- Konu Sahibi nazelmassaati
-
ya hanımlar bir şeyi çok merak ediyorum evli ve çocuklu hanımlar seks yapmada sıkıntı yaşıyorlarmı? çocukdan gizli nasıl yapabiliyormusunuz? her zaman fırsat bulabiliyormusunuz? nasıl oluyo ya:44:
erkeklerin istek saati belli değil onu ne yapmak lazım ?Henüz çocuk yok bizde ama ben de düşünüyorum onu :) Çocuğun uyku saatlerini düzenlemenizde fayda var bence.. Gerekirse ogle uykusuna yatırmayın akşam 9 oldu mu yatsın uyusun. Bir sure alıştırmakta sıkıntı yaşarsınız ama olur diye düşünüyorum.
erkeklerin istek saati belli değil onu ne yapmak lazım ?
doğru söylüyorsun demekki bizim bu kadınlar isteksiz kadınlarda iş yokoluyor arkadaşlar oluyor...her zaman bi şekilde zaman bulunuyor.benim iki çocuğum var.biri 2,5 diğeri 6 yaşında.gerçekten istiyorsanız çift olarak birbirinize vakit ayırabiliyorsunuzyoksa 2. 3. hatta 4. çocuklar nasıl oluyor
ay lisedeyken arkadaşım anlatmıştı bir şey sormak içnmiydi istemek içnmiydi neydi onu tam hatırlamıyorum neyse yatak odasına giriyor bi bakıyorki babası annesinin üstünde yatıyor yorgan üstlerinde kız ilk anlamamış anlam da verememiş tabi zaman geçince çözmüş olayı ay ne fena bir durumÇocuğa ayrı oda yapmak lazım herhalde..
Zamanı gelince de yatırmak:)
doğru söylüyosun canımbende bi tanıdığımdan biliyorum
çocuk uyusada yapamıyolar,uyanır korkusu var içlerinde. o iş ocağı zaman çocuğu kaynanasına götürüyo evleri yakın allahtan. sonrada alıyoama muhakkak başka yolu vardır.herkes çocuğunu bırakcak biri bulamayabilir.
doğru söylüyosun canım
bizim türk kadını uyanıktır kim bilir ne çareler buluyorlar:44:
ay düşünsene sevgili annecim sen bizim ufaklığa biraz bak da biz de mercimeği fırına verelim
öf büyük olmak ne zor iş miş
herhalde öylebüyük olmak değilde anne baba olmak zor galiba :)
Henüz çocuk yok bizde ama ben de düşünüyorum onu :) Çocuğun uyku saatlerini düzenlemenizde fayda var bence.. Gerekirse ogle uykusuna yatırmayın akşam 9 oldu mu yatsın uyusun. Bir sure alıştırmakta sıkıntı yaşarsınız ama olur diye düşünüyorum.
çocuğun uyku saatleri ile oynayacağına az sabret :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?