burada birçok zaman...
sanal da bir kaç kelâm, real de ki saatlere bedel olduğunu hissettirdiği için..
Gösteristen uzak, cok dogru bir söz canim, hatta gösteris yapsa bile ne yazar, tanimadigim bir insanin gösterisinden bana ne öyle degilmi??