- 1 Ocak 2021
- 411
- 440
- 53
- Konu Sahibi goldenarrow12
-
Acımıyor canım benim canım tatlıdır ama acımadı sadece orda birlerin varlığını hissediyorsun ne çıkartılırken ne takarken birşey hissetmiyorsunArkadaşlar merhaba,
14 eylülde bi aksilik çıkmazsa sezeryan doğum yapacağım. Spinal anestezi olacak. Fakat sondayı doktorum anesteziden önce takılmasını uygun buluyor bazı sebeplerden ameliyathanede takılmasının çok uygun olmadığını anlattı bana. Şimdi doğum iznine de ayrıldım. Meşgul olacağım bişey kalmadı. Aklımda tek doğum ve sonda var. Aynı hastanede doğum yapan birine sordum sondanın çok acıtmadığını söyledi. Ama bazıları da var ki canımdan can gitti sonda takılırken diyor. Biriniz söyleyin lütfen bu sonda bu kadar çok mu acıtıyor ?
İnşallah öyledir canım doktorumda acımıyo dedi fakat bazılarıda çok canım yandı yazmışAcımıyor canım benim canım tatlıdır ama acımadı sadece orda birlerin varlığını hissediyorsun ne çıkartılırken ne takarken birşey hissetmiyorsun
İnşallah bi gün anne olmakta nasip olur istiyosanız tabiBen hiç anne olmadımama ameliyattan çıktığımda gördüm takılmıştı. Hemşire Çıkarınca asla hissetmedim
Canım afedersiniz ama sonuçta ilişkiden hepimiz deneyimliyiz malum yani orası kapalı kutu değil küçük bi boruİnşallah öyledir canım doktorumda acımıyo dedi fakat bazılarıda çok canım yandı yazmış
Nasıl bir acısı var , kan verirken vs duyduğumuz acıdan daha mı fazlaİlk takıldığında acıtıyor aslında rahat olsanız çokta büyütülecek bir şey değil.
Yaaaİnşallah bi gün anne olmakta nasip olur istiyosanız tabiÇıkartırken çok acımadığını söylüyorlar fakat takarken acıyor diyorlar
Bi tık fazla ama çok değil.bende de sezaryen öncesi takılmıştı bebeğin heyecanıyla onu dert etmiyorsunuz o zaman sağlıkla kavuşun inşallahNasıl bir acısı var , kan verirken vs duyduğumuz acıdan daha mı fazla
Yok canım sondayı vajinaya değil üretra deliğine sokuyolar, ikisi farklı yerler yani o yüzden korkuyorumCanım afedersiniz ama sonuçta ilişkiden hepimiz deneyimliyiz malum yani orası kapalı kutu değil küçük bi boru
İnşallah çok sağolunBi tık fazla ama çok değil.bende de sezaryen öncesi takılmıştı bebeğin heyecanıyla onu dert etmiyorsunuz o zaman sağlıkla kavuşun inşallah
Kendilerini kasanlarda acıma oluyor. Banada doğumda takıldı dayanılmayacak bi acı hissetmedim. Hatta takarken korkudan bayağı problem cıkardım hemşireye. Hemşire beni bayağı gevşetti konuşa konuşa taktı.Doğumdan cıkıncada cıkartacaklarını söylediklerinde yürümemek için nolur cıkartamayın diye yalvardımİnşallah öyledir canım doktorumda acımıyo dedi fakat bazılarıda çok canım yandı yazmış
İster istemez kasarım diye düşünüyorumKendilerini kasanlarda acıma oluyor. Banada doğumda takıldı dayanılmayacak bi acı hissetmedim. Hatta takarken korkudan bayağı problem cıkardım hemşireye. Doğumdan cıkıncada cıkartacaklarını söylediklerinde yürümemek için nolur cıkartamayın diye yalvardımhemşireler gülme konusu olmuştum o gün.
Mecbur aç kalcak gibiyiz 9 saat önceden yemeyi içmeyi kes diyo doktorBen ne zaman takıldı ne zaman çıkarıldı anlamadım bile desem. Zaten doğurucam diye canım çıkmıştı sonra sezeryana döndü iğne vs hiçbir şey hissetmedim. Doğum yaptığımdada heryerim uyuşuktu gene bişey hissetmedim. Korkmayın yani olup gidiyor bir şekilde o yüzden siz rahat olmaya bakın ve enerji toplayın aç kalmamaya çalışın. Benim en büyük pişmanlığım aç kalmak oldu bu yüzden çok enerji kaybettim.
Sezeryan doğum hakkında açılan konuyu mu gördünİnşallah öyledir canım doktorumda acımıyo dedi fakat bazılarıda çok canım yandı yazmış
İnşallah öyle olurHiç acımıyor. Zaten aklınız bebekte oluyor anlAmiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?