- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ülke değil b.ok çukuru mübarek. çıkamıyorsun çünkü çıktığın zaman bunlar oluyor. yargı yolu bile kapalı.
çükleri düşesice...
Boyle durumlarda sessiz kalmamak lazim, plakayi alip polise sikayet etseydiniz polis dayagi eslinde guzel bir karakol gecesi gecirirdi bir daha da kolay kolay cesaret edemezdi boyle seye
Aksam saatlerindeki derslerw gidesim gelmez benimde bazen. Hep duraga kadar bir arkadasim birakir mutlaka. Nasil sindirmisler bizi. Arsiz insanlar.. Hangi sehirde okudunuz bu arada? Merak ettimBen üniversitedeyken ikinci ögretimdim. Bombos sokaklardan gecerdim yurda dönerken. O nasil bir korku, o nasil bir ölüme yaklasmak.. Yurdun kapisina vardigimda dünyalar benim olurdu, bugün de bana birsey olmadi diye. Her seferinde öyle cok sevinirdim ki. Bir keresinde bir grup erkek üzerime yürümüstü korkutmak icin pislikler. Kulakliklarimi sonuna kadar acardim ses duyup daha da korkmamak icin. Ve bulundugum sehirde söyle birsey duymustum ki asil bu beni daha da korkutur. Sokakta bir kadina tecavüz ediyorlar götürüyorlar mi neymis. Feryat figan kadin tabi imdat diye yardim istiyor. Ve halk perdenin arkasinda bakip sonra geri cekiliyor. Bunu bana bir arkadasim anlatmisti sahit mi olmus tam hatirlamiyorum. O mu duymus birinden ne bilmiyorum. Ama herkesin bu kadar görmezden gelmesi, asil cehennem budur. Bulundugum sehir muhafazakardi ve o saatte dolarsirsa hak ediyor kafasindaydi galiba. Bütün ögrenciler o***u onlar icin.
Yahu hic mi evladiniz yok, bizler de ana baba kuzusu degil miyiz? cok hakaret duydum arkadaslara edilen. Kolu acik giyiniyor diye teyzelerin laf soktugu. Kocamizi elimizden aliyonuz diye oda arkadasima cemkirmis bir tanesi. sizin yüzünüzden oluyor diye. Genellemeye bak.
Batmisiz biz. Bu ülkede kadin olmak ne zor. Insanlik kalmamis ki.
Su an yurt disindayim ve kimse dönüp bakmiyor. Rahatsiz eden tipler varsa biliyorum ki yine bizimkiler. Küfürler ediyorlar bagira cagira.
Ne olacak bu halimiz. hatirladim yine o korktugum günleri. Bir daha yasamamak icin evden cikmamaya raziyim. O nasil bir korkudur..
Diger ulkelerde bu kadar az olmasi bize gore bence bizim insanimizin cinselligi tabu olarak gorup cinsellige ac olmalari..]Şerefsizler onların kizkardeşleri, anneleri...........yokmu olgun yaşta birisiyim,gençkizligimda burda geçti, hiç bir zaman alman erkekleri tarafından rahatsız edilmedim, ne sözleriyle nede baķışlarıyla saat kaç olursa olsun
TR en sinir olduğum şey laf atmalar göz atmalar
aynı şeyler onlara yapılsa nolur
Bunların hepsi hayvan ülke olarak şu düştüĝümüz hale bak. YAZIK
yapacak bişiy yok kızlar yani bu ülke böyle. sizde yalnız başınıza sokağa çıkmayacaksınız. ortalık kötü. seni taciz etmese başkasını edecek yani.
canım yorumdaki ironiyi anlamamışsın anlamadan etmeden saldırma bari.Oldu o halde uçkuruna sahip olamayan pis herifler yüzünden eve kapanalım. Bir kadın olarak böyle bir yorumu nasıl yapabiliyorsunuz anlamıyorum. İsyan edeceğinize kuzu kuzu durumu kabullenmişsiniz. Pes doğrusu
canım yorumdaki ironiyi anlamamışsın anlamadan etmeden saldırma bari.
Bu mudur?yapacak bişiy yok kızlar yani bu ülke böyle. sizde yalnız başınıza sokağa çıkmayacaksınız. ortalık kötü. seni taciz etmese başkasını edecek yani.
canım ironiyi anlamadıysan uzak dur istersen, polemikse derdin benden sana iş çıkmaz. gerçek düşüncem bile olsa o da benim görüşüm derdim, bu kadar basit yani.Bu mudur?
Elin ahlak yoksunu pisleri yüzünden bizler kocamız babamız arkadaşımız olmadan dışarı çıkmayalım.Oldu başka?
Size kesinlikle katılmıyorum çok yanlış.
benim ironi anlayışım da böyle arkadaşım, ne yazacağıma siz karar verecek değilsiniz. gece gece polemik yaratmayın isterseniz.Türkiyedeki binlerce kadın cinayeti,tecavüzünden sonra bu konunun ironi yapılmayacak hassasiyette bir konu olduğunu düşünüyorum
Tartışma peşinde olan sizsiniz,ben size gayet saygılı bi şekilde fikrimi belirttim,benden size iş çıkmaz falan ne demek ben sizin şu takındığınız üslupla konuşmadım.canım ironiyi anlamadıysan uzak dur istersen, polemikse derdin benden sana iş çıkmaz. gerçek düşüncem bile olsa o da benim görüşüm derdim, bu kadar basit yani.
yanlışsa yanlış o da benimle alakalı bişey canım, kimseyi ilgilendirmiyor. isteyen istediği gibi anlamakta özgür, umrumda değil, olmak zorundada değil. herkesin fikri de ironiside kendine.Tartışma peşinde olan sizsiniz,ben size gayet saygılı bi şekilde fikrimi belirttim,benden size iş çıkmaz falan ne demek ben sizin şu takındığınız üslupla konuşmadım.
Ayrıca yazdığınız yazıda ironiye dair hiçbirşey göremedim olmamış yani siz ironiyi çok yanlış anlamışsınız.
Bi kadina tacizin karsiligi ne olacak o zaman? Guzel bi pataklama dogru orantili olur TADINA BAKACAGIM diyen soysuza.Polisin orantisiz guc kullanmasina da karşıyım aslinda. O korkuyla o karanlikta odlemisken yapamadim maalesef. Ben de pisman oldum da sonra iş işten geçti tabii
Bi kadina tacizin karsiligi ne olacak o zaman? Guzel bi pataklama dogru orantili olur TADINA BAKACAGIM diyen soysuza.
Ozgecana yapilan insanlik disi iskence ve katliamdan sonra suclu yakalandi icim sogumadi. Sonra hapishanedeki mahkumlarin sucluya odettigi bedellerin haberleri geldikce icime bi su serpildi. Denklik oyle olur iste oranti odur