Bu site size ne veriyor??

Sanal dünya,yalan dünya cümlesinin yalan olduğunu öğretti bana bu site..:1hug:
Aslında dışarıdaki dünyaymış gerçek olmayan,dost olmayan,elini uzatmayan..:delphin:

inanki banada öyle geliyor bazen laalem, sanki burasi daha dogru disarisi daha yanlis oldu:delphin:

fiziksel olarak yaşlandığın gibi kkda da yaşlandın be sümbül sultan...
bu site bana ne veriyor...evlilik hazırlıkları yaparken buldum kkyı ben...o stresli dönemde hafifletti beni rahatlattı...abartmamam gerektiğini farkettirdi...evimde de internet vardı ozaman...her an nette kkdaydım...
çok şey öğrendim burdan...bazen de çok zorlandım...çok şey öğrendim çünkü senin de dediğin gibi kocaman zannettiğim sıkıntılarım küçücük oldu gözümde...neler yaşıyormuş insanlar dedim...şükret haline...
kusursuz bir aileye sahip olduğumu yeniden farkettim...
eşimle ilgili kafama taktığım şeylerin ne kadar genel yaygın olduğunu farkettim...
hayat bana nekadar cömert davranmış onu farkettim...
insanlar tanıdım, hiçbiri birbirine benzemeyen hatta bana benzemeyen, hatta bazı konularda taban tabana zıt...ama can...sıcacık...bir fincan çay içmediğim insanların bebeklerine sevindim, en sevdiklerinin vefatına üzüldüm, dua ettim onlar için...buradan tanıdığım bir canın evine gittim 8 saat mesafede, hem de eşimle...evinde uyudum...sabah bergamotlu çayını beğenmedim, dolaplarını karıştırdım normal çay var mı diye...yıllardır tanıdığınız kaç kişi ile yapabilirsiniz ki bunu...şahaneydi...
ama beni yorduğu zamanlar da oldu kknın...hakkımı savunamadığım zamanlar ki asla tahammül edemeiğim tek şeydir...boşver dedim...sen seni biliyorsun...bak boşver demeyi de öğrendim...bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunduğunu gördüm...bir kısım için doğrucu betiş bir kısım için kendini beğenmiş...ama dışarda da öyle değil mi...bir grup için sıcacık bir grup için buz dağı değil miyim...
hayatta var olan herşeyin burada da olduğunu bilmek çekiyor beni buraya...hayatta vereceğim tepkileri burada veremesem de boşverebiliyorum...bu yüzden de kkyı seviyorum...
ve belki en önemlisi gerçek yaşamımdaki yaklaşımlarım da burada geçerli...değer verdiğimin fikri önemlidir...tanımam yakın olmam gerekmez...benim için düşünce olarak değerli olmasını yazdığı herhangi bir cümle sağlayabilir...akıllı derim...ya da boşveerrrr...

Öncelikle hicte bile yaslanmadim gayet suh ve sahane bir hatunumdur ibretcigim:delphin:
Evet tamamiyle zit oldugun bir insanla bile burda paylasimda olabilmen belki reelde yanindan bile gecmek istemedigin fakat burda seni ne kadar cok etkilendigni bende farkt ettim canim. Buda KK nin veridgi birsey, objektiv olarak bakabilmek ve olabilmek...

sanal da olsa, bir yaşam alanı burası da..
yaşam da nasıl irkiliyorsak,,ürküyorsak.. şaşırıp,üzülüp,sevinebilip, çoşabiliyorsak..
aynısı.. aynıları da yaşanıyor burada..
gerçek olduğu için,, samimiyet olduğu için,, gösterişten upuzak olduğundan..
en az yeterli geldiği için..
sen,klavyen,monitörün.. esasen sen önemlisin.. içinde ki seni çıkartabildiğin için seviyorum burayı...
görüşümü genişlettiği için.. genişletmeme yardımcı olanlar..
şükretmeme aracı olan yaşanmışlıklar..
yaradana şükürler olsun larım ardı ardına geliyor burada birçok zaman...
sanal da bir kaç kelâm, real de ki saatlere bedel olduğunu hissettirdiği için..

