- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.446
- 158
- Konu Sahibi armenizmir
O türde insanların olduğu ortamlara girdiği sıklıkta olur.Eğer bundan şikayet eden bir arkadaşınız(!) varsa ortamını değiştirsin.Peki bu ne sıklıkla olur?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O türde insanların olduğu ortamlara girdiği sıklıkta olur.Eğer bundan şikayet eden bir arkadaşınız(!) varsa ortamını değiştirsin.Peki bu ne sıklıkla olur?
Onu dememek için herturlu iyiliğe mutevazilige, tevazuya hatta sırf öyle denmesin diye haketmeyen insanlara değer vermeye kadar giden bir iyilik var ortada öyle diyeyim.Ha bu arada "Güzelim diye beni kıskanıyorlar." diyen kadın varsa da o da iticidir.
Bu arkadaşınız güzel olduğunu düşündüğü için girdiği ortamlarda kendisine surat asıldığını düşünüyor ve sırf bunu dedirtmemek için kendinden ödün veriyorsa bence derhal bir psikologa gidip görüntüsüyle yani kendisiyle barışsın , güzel ya da çirkin olması fark etmez.Burda sorun insanların düşüncelerini bu kadar çok önemsiyor olmak.Onu dememek için herturlu iyiliğe mutevazilige, tevazuya hatta sırf öyle denmesin diye haketmeyen insanlara değer vermeye kadar giden bir iyilik var ortada öyle diyeyim.
Yas 30 a az kaldi cnm:) Ben hep oyleydim ama mutlaka soylerim de ne guzelsiniz diye icimde tutamamBu şekilde hoş cevap yazan bir üye daha vardı ikinizinde profiline girip yaşına baktım:)yazmıyor:/ acaba bu güzel bakış açısı ileriki yaşlarda mı oluyor diye:/
ortamda erkek varsa diğer kadınlar eğerki kendilerine yada partnerlerine güvenleri yoksa güzel bakımlı seksapelliği yüksek başka bir kadının ortamda bulunmasından hoşnut olmaz, kıskançlık girer işin içine, birde hafif meşrep gözüyle bakarlar genelde seksapelliği olan kadınlara o nednele bu dedikleriniz olur .. ama çok takılmamak lazım bence..Hemen baştan belirteyim konuyu kendim için açmadım. 3 kişilik bir arkadaş gurubuyla yorumlarınızı merak ediyoruz...
Şöyle ki; içinizde ya da cevrenizde tanıdığınız, seksapelliği yüksek, bakımlı güzel olan hanımlar hemcinsleriyle sorun yaşıyorlar mı? ( lütfen güzellik konusunda objektif olmaya çalışalım) mesela bir ortama girildiğinde diğer yüzler asılıyor mu? Ne kadar iyi davranırsanız davranın, pozitif olursanız olun hep soğuk tepkiler alıyor musunuz?
Edit: soru ortama giren güzeli kıskanır mısınız? Değil. Dikkat.
3ünüzde güzelsiniz ve bu tavırlarla karşılaşıyorsunuz anlaşılan.eğer öyleyse aldırmayın hiç."Haset bir ateştir,önce sahibini yakar"demiş büyükler.Böyle cevaplar ne hoş ikiniz içinde:) nerelerde sizler gibi kadınlar merak ediyoruz:)