Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilelik yok gorunuyor malesefBu sonuca göre hamile olabilirmiyim
Offf bi buyumedi bu icindeki cingoz, cinsiyet ogrenmeyi bekliyoz burdaHamile kalmayı istiyorsanız üzgünüm, hamile kalmayı istemiyorsanız gözünüz Aydın hamile değilsiniz.
Allah gönlünüze göre versin![]()
Teşekkür ederim allah herkesin gönlüne göre versin istiyordum çokta belirti vardıHamile kalmayı istiyorsanız üzgünüm, hamile kalmayı istemiyorsanız gözünüz Aydın hamile değilsiniz.
Allah gönlünüze göre versin![]()
Ne kadar var bat’a?Teşekkür ederim allah herkesin gönlüne göre versin istiyordum çokta belirti vardı
5 aşağısı düşük diye biliyorum ben 5 olunca belki dedim işte umuthamilelik yok gorunuyor malesef
Benim martın 20 Nisan 20 sinde lekenme tarzında çamur gibi oldu 1.20 çıkmıştı şimdide 5.0Ne kadar var bat’a?
Kadıköy ağrısı bel ağrısı da varBenim martın 20 Nisan 20 sinde lekenme tarzında çamur gibi oldu 1.20 çıkmıştı şimdide 5.0
1 den fazla diyo referans aralığıSonuç <5 demiş. Sanki sonuçlanmamış. Referans değerini göstermiş.
Sonucunuz 5 çıkmışsa gebelik var o zaman1 den fazla diyo referans aralığı
Sonuç <5 demiş. Sanki sonuçlanmamış. Referans değerini göstermiş.
Benim martın 20 Nisan 20 sinde lekenme tarzında çamur gibi oldu 1.20 çıkmıştı şimdide 5.0
Sonuc 5’ten kucuk diyor, hamile olamaz yani. bir ihtimal gec dollenme falan olsa ama o zaman da simdiye kadar artardiBir kaç gün sonra tekrarlasana canım bi 5 olabilir gibi geldi
Ultrason da baktım doktor kan toplanması var dedi bende 5 görünce acaba dedim işteSonuc 5’ten kucuk diyor, hamile olamaz yani. bir ihtimal gec dollenme falan olsa ama o zaman da simdiye kadar artardi
Canım sen tekrar kan ver iki gün sonra ben bi hamileliğimi 3.46! İle öğrendim hemşire aradı 3 gün sonra kan verdim yükseldi evde gebelik testi de yapabilirsin allah gönlünce versinUltrason da baktım doktor kan toplanması var dedi bende 5 görünce acaba dedim işte
İnşallah vardır yarın evde test yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı artıkCanım sen tekrar kan ver iki gün sonra ben bi hamileliğimi 3.46! İle öğrendim hemşire aradı 3 gün sonra kan verdim yükseldi evde gebelik testi de yapabilirsin allah gönlünce versin![]()
Sonucunuzu atın bekliyorum inşallah vardırİnşallah vardır yarın evde test yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı artık
Atarım inşallah bakalımSonucunuzu atın bekliyorum inşallah vardır![]()