Gösteristen uzak, cok dogru bir söz canim, hatta gösteris yapsa bile ne yazar, tanimadigim bir insanin gösterisinden bana ne öyle degilmi??:delphin:

Ben Kadınlar Kulübünü yumurtlama tedavisi görürken genephone yazdığımda buldum..O kadar siteye girip çıkarken buraya üye oldum hemencecik..Tek paylaşımım gebelikle ilgili bölümlerdi..:delphin:
Gerçekten dermansız derdimin olmadığını gördüm.(Şükürler olsun)
Reelden daha çok şey öğrendim ben kendi adıma..Bir platform var ve her çeşit insan var..Kimisi kocasından şikayetci,kimisi bebeğine ağlıyor,kimi aldatılmış,kimi kayınvalidesini şikayet ediyor,kimi saç rengini soruyor,kimi basurunu..benneyaptımki
Öyle bir gökkuşağı ki burası..
İçinde her rengi barındırıyor..Ama her rengi..:1rolleyes:
Kafama bir şey takıldığında hala daha da burdaki kadınlardan öğrenebiliyorum..
En güzel yanıda kocaman bir destek ordusu var..:1hug:
Giremediğim zamanlarda çok özlüyorum ben kendi adıma burayı..Gözümde tütüyor..
a.s.

Güldüm, ağladım, eğlendim, mutlu oldum..
Yakın hissettim yaklaıştım,sinirlendim uzaklaştım,
Dert dinledim, derman bulmaya çalıştım,
İnsan tanıdım, gözlem yaptım,
Şükretmeyi arttırdım..
Gerçek hayatın sanaldaki kopyasıyla tanıştım..

Sonuç; hepsine devamm..

KK bana bir sürü Melek verdi.Aslında benim yaşantımın uzantısı, devamı oldu kk.

Ne diyebilirimki merak ettiklerim, sevdiklerim ,durmadan düşündüklerim ,saygı duyduklarım ,dua ettiklerim,sürekli birlikte olmak istediklerim var burada bunun için seviyorum kkyı.Arkadaşlarım,dostlarım için seviyorum.Onlardan biri eksilse içim acıyor yada birine birşey olsa kendimi kötü hissediyorum.
Ya sayfa önümde 2 saattir düşünüyorum ve ben gerçekten çok sevdiklerim için buradayım .Pcde oturup boş bakmıyorum hiç bir zaman! dolu dolu gözlerle bakıyorum.Işıklar yanıyormu bakıyorum.Bloglarına bakıyorum yazdıklarına iyilermi değillermi diye anlamak için.Takip ediyorum sevdiklerimi kah gülümsüyorum onlarla kah ağlıyorum:delphin:
Anlıyorsunuz beni değil mi?Bunları yazarken bile neyi anlatmak istediğimi bir çok kişinin anladığını biliyorum ve bunun huzurunu yaşıyorum.Kendimi ifade edebilmenin huzuru....
Birde merak ediyorum Bizler kkya neler neler vermiyoruz ki!yerimseniben

yazacak onca şey var ama ben en önemlisini dile getiricem ki o da;
bu sitede sıyrıldım cocuklugumdan ve büyüdüm ben...

Senmi büyüdün????benneyaptımki

yazıcak o kadar çok şey varki aslında ama yazamayacağım uzun uzadıya :delphin:
iyi yada kötü çok şey öğrendim bu siteden çok dersler çıkardım kendime
ama son zamanlarda farkettimki paranoyak etti bu site benibenneyaptımki

Kendini fazla vermeyecegin ilosum, yoksa cidden paranoyak hale gelebilirsin-tatlicadiarzu-

KK bana bir sürü Melek verdi.Aslında benim yaşantımın uzantısı, devamı oldu kk.

Ne diyebilirimki merak ettiklerim, sevdiklerim ,durmadan düşündüklerim ,saygı duyduklarım ,dua ettiklerim,sürekli birlikte olmak istediklerim var burada bunun için seviyorum kkyı.Arkadaşlarım,dostlarım için seviyorum.Onlardan biri eksilse içim acıyor yada birine birşey olsa kendimi kötü hissediyorum.
Ya sayfa önümde 2 saattir düşünüyorum ve ben gerçekten çok sevdiklerim için buradayım .Pcde oturup boş bakmıyorum hiç bir zaman! dolu dolu gözlerle bakıyorum.Işıklar yanıyormu bakıyorum.Bloglarına bakıyorum yazdıklarına iyilermi değillermi diye anlamak için.Takip ediyorum sevdiklerimi kah gülümsüyorum onlarla kah ağlıyorum:delphin:
Anlıyorsunuz beni değil mi?Bunları yazarken bile neyi anlatmak istediğimi bir çok kişinin anladığını biliyorum ve bunun huzurunu yaşıyorum.Kendimi ifade edebilmenin huzuru....
Birde merak ediyorum Bizler kkya neler neler vermiyoruz ki!yerimseniben

Güzel yorumunuz icin tsk. ederim....KK yi KK yapan bizleriz zaten bence...öyle degilmi?

