Bu site size ne veriyor??

K.Kbenim psikolog doktorum.Çünkü çok çok sıkıntılı yıllarımı yaşadığım bir dönem olan 2007 de keşfettim bu harika yeri.Gercekten ben burda tam olarak terapi gördüm ve kendimi iyi hissetmemi sağladı burası bana.Ayrıca süper faydalı şeyleri de burda okuyarak bilgime bilgi kattım.Bazen arkadaşlara dert ortağı olmak bazende derdime derman olunması bence bu siteyi vazgeçilmez yapıyor.hepinizi seviyorum arkadaşlar.............

bazı kötü olayları yaşamadan tecrübe sahibi oluyoruz...merak ettiklerimizi yaşayanlarla sıcağı sıcağına tartışıyoruz,öğreniyoruz..halimize şükrediyoruz bazen..binlerce farklı karakterin ,kişiliğin olduğu bi forumda,forum kuralları sayesinde,hoşgörülü olmayı,insanlara saygı duymayı öğreniyoruz...dertlerimize çare arıyoruz..becerebilidğimiz kadar çare oluyoruz,en azından deniyoruz..İyiki denk gelmişim bu siteye..

hayata ..hayatıma dair her şeyi buluyorum bu sitede..
mutlulugu...üzüntüyü..aşkı sevgiyi..özlemi..korkuyu..acıyı..ihanet..ayrılıgı..dostlugu..anneliği..ablalıgı..iyi insanlığı..
daha sayamadıgım aklıma gelmeyen her şeyi...

bana bi avuntu oldu...tek değilmiş bi çok insan sorun yaşıyomuş üzüntüler varmış bunları okudum..
gözümü açtı yani..
çevreme bakmamı sağladı..yalnızlık hissimi azalttı birazda olsa..
bunun dışında bana faydası olacak bi çok şeyide öğrendim..
benim için çok iyi oldu.

tam olarak ne ararken buldum burayıı hatırlamıyorm ama evlendıgım gunden berı hayatımı bu soguk yabancı sehırdekı yalnızlıgımı dolduran,gönlümdeki kırıklıkları tamirde bana yardımcı olan,kimsesizligmde benim de ailem dostlarım var diye gönlümü avutan,birşekilde hayata tutunmamda hatta hayatı öğrenmemde bana yol arkadası olan,bazen akıl verıp bazen aklımı karıstıran cok kıymetlı cok sıcak bır yuva burası benm ıcın..
evlılıgımn güncesi gibi onunla yasıt tanısıklıgımız..benım ıcın cok kıymetlı bır dost,hergün yapılması gereken bir rutin değil burayı ziyaret bir aşk adeta..bağımlılık gibi ama faydalı tabi..birsürü can dostu arkadsn ablan oluyor bır anda..kmlerce uzakken birbirne aynı şeye üzülüp sevinebiliyorsun..sanal değil burası bence farklı bir büyüsü var..herkese bişey kattıgı kesin..
aslında buranın eski kedisiydim ben şimdi bir başka kimlikte sıfırdan tanısıyormusum gibi görnse de bu aileyle aslında buranın yerlisiyim ben de..tek fark isim değişkliğiyle..ama eski adımı yerimi cok özluyorm cok..
iyi ki varsın be kk..ya olmasaydn halim niceydi..

Back
X