• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sonuça karsilik hamile olabilirmiyim

67hacer

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
23
6
1
32
Bu sonuca göre hamile olabilirmiyim

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-05-21-39-24.webp
    Screenshot_2021-05-05-21-39-24.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 149
Hamile kalmayı istiyorsanız üzgünüm, hamile kalmayı istemiyorsanız gözünüz Aydın hamile değilsiniz.
Allah gönlünüze göre versin ☘️

Hamile kalmayı istiyorsanız üzgünüm, hamile kalmayı istemiyorsanız gözünüz Aydın hamile değilsiniz.
Offf bi buyumedi bu icindeki cingoz, cinsiyet ogrenmeyi bekliyoz burda 😂

Teşekkür ederim allah herkesin gönlüne göre versin istiyordum çokta belirti vardı

Sonuç <5 demiş. Sanki sonuçlanmamış. Referans değerini göstermiş.

Bir kaç gün sonra tekrarlasana canım bi 5 olabilir gibi geldi

Sonuç <5 demiş. Sanki sonuçlanmamış. Referans değerini göstermiş.

Benim martın 20 Nisan 20 sinde lekenme tarzında çamur gibi oldu 1.20 çıkmıştı şimdide 5.0

Bir kaç gün sonra tekrarlasana canım bi 5 olabilir gibi geldi
Sonuc 5’ten kucuk diyor, hamile olamaz yani. bir ihtimal gec dollenme falan olsa ama o zaman da simdiye kadar artardi

Ultrason da baktım doktor kan toplanması var dedi bende 5 görünce acaba dedim işte
Canım sen tekrar kan ver iki gün sonra ben bi hamileliğimi 3.46! İle öğrendim hemşire aradı 3 gün sonra kan verdim yükseldi evde gebelik testi de yapabilirsin allah gönlünce versin❤️🙏🦋

Canım sen tekrar kan ver iki gün sonra ben bi hamileliğimi 3.46! İle öğrendim hemşire aradı 3 gün sonra kan verdim yükseldi evde gebelik testi de yapabilirsin allah gönlünce versin❤️🙏🦋
İnşallah vardır yarın evde test yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı artık

Back
X