Canım 5 çıkmamış. 5 ten kucuk diyor. İnşallah en kısa zamanda olur.Ekim ayında evlendim 27 sinden 2 sine kadar düştü adet tarihim enson Mart 2 de oldum normal adetimdi 20 martta sancılı bi şekilde lekelenme tarzında oldum 3 gün benim adetim 5 gün sürerdi 20 nisanda yine aynı oldum beta 1.20 çıktı 3 gün sürdü ama bel ağrısı kaşık ağrısı devam ediyor hep hafif hafif gaz şişkinlik falan var hep hamilelik belirtisi var ama bilmiyorum bu seferki beta 5.0 çıkınca aklımda geç dollenme olsa cikarmi dedim yada çıkmazdı
Aynen. Öyle denmiyor.Oyle demez ama hicbir doktor, rahimde kalinlasma var der. Kan toplanmis ne demek? Mahalle agzi gibi
Evet biliyorum< bu isaret yanindaki sayi okunduktan sonra -den küçüktür demektir. Yani sonuç 5ten küçük. > bu isaret de -den büyüktür demektir. >10 yani 10dan büyüktür.
Bunu ben de ilk kez duydum. Hem rahim şekil itibariyle kanı toplayacak bir biçimde degil. Kan olursa akar gider.Oyle demez ama hicbir doktor, rahimde kalinlasma var der. Kan toplanmis ne demek? Mahalle agzi gibi
Belki 0, araliginda bir degerde ciktigi icin hesaplama yapamiyordur laboratuvar. O sebeple boyle yaziyordur.Evet biliyorumama ben test yaptığımda direkt sonuç yazıyor. O yüzden onu referans aralığı diye algıladım sonuç olduğunu sonradan gördüm.
Aynen oyle. Karindan bakinca alt karnimda bi yuvarlak gordum diyor konu sahibi. Sizce o yuvarlaklik rahim olabilir mi konu sahibiBunu ben de ilk kez duydum. Hem rahim şekil itibariyle kanı toplayacak bir biçimde degil. Kan olursa akar gider.
Olabilir. Ben de öğrenmiş oldum. Teşekkür ederimBelki 0, araliginda bir degerde ciktigi icin hesaplama yapamiyordur laboratuvar. O sebeple boyle yaziyordur.
Karindan rahme kadar 7 8 doku var.Aynen oyle. Karindan bakinca alt karnimda bi yuvarlak gordum diyor konu sahibi. Sizce o yuvarlaklik rahim olabilir mi konu sahibi
Rica ederimOlabilir. Ben de öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim
Yok be benim gorunuyor karindan rahmim, ciddiyim bu arada. Assiri slim fit oldugumdan mi acabaKarindan rahme kadar 7 8 doku var.öyle kolay gorunecek kadar üstte olsaydi karından darbe alsak düşsek tuplerimizi kaybederdik.
Canimcim malesef negatif...ilk kezmi kan testi yaptiriyosun..ben ilk yaptirdigimda..sadece 5 ini gormustum cunki..Bu sonuca göre hamile olabilirmiyim
Transfer den sonra kaçıncı gün yaptın canım bu testi ben transfer den sonra 4. Gün yaptığımda 3.93 çıktı 10. Gün 157 çıktı bugün de ikiye katlanmış mı diye verdim kanBu sonuca göre hamile olabilirmiyim
7 aydır her ay yaptırıyorduk hep 0.1 çıkıyordu Nisan 21 de 1.20 çıkmıştı en sonuncusu bu 5.0Canimcim malesef negatif...ilk kezmi kan testi yaptiriyosun..ben ilk yaptirdigimda..sadece 5 ini gormustum cunki..kucuk isaretinii gormemistim..kalbim kut kut carpmisti bii..cunki 5 ve uzeri gebelik diye duymustum..sonra gozum 5 in sagina bi kaydi..< bu isareti gordum..o gun bugundur sevmiyorum bu isareti matematik ogrtmeniyim birde..hayatimdan cikarmayi cok dusundum ama olmadi..
Bende pek anlamazdım artık git gide alışıyorum değerler hakkında bilgiye7 aydır her ay yaptırıyorduk hep 0.1 çıkıyordu Nisan 21 de 1.20 çıkmıştı en sonuncusu bu 5.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?