Sivilceli Ciltler bu sivilceler beni delirtecek!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
288
Benim yüzümde sivilce çıkıyor yalnız tek taraflı çıkıyor. hep sağ tarafımda dolup taşıyor. 1 sene önce kan testi yaptırmıştım hormonlarımda birşey çıkmamıştı. Bu sivilceler çok büyük olmasada her geçtiğinde iz bırakıyor, sağ tarafımda böyle böyle 10-15 tane küçük iz oldu. Eczanedeki bir cildiyeciye göründüğümde iz için kullanılan ilaçlar var ama sana ağır gelir gerek yok öyle çok izin yok sivilcende oynamazsan iz bırakmaz, çünkü cilt onu yok etmeye odaklıdır dedi. ben izler için madecassol sürüyorum sadece. abur cubur olarak kahvaltıda nutella yerim bi ayrıca düzenli spor yapan birisiyim öyle hamburgerle vs çok aram yok.. bu sivilceni ilk çıkma anında onu pıstırabileceğim bir yöntem var mı? öyle limon süreyim 10 dk kurusun vs yetmiyor bana daha etkili birşey lazım :cry:

Gerçekten faydası oluyor mu? Sabahları mı sürmek gerekiyor, yoksa geceleri mi? Biraz açıklarsanız sevinirim..
İlk defa duydum da..

Ben gece rutinimi komple yazayım olmadı, 3 aya yakındır kozmetik ürünleri temizleyicileri tonikleri vs bıraktım, keçi sütü sabunu ile yüzümü yıkıyorum lavanta suyu ile siliyorum toniğim o, üstüne hyaluronik asit serumu sürüyorum serum 15 dk kaldıktan sonra çay ağacı yağını sürüyorum

Ben bu rutinin faydasını gördüm, hani sivilce olmasa da ciltte pütürlük falan olur ya onlar gitti

Haftada 2 kere de karbonat ile peeling yapıyorum 2 tatlı kaşığı yoğurda 1 tepeleme çay kaşığı karbonatı karıştırıp yüzümde az bekletip ovalayarak çıkarıyorum ya da vaktim yoksa karbonatı az suda karıştırıp yüzümü ovuyorum

Sağ tarafında çıkıyor hep cunku orayı daha kolay sıkabiliyorsun..

Kendımden biliyorum..

Aynı sorunu yaşadım .önce 1 seneye yakın krem tedavileri verdi doktor .baktık geçmiyor inatla aynı yerde üst üste tekrarlamaya ısrarla devam ediyor zoretanin tedavisi görmeye başladım .çözüm oldu mu suan için evet ama ilerisini bilemiyorum.

Oynamazsan iz bırakmaz koca bi yalan. Oynamadigim halde izi kalan sivilcelerim oldu.

Ultrason a girip kist var mi DİE baktirdin mi? Pkodan da olabiliyo

Pıstırır:) mi bilemem ama ben her gece limon suyu suruyorum . Hatta konumda var bakabilirsiniz. Zaman içinde lekeler azalıyor sivilceler bitiyor..

Limon çok keskin değil mi ben de denedim bayağı yaktı suyla karıştırıp yapiodum bi ara onu da biraktim

Bebek pudrasıyla gül suyunu karıştırıp sür iyi geliyor :)

Aynı sorunu yaşadım .önce 1 seneye yakın krem tedavileri verdi doktor .baktık geçmiyor inatla aynı yerde üst üste tekrarlamaya ısrarla devam ediyor zoretanin tedavisi görmeye başladım .çözüm oldu mu suan için evet ama ilerisini bilemiyorum.
sizin sivilceleriniz de adet zamanı veya adetten sonra mi çıkıyor? bir de çok az Fındık Fıstık yeseniz dahi hemen coşuyor mu?

sizin sivilceleriniz de adet zamanı veya adetten sonra mi çıkıyor? bir de çok az Fındık Fıstık yeseniz dahi hemen coşuyor mu?
Sivilcelerimin yeme içme Regl süreci ile alakası yoktu .sürekli aynı yerde tekrar ediyordu .zoretanin sürecinde de hep tekrar ediyordu aşırı inatçı sivilcelerdi.Doktor ergenlik den sonrada devam eden sivilcelerin çoğunluğu yumurtalik kistler bağlı olduğunu ve kendini tekrarladigini söylemişti .

X