Bu son ne zaman !!!!

ekes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
118
0
46
Ankara
Sözcükler kayıpsa, temas bitmişse, aynı yatakta yatmıyor, akşam ve haftasonları ayrı odalarda oturuyorsanız, konuşmalar çocukla sınırlanmışsa, başlamıştır ayrılığın sessiz habercileri aranızda gidip gelmeye... Önce kalpte atmaya başlar ayrılık fikri sonra akılda büyür... Dile dökülecek tüm sözlere tek engel evdeki miniktir, ondan ayrı kalmaktan korkmak, onu kaybetmeyi göze alamamaktır... Kadere lanet edip susarken ölür yürek yavaş yavaş…

bence bu kadar karamsar bakma canım..herkesin evliliğnde böyle dönemler olur illa ayrılık habercisi diye yorumlamamak lazım.aranızdaki sevgi ve dialogu arttıracak bazı şeyler sayesinde bu durumdan çıkabilirsiniz.tabi bu sizin zevk ve seçimlerinize göre değişir ve adım atması gerekenler sizlersiniz.geçici bir dönem düzelecek gözüyle bakarsan hem mutsuz olmazsın hem de böyle inandığın için o yolda adımlar atarsın.

Neden hem kendinize hem de bebenize bu işkenceyi yapıyorsunuz ki?
Kadın "ben bebemi istemiyorum" demediği sürece hiç bir hakim evladınızı babasına vermez ki!
Azıcık haklarınızı araştırsanız oturup üzülmek yerine... Belki daha iyi olur..

bu sğukluğun nedeni ne acaba.
ne oldu da bu kadar koptunuz.
en azından sen ne tahmin ediyorsun.

Dün itiraf.com'da çıkan itiraf buraya neden kopyalanıp yapıştırılır ki?

Dün itiraf.com'da çıkan itiraf buraya neden kopyalanıp yapıştırılır ki?

Kırkyıl düşünsem burdaki yazıyı google kopyalamak gelmek aklıma.sebei şu olabilir,hanımefendini şuan dertlidir farklı sitelerde derdini paylaşmak istemiş olabilir.bu çok da abes bişey değil bence

Kırkyıl düşünsem burdaki yazıyı google kopyalamak gelmek aklıma.sebei şu olabilir,hanımefendini şuan dertlidir farklı sitelerde derdini paylaşmak istemiş olabilir.bu çok da abes bişey değil bence

Googlea kopyalamadım. Az önce itirafları toplu okurken gözüme çarptı, e ben bunu gördüm diye. Orada yazan kişiyse bilemem, nickin aynı olacağını zaten sanmıyorum ama şehir, yaş falan da farklı. O sitede itiraflar onaylandıktan sonra yayınlanır ve bu hemen ertesi gün falan olmaz, uzun sürer. dediğiniz gibi güzel denk gelmiştir herhalde. Neyse.

Evlenmeden evvel mutlu bir ic dunyaya sahip olanlarin evlendiklerinde de genellikle mutlu olduklarini.Evlenmeden evveli mutsuz bir bakis acisi olan,mutsuz tiplerin evlendikten sonra da ayni bakis acilarini devam ettirdiklerini anlatmisti Psikiyatrist Doc.Dr.Sefa Saygili.Yapilacak olan mutlulugunuzu kocanizin ilgisine baglamamak kendi ic dunyanizi zenginlestirip bagimli olmak degil ama bagli olmak...Unutmayin evlilikte mutluluk bakis acinizi degistirmekle mumkundur.Evet minik bir cocugu ileride baba kompleksiyle tek basina savunmasiz birakmamak icin bu kutsal fedakarligi yapin ve esinizle birlikte mutlu olmaya calisin.Sizdeki fedakarlik ondaki duvari yikacaktir.Sonucta kimse prens ve prenses degil ama ruhunuzu huzura kavusturmadikca dis etkenler bu huzuru saglayamaz.Kendinizi bilgiyle,duayla,sanatla gelistirin.Evliliginizi sorgulamak isterseniz de dogru cevap kisiden kisiye degisir birisinin tecrubeleri sizin hayatiniza hic uymayabilir.Amma degismez gercek:Sevgi verdikce gelisirsiniz,siz mutlu olursunuz karsi anlamasa bile.Veren el , alan elden ustundur.Sevgilerimle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…