bu sonuça karsilik hamile olabilirmiyim

Hamile kalmayı istiyorsanız üzgünüm, hamile kalmayı istemiyorsanız gözünüz Aydın hamile değilsiniz.
Allah gönlünüze göre versin

Hamile kalmayı istiyorsanız üzgünüm, hamile kalmayı istemiyorsanız gözünüz Aydın hamile değilsiniz.
Offf bi buyumedi bu icindeki cingoz, cinsiyet ogrenmeyi bekliyoz burda

Teşekkür ederim allah herkesin gönlüne göre versin istiyordum çokta belirti vardı

Sonuç <5 demiş. Sanki sonuçlanmamış. Referans değerini göstermiş.

Bir kaç gün sonra tekrarlasana canım bi 5 olabilir gibi geldi

Sonuç <5 demiş. Sanki sonuçlanmamış. Referans değerini göstermiş.

Benim martın 20 Nisan 20 sinde lekenme tarzında çamur gibi oldu 1.20 çıkmıştı şimdide 5.0

Bir kaç gün sonra tekrarlasana canım bi 5 olabilir gibi geldi
Sonuc 5’ten kucuk diyor, hamile olamaz yani. bir ihtimal gec dollenme falan olsa ama o zaman da simdiye kadar artardi

Ultrason da baktım doktor kan toplanması var dedi bende 5 görünce acaba dedim işte
Canım sen tekrar kan ver iki gün sonra ben bi hamileliğimi 3.46! İle öğrendim hemşire aradı 3 gün sonra kan verdim yükseldi evde gebelik testi de yapabilirsin allah gönlünce versin

Canım sen tekrar kan ver iki gün sonra ben bi hamileliğimi 3.46! İle öğrendim hemşire aradı 3 gün sonra kan verdim yükseldi evde gebelik testi de yapabilirsin allah gönlünce versin
İnşallah vardır yarın evde test yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…