ne çıkacak derken?? yorum mu istiyor o yer ile ilgili??Merhaba arkadaşlar yine ben.. Eşim akşam öyle saçma sapan bir soru sorduk hiç anlam veremedim. Eşim açtığım konulardan habersiz tabi ki ama kadınlar kulübü nü takip ettiğimi burdan birçok tarif ve bilgi aldığımı biliyor. Akşam durup dururken yaşadığımız şehirde bir yerin adını söyleyerek şurayı yazsana kadınlar kulubu ne bakalım ne çıkacak ne alaka dedim. Kadınlar kulubu ve oranın ismi. Ne bileyim herşey çıkıyor oradan belki orada çıkar dedi. Anlam veremedim ama üstelemedim. Çünkü bizimki çok kolay işin içinden çıkar. Ne demek istedi şimdi ya..
Mekan desem daha doğru oluranlamadım...
bir yer derken ne kastediyorsunuz? ilçe mi mekan mı?
Mekan desem daha doğru olur
Gitmeyi düşüneceğim biri değil ondan takıldım zatenbelki gitmeyi düşündüğü bi yerdir. çok da anormal bi soru değil. neye takıldınız anlamadım.
olmayacak şey değil geçmişe dönüp bi bakarsakşimdi siz o mekanı burda soracaksınız. o da googleden aratıcak 'mekan adı' kadınlar kulübü diye. sonra eşiniz gizli üyelik alıcak ve sizin açtığınız konularınıza bakıcak.
çok mu kötü düşündüm şimdi ben
sorma benim ki debir şey alacağımız zaman eşimde sorar bana kk ya bakmadınmı yorumlara deer hemen.
Yok yok sanmam. Aklıma orada biriyle bişey mi yaşandı da konu açıldı diye düşündü acabaşimdi siz o mekanı burda soracaksınız. o da googleden aratıcak 'mekan adı' kadınlar kulübü diye. sonra eşiniz gizli üyelik alıcak ve sizin açtığınız konularınıza bakıcak.
orda birşey yaşandı derken otel falan mı mekan cımbızla laf alıyoruz yavYok yok sanmam. Aklıma orada biriyle bişey mi yaşandı da konu açıldı diye düşündü acaba
Yoo hayir çok mantıklı. Sakın öyle bir şey yazma konu sahibi. Eşin konularını merak ediyor belli.şimdi siz o mekanı burda soracaksınız. o da googleden aratıcak 'mekan adı' kadınlar kulübü diye. sonra eşiniz gizli üyelik alıcak ve sizin açtığınız konularınıza bakıcak.
kafelerin olduğu Üniversitesi öğrencilerinin takıldığı bir caddenin adını söylediorda birşey yaşandı derken otel falan mı mekan cımbızla laf alıyoruz yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?