Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boş adam boyle boş seyler icin sevdiğini kirandir gereksiz yere kizmalar filan. Sende boyle onun gibi begensen ne yapardi acabaBu saat oldu hala aramadı doğru karar almışım demek ki
Ve hala rahat aramadı sormadı yazmadıBoş adam boyle boş seyler icin sevdiğini kirandir gereksiz yere kizmalar filan. Sende boyle onun gibi begensen ne yapardi acaba
Genis kişisi. Hic uzulme akli başinda olan boyle seyler yapmaz.gereksiz.
Ne diyeyim kiSana değer vermediği her halinden belli. Bırak gitsin ne hali varsa görsün.
Malesef arkadaşları hep böyleydiBen olsam ayrilirdim ama kiskandigim icin degil, boyle insanlarla takildigi icin. Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim misali duzgun bir insan sosyal medyaya cinsel obje gibi boy boy fotolarini koyan biriyle arkadaslik etmez.
O zaman ayrilmakta fayda var boyle birinden hayir gelmez cevren nasilsa sen oyle degilsen bile zamanla oyle olursun.Malesef arkadaşları hep böyleydi
Canla başla anlatma çabanıza saygı duyuyorum. Bravo .Deger mi? Kucukte degılsın.
Bu dunyada en degerlı sensin, sen kendine deger verirsen herkes verir.
Sen kosede bekler, korka korka yasar san ilişkini zaten er gec kaybedersın. Bi de terkedılırsın
Terk et ya.
Yine de ayrılmadılar, illa terkedılmek istiyorCanla başla anlatma çabanıza saygı duyuyorum. Bravo .
Ayrıldı sanırsamYine de ayrılmadılar, illa terkedılmek istiyor![]()
Yok ya asla inanmam, bize ayrıldım der ama onca yazıstık biraz insan tanıyosam asla ayrılamaz cocuktan konusahıbı ama cocuk terkettıgınde uc katı uzulecek haberi yok.Ayrıldı sanırsam![]()
Direk yaz hayata bakış açılarımız çok farklı. Düşünce yapımız, benimsediğimiz değerler ve ilişki anlamında aynı noktada olamıyoruz. Bence en iyisi ağrısız sancısız bitirmek diyebilirsin.Ne diyeyim ki![]()
Çok kısa ve net bir şey söyleyecem canım sana AYRIL.Merhaba, 8 aylık bir ilişkim var. Belki de vardı kafam çok karışık doğru düşünemiyorum fikir almak istiyorum.
Erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz ayda bir veya iki ayda bir görüşebiliyoruz. Öncelikle bunu anlatayım. Arkadaş çevresi rahat insanlardan oluşuyor bunu örneklendireyim. Arkadaşının sevgilisi insta fenomeni ve paylaşımları sürekli bacaklarını gösterme, yataktan foto atma, sadece göğüs kısmını dar badiyle çekip atma şeklinde gibi gibi. Herkesin yaşamına saygılıyım ama ben erkek arkadaşımın bu şekilde fotoları beğenmesini manasız buluyorum. Daha önce bir kaç kez hoşuma gitmediğini söylemiştim. Birkaç saat önce instagramda gezerken beğendiği iki fotoğrafa denk geldim fotoların birinde kız göğüslerini çekmiş beyaz dar badiyle yani foto göğüsten ibaret diğerinde de çıplak bacak. Bu kız bahsettiğim arkadaşının sevgilisi.
Bende fotoları attım neden beğenirsin ki? Yazdım. Cevabını aynen yazıyorum. “Öyle gerektiği için. Bir daha beni takip edip bana karışma bu son olsun.” Aynen böyle yazdı. Şok oldum Ne diyeceğimi bilemedim bende sende bir daha benimle bu şekilde konuşma yazdım, başka bir şey konuşmadık.
Hem kızgın hem kırgınım. Ne yapacağımı Ne düşüneceğimi bilemiyorum?
Ayrıldım dedim yukarıdaYine de ayrılmadılar, illa terkedılmek istiyor![]()
Nasıl oldu, görmedim cok yazmıs lar okumadım herkesiAyrıldım dedim yukarıda
Ayrılmak istiyorum dedim o da önce neden yazdı sonra sildi peki dedi.Nasıl oldu, görmedim cok yazmıs lar okumadım herkesi
Nasıl ayrıldın