Bu Sizce Normal Mi ?

Evleri yanımızda zaten.Ama dukkanlarindalarmis.Kizdigim su her sene kurbana ortak olurlar.Ama çalışmaya gider.Kurban Bayramı'nda etini başkaları keser.Evlerine babam taşımak zorunda mı ?
Bu sene getirdiniz iyilik görev olur önünü kesmezseniz her sene size güvenirler..Ne zorlukla taşıdığınızı iki tarafa da anlatın bir dahakine getirmem diye

Akraba diye de kullanmasınlar başkalarını. Bu konuya ben de sinir oluyorum. Amcama, kuzenlerime şehir dışından gelen eşyaların yol parasını hem babam öder hem de o teslim eder. Niyeymiş? Arabası varmış. Beleş taksici mübarek. Böyleleri yok olsun gitsin.
Ben de sinir oluyorum zaman zaman ama öyle deme boşver. Akraba işte, var olsunlar ama uzaktan daha sevimliler.

Bu sene getirdiniz iyilik görev olur önünü kesmezseniz her sene size güvenirler..Ne zorlukla taşıdığınızı iki tarafa da anlatın bir dahakine getirmem diye
Demek istediğim bu birkere olur rica edilir tamam adam her sene para kazanacak.Kiyma çekecek kurban kesimine gidecek seninle ortak olacak sen onun etini hem kesip pay edip hemde evine tasiyacaksin olurmu.

Yeri gelir benimde isim düşer.Ama ben karşılığıni vermeye çalışırım.Utanirim.
Aynen mesela para ödetme bence çok saçma. ordinary ordinary in babası paralarını veriyormuş. Adamın benzin ve ödediği parayı verselerdi beddua yemezlerdi. Benim bir şey isterken yüzüm kızarır amcamdan bazen arabasını isteriz ama tüpünü fulleriz. Mutlaka bir şeyler alırız çocuklarına gönlünü hoş tutmaya çalışırız. İnsanlardaki umursamazlık Can sıkıcı.

Aynen mesela para ödetme bence çok saçma. ordinary ordinary in babası paralarını veriyormuş. Adamın benzin ve ödediği parayı verselerdi beddua yemezlerdi. Benim bir şey isterken yüzüm kızarır amcamdan bazen arabasını isteriz ama tüpünü fulleriz. Mutlaka bir şeyler alırız çocuklarına gönlünü hoş tutmaya çalışırız. İnsanlardaki umursamazlık Can sıkıcı.
Babam o kadar da yapmaz.

Ben de sinir oluyorum zaman zaman ama öyle deme boşver. Akraba işte, var olsunlar ama uzaktan daha sevimliler.
Ay keşke uzakta olsalardı 🤣🤣 Olsa ne olur? Bir aramayla "Alo x, zıkkımları otogardan teslim al. Zıkkımın yarısını kızıma ayırım, zıkkımın kökünü yapacak."

Her türlü sıkıntı. Bu aralar baba tarafına zaten kılım.
Ben anne tarafına sogugum.Cunku annem ölünce yeğen gibi ilgi göstermediler.Annemin 6 kardeşinden 2 sinden ilgi gördüm.Hatta düğün var teyze oğlumun düğünü.Teyzemin hatrina gidicem.Gelin almaya da katılmak istemiyorum.

Babanıza destek olarak böyle böyle aranızı düzeltirsiniz belki E elifnurbeyza
Babamla benim aram çok iyiydi.Ozellikle.annem.oldukten sonra annemden çok babama düşkünüm hatta eş kişisi bile meftun diyor.Ama abartıyor.Babamla hayatım boyunca etmediğim kavgaları son 2 ayda ettim.Ama savunma falan değil üzerime sinir baskı ile geldigi için.

Back
X