Bu son olsun!!

Cesaret edebilir miyim... etmeliyim farkındayım.. sonra acele karar verdim diye pişman olur muyum...
Niye edemeyesın yavrum? Suan kaza yapsan kan lazım olsa hayatının kurtulması ıcın kanı uymuyor sana adamın, oksijende degıl kendısı e Bı brad Pitt e olmadigina gore, ne bir cikarın var ne bir saygı duyman gereken durumun.

Kendine duy o saygıyı ve dehle gitsin. Zaten merak etme, egosu zedelenecegı ıcın pesinde dolanır bitmez yanı
Biterse de biter, dısarı si guzel seven saygılı adam doludur yeter ki sans ver.

Kendine duydugun saygı ona duydugun sevgiden buyuk olsun, böylece kimse seninle bu sekilde konusamaz.

Hayatinda olup seni boyle sacma sapan seylerle uzecegine hic olmasin daha iyi, degil mi? Bu kadar uzerine dusunmeye degecek birine hic benzemiyor.

26-28

Bilmiyorum

Tamamen umursamıyor değil hayatımda olanlarla ilgili anlayışlı ama bu tarz konularda çok rahat
Umursasa suan meme ıcın rest cekıp keyfine bakmaz, ya kız beni terk ederse diye korkar kendını affettirmeye calısır dı. Farkındaysan suan yanında seni tanımayan insanlar var, o yok?

Niye edemeyesın yavrum? Suan kaza yapsan kan lazım olsa hayatının kurtulması ıcın kanı uymuyor sana adamın, oksijende degıl kendısı e Bı brad Pitt e olmadigina gore, ne bir cikarın var ne bir saygı duyman gereken durumun.

Kendine duy o saygıyı ve dehle gitsin. Zaten merak etme, egosu zedelenecegı ıcın pesinde dolanır bitmez yanı
Biterse de biter, dısarı si guzel seven saygılı adam doludur yeter ki sans ver.

Kendine duydugun saygı ona duydugun sevgiden buyuk olsun, böylece kimse seninle bu sekilde konusamaz.
Çok haklısınız kendime saygımı böyle böyle yitiriyorum

Direk engelleyeyim mi? Birşey yazmak istemiyorum yazmadan bitirmek saygısızca mı olur sonuçta yaşanmışlıklarımız var... en iyisi biraz düşünmek...

Çok haklısınız kendime saygımı böyle böyle yitiriyorum
Deger mi? Kucukte degılsın.
Bu dunyada en degerlı sensin, sen kendine deger verirsen herkes verir.
Sen kosede bekler, korka korka yasar san ilişkini zaten er gec kaybedersın. Bi de terkedılırsın
Terk et ya.

Direk engelleyeyim mi? Birşey yazmak istemiyorum yazmadan bitirmek saygısızca mı olur sonuçta yaşanmışlıklarımız var... en iyisi biraz düşünmek...
Ya yemısım saygısını, adam sana rest cekmıs iki meme ıcın ve piyasada yok suan. Ne yaptıgın dan ne tavrından pısman degıl.
Sen hala saygı dıyosun.
Bu dunya naif ve saygılıların dunyası degıl. Anladıgı dilden Konus.

8 aylik iliskide ayda bir veya iki ayda bir gorusuyorsaniz herhalde gorusmeleriniz bir elin parmaklarini gecmemistir. baslangicta uzak mesafe olan iliskileri hic saglikli bulamiyorum nedense.

direkt engellemek kaba olur ben olsam arar konusurdum geri adim atmazsa hayatinda basarilar dilerdim.

8 aylik iliskide ayda bir veya iki ayda bir gorusuyorsaniz herhalde gorusmeleriniz bir elin parmaklarini gecmemistir. baslangicta uzak mesafe olan iliskileri hic saglikli bulamiyorum nedense.

direkt engellemek kaba olur ben olsam arar konusurdum geri adim atmazsa hayatinda basarilar dilerdim.
Aramak istemiyorum

Arasam haklı sanacak kendini

Deger mi? Kucukte degılsın.
Bu dunyada en degerlı sensin, sen kendine deger verirsen herkes verir.
Sen kosede bekler, korka korka yasar san ilişkini zaten er gec kaybedersın. Bi de terkedılırsın
Terk et ya.
Şu yaşıma kadar da öyle oldu malesef

Kaybetmekten korkup herşeye göz yumdum sonuç terkedildim😀...

Dogru diyorsunuz

Empatiden öleceğim zaten
Okadar uzuldugum haketmedıgım hazmedemedıgım yasarken inanamadıgım seyler yasadım ki, empatiyi bıraktım.
Karsımdaki ancak, yaptıgını gorunce anlıyor beni bunu fark ettim.
Oturup anlatınca rica edince anlamıyorlar asla.

Okadar uzuldugum haketmedıgım hazmedemedıgım yasarken inanamadıgım seyler yasadım ki, empatiyi bıraktım.
Karsımdaki ancak, yaptıgını gorunce anlıyor beni bunu fark ettim.
Oturup anlatınca rica edince anlamıyorlar asla.
Şimdi dik bir duruş sergilemem lazım bunu bile nasıl yapacağımı bilmiyorum

Aman nasıl terketsem de kaba olmasam diye düşünüyorum

Bu cevap, evliliği düşünen bir adamın cevabı değil. Arkadaşının sevgilisinin orasını burasını paylaştığı fotoğrafları beğenen, piskincede sen karışma, diyenle işiniz olmamalı. Bence hiç uğraşmayın, ayrılın.

Back
X