Birbirini hiç tanımayan belkide hiç görmemiş kişilerin dertleri için çözüm üretmesi mutluluklarını paylaşması acılarında sıkıntılarında dualarıyla destek olması her daim yanında olduğunu hissetirmesi bazen bir abla gibi nasihat etmesi vb.... ve hatta daha fazlası
başka bir yerde varmı bu iletişim başka bir yerde varmı böyle güzel arkadaşlık ..
İyiki burdayım k.k çok seviyorum

bu site bana nerdeyse aklıma takılan bütün sorular için bir cevap veriyora.s
bir dee kesinlikleeee bağımlılık yapıyor, çok samimi seviyeli bir ortam var:lepi:
pek çok daa dostum var burada:1hug:

Güzel yorumunuz icin tsk. ederim....KK yi KK yapan bizleriz zaten bence...öyle degilmi?

Anlıyorsunuz beni değil mi?Bunları yazarken bile neyi anlatmak istediğimi bir çok kişinin anladığını biliyorum ve bunun huzurunu yaşıyorum.Kendimi ifade edebilmenin huzuru....:hooray::hooray:a.s.

bu kadar farklı hayatları asla göremezdim..
bu kadar değişik bakış açılarını asla öğrenemezdim gibi geliyor bana..
bir çoğunu çok içten çok samimi, bir kısmını ahlak bekçisi, bazıları çok bilgili esprili bulduğum bu kadar kadının birarada bulunduğu bir topluluk azdır sanırım..
aklım ne takılırsa takılsın burda bir cevabı var..
kimseyi yüzyüze tanımıyorum ama bazı nickleri görünce gerçek bir arkadaşımla karşılaşmış gibi oluyorum..
ha bu arada son zamanlarda burası sayesinde ben de paranoyaklaştım o da ayrı bi konu:delphin:

cilt bakımı ; güzellikle ilgili bir şeyler ararken buldum KK'yı... sonra üye oldum ve derdim var topiklerinde hep birilerine bir şey yazmaya çalıştım... destek olmaya...
en zor günümde destek ; akıl alabileceğim bir yer oldu sonra... çok da yardımı oldu ... son 4 aydır hergün acımı paylaştığım bir dostum gibi... içinde bi sürü arkadaş barındıran ... benle aynı acıyı paylaşanların dertlerine daldım kendimi unuttum ; bazen de geyik topiklerde neşe bulmaya çalıştım...
bu aralar günlükte içimi dökmeye de başladım...

eee inşallah bir gün evlilik hazırlığı ; hamilelik topiklerine de el atacağım...

seviyorum burayı ; burda samimi davranan herkesi... :)

bu kadar farklı hayatları asla göremezdim..
bu kadar değişik bakış açılarını asla öğrenemezdim gibi geliyor bana..
bir çoğunu çok içten çok samimi, bir kısmını ahlak bekçisi, bazıları çok bilgili esprili bulduğum bu kadar kadının birarada bulunduğu bir topluluk azdır sanırım..
aklım ne takılırsa takılsın burda bir cevabı var..
kimseyi yüzyüze tanımıyorum ama bazı nickleri görünce gerçek bir arkadaşımla karşılaşmış gibi oluyorum..
ha bu arada son zamanlarda burası sayesinde ben de paranoyaklaştım o da ayrı bi konu:delphin:

evet çok farklı yaşamlar ; dertlere ; bildiğimden başka bir dünyaya da tanık oluyorum hergün... yaşamadan tecrübe ediniyorum... herkes bu kadar şanslı olmasa gerek ... :)

ben de geceleri uykuya dalmadan burdaki bazı arkadaşlarım için dua ediyorum... :Saruboceq:

evet çok farklı yaşamlar ; dertlere ; bildiğimden başka bir dünyaya da tanık oluyorum hergün... yaşamadan tecrübe ediniyorum... herkes bu kadar şanslı olmasa gerek ... :)

ben de geceleri uykuya dalmadan burdaki bazı arkadaşlarım için dua ediyorum... :Saruboceq:

ben de dua ediyorum. gece uykum kaçtığında aklıma birşey gelirse burdan biriyle ilgili sabah işe gidiyim de yazayım belki bir faydası olur diye düşünüyorum..

ay ne bilim ben ne katıyor:delphin:. Ama 5 senedir burdayım. Ömrümü yedi ömrümümirmirmirmir

özellikle nöbetçi olduğum akşamlar bi sürü arkadaş toplanmış da çene çalıyomuşuz gibi geliyo bana..,:içelim:
güzel bi paylaşım sitesi olduğunu düşünüyorum..

herkesin birbirine destek olduğu acısı ve tatlısı ile :enbuyukkk:

Back